Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Perverz ajánlatok miatt döntött mellkisebbítés mellett egy tini lány

Perverz ajánlatok miatt döntött mellkisebbítés mellett egy tini lány

Élet

Perverz ajánlatok miatt döntött mellkisebbítés mellett egy tini lány

Élet

Promotions 18:18

A plasztikai műtét után sokat javult az önbecsülése, és a hátfájása is elmúlt.

Az amerikai Lilli Maki mindössze 18 éves, de tavaly már túlesett egy mellméret-változtató plasztikai beavatkozáson. Sokakkal ellentétben ő azonban nem nagyobb, hanem kisebb cickókat akart magának, és erre alapos indoka is volt.

Miután a 28EE méretet műtéttel 28B-re csökkentették, a lány – mint azt a The Sun újságnak elmondta – testi és lelki egészsége is sokat javult. Korábban ugyanis rengeteg csípős megjegyzést kapott, illetve az idősebb fickók figyelmét is rendszeresen felkeltette. Kiskorúként még ötvenesektől is kapott kéretlen ajánlatokat.

Fotó: Lilli Maki

A nagyméretű mellek nyak- és hátfájást is okoztak Lilli számára, és a szüleit alighanem ez győzhette meg arról, hogy végre kell hajtani a 10 ezer dolláros plasztikai beavatkozást. A sebészek közel 7 kg tömegű zsírt távolítottak el, ami egy csapásra rengeteget javított a tini önbecsülésén.

„Teljesen új embernek érzem magam, szó szerint nagy súlyt vettek le a vállamról”

– áradozott a lány, aki az utóbbi egy-két évben már gusztustalannak érezte a testét. Most már a sportot is kiválóan bírja, a futáshoz sem kell speciális melltartót viselnie.

Borítókép: Profimedia