Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: váratlan fordulat állja az utadat a hosszú hétvége elején?

Napi horoszkóp: váratlan fordulat állja az utadat a hosszú hétvége elején?

Élet

Napi horoszkóp: váratlan fordulat állja az utadat a hosszú hétvége elején?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ügyesen össze kell szedned magad, hogy majd később tényleg csak a pihenésre tudj koncentrálni.

Kos (március 21. - április 20.)

Hajlamos vagy feláldozni magadat, de most ideje lenne, ha nem te kerülnél ebben reflektorfénybe. Ma talán megtanulhatod, hogyan kell nemet mondani. Ne engedd az embereknek, hogy feszegessék a határaidat. Főleg most ne, amikor végre lenne egy kis időd magadra. Lényeges felfedezéseket tehetsz, de csak akkor, ha nem mások gondjával foglalkozol.

Bika (április 21. - május 20.)

Igazán meg tudod teremteni a harmóniát a környezetedben. Csak akkor romolhat el ez a nap, ha engeded neki. Ha érzed a levegőben, hogy a családod vagy a barátaid megint egy teljesen felesleges vitába akarják beleásni magukat, akkor állítsd le őket minél hamarabb. Most gyűjtsd össze a céljaidat, a megvalósításnak még nem most van itt az ideje.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vannak napok, amikor egy kis alázat jót tehet neked. A bolygók is azt üzenik, hogy legyél őszinte, és értesd meg magadat a környezeteddel, de persze az ő érzelmeiket is igyekezz értelmezni. Ne legyen benned semmi miatt feszültség, még akkor sem, ha nem úgy alakulnak a terveid, ahogy azt te szeretnéd. Semmiben se legyél passzív.

Rák (június 22. - július 22.)

Fokozottan húzhatod a szádat egy pár dologra, és fel is mehet benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni, és kerülni azokat a tevékenységeket, amik nem okoznak neked örömet. Találd meg a békéd, de ami a legfontosabb, ne bántsd a környezetedet a hangulatod miatt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A környezetedben valaki olyan dologba ütné bele az orrát, amihez semmi köze. Finoman próbáld meg közölni vele ezt, azonban ne sértsd meg. A tanácsát főleg ne fogadd meg, mert nagyon más irányba vinne el, mint amit te akarsz. Legyél önmagad mindenben. Most el tudnál rendezni pár vitás kérdést magad körül, szóval hajrá!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Itt lenne az idő, hogy a saját lábadra állj. Lehet, még a mai napig a szüleid túlságosan befolyásolnak néhány dologban, és nagyon függsz tőlük. Mondd csak el nekik nyugodtan, ha neked mások a terveid. Már csak azért is, mert a következő napok megfelelőek lehetnek arra, hogy belevágj egy teljesen más útba. Mindenképpen szánj ma időt magadra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbálj meg lehetőleg előre tekinteni, mert nagyon a múltban ragadtál kicsit. Ez nem túl jó, mert régi sebeket téphetsz fel, amiktől nagyon rosszul fogod magad érezni. Tanulj a hibáidból, bocsáss meg magadnak és másoknak, és koncentrálj a jövőre. Hidd el, nagyon jó dolgok várnak rád, ha engedsz nekik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Normális dolog, ha időnként nem tudod mit szeretnél, vagy nem vagy biztos valamelyik döntésedben. Ne félj ettől, mert az élet mindig meg fogja adni a választ. Fontos, hogy figyelj oda jobban arra, amit csinálsz. A kapkodással káoszt fogsz magad köré építeni, amiből nagyon nehéz lesz kijutnod. Próbálj meg valami megnyugtató tevékenységet csinálni este.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindig fel tudod találni magad, és bármilyen problémát megoldasz, de ez a képességed nem működik a legjobban az utóbbi időben. Ne félj, nincsen semmi baj, lehet csak meg vagy fáradva egy picit. Pihend ki magad, és itt lenne az idő, hogy a munka után feltöltődj. Most engedhetnél a csábításnak, legyen az bármi.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem működnek megfelelően a dolgok körülötted? Lehet nem vagy elég merész ahhoz, hogy változtass. Ne feledd, olykor muszáj kockázatot vállalnod a győzelemhez. Nem kell félned semmitől, később még a környezeted is el fogja ismerni, hogy jó döntést hoztál. Most sajnos nem lazíthatsz, az csak a hosszú hétvége második felében jöhet el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A tüzes akaraterőd hála égnek minden problémát le tud győzni, ami esetleg eléd gördül. A legendás optimizmussal ötvözve ez egy hatékony eszköz. Nemsokára megkaphatod a jutalmadat a kemény munkádért az élet minden területén. Igyekezz a hosszú hétvégén sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal – lehet az elmúlt időszakban elhanyagoltad őket.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap még kicsit elbátortalaníthat, de ne félj, minden rendben fog menni. Szép lassan az érzelmeid felett is vissza tudod nyerni az irányítást. Bárkivel is voltál haragban, lehet épp itt az ideje kibékülni vele. Direkt pozitív energiát sugároznak feléd a bolygók, amiket mindenképpen ki kell használnod. Ez egy remek hosszú hétvége lehet, ha engedsz neki.

Borítókép: Profimedia