promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz mindent helyretenni a hosszú hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet mozgósítanod kell a rejtett energiáidat, hogy minden a helyére kerüljön. Lássuk, hogy mire kell számítania a csillagkegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne feledd, hogy sosincs túl késő, és az a mondás is járjon a fejedben, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Most szőnyeg alá söpörni dolgokat nagyon rossz ötlet. Alapból a jelenlegi bolygóállás megadja neked a lökést, szóval mindent meg tudsz oldani, amit szeretnél. Szükséged van a nyugalomra, és csak így érheted el.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez tényleg a te napod lehet. Mindent megteszel, hogy nem csak te, hanem a környezeted is egy magasabb fokozatra tudjon kapcsolni. Főleg azokra tudsz nagy hatást gyakorolni, akik közel állnak a szívedhez. Ha fel tudod magad pörgetni, akkor még lehet az lesz a legnagyobb gondod, hogy miképp vezesd le a felesleges energiáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A következő napok elég komornak tűnhetnek, de nincs késő ezen változtatni. Tegyél meg mindent azért, hogy meg tudd teremteni a harmóniát. Ne csak keresd a válaszokat, hanem találd is meg őket. Nem árt végiggondolni, hogy még milyen feladataid vannak hátra, sőt, az is nagy segítség, ha előre megtervezed a hosszú hétvégét.

Rák (június 22. - július 22.)

Hozzád közelálló emberek végre megnyílhatnak. Mindenképpen hallgasd meg őket, mert lehet egy mély beszélgetés a te problémádra is meg fogja találni a megoldást. Ha nem is, mindenképpen ösztönözni fog téged, hogy tegyél egy szebb és jobb jövőért. Észre kell venned a jeleket, hogy miből tudsz inspirálódni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most igazán ki tudsz teljesedni szakmailag. Ne habozz, és legyél eredeti. Eddig lehet a rutinod segített, de nyugodtan kereshetsz más utakat. Ezek a megoldások valóban képesek feltölteni energiával. A kapcsolataidban végre eljön a harmónia, és téged is a derű kezd majd el jellemezni. Próbálj meg lelket önteni a környezetedbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet nem fog jól indulni a reggeled, de utána egy elégedettséggel teli napra számíthatsz. Ha valami nem megy úgy, ahogy kellene, akkor ne szégyellj segítséget kérni másoktól. Erőst benyomást tudsz tenni a körülötted lévő emberekre, de a kritikus énedet tedd félre. Ha fékezni tudod a szókimondásodat, akkor meg tudod őrizni a nyugalmat.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hosszú idő után ismét előkerül egy barátod, akivel lesz esélyed tisztázni a vitás kérdéseket. Egyáltalán nem is vagy az a haragtartó típus, úgyhogy őszintén örülni fogsz ennek a dolognak. Tartsd kézben a beszélgetést, hogy békés mederben maradjon. Nem szabad, hogy régi sérelmeket hozz fel, akkor nem fogtok vele sehova haladni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ülj le kicsit gondolkozni, mert elég nagy a kavarodás a fejedben. Valószínűleg elfelejtkeztél valamiről, ami később elég erősen visszaüthet. A feledékenységed az utóbbi napokban eléggé megbosszulhatja magát. Próbálj jobban koncentrálni mindenre. Sok bosszúságban lehet részed, de mindenképpen rendezz el mindent a hosszú hétvége előtt, mert utána késő lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy barátod meglepő kéréssel fordulhat hozzád. Ha úgy érzed, képtelen vagy teljesíteni, vagy a te ügyeid rovására menne, akkor sajnos vissza kell utasítanod. Meg kell tanulnod, hogy te vagy az első, főleg így a hosszú hétvége előtt és ezt nem szabad önzőségnek tartanod. Az főleg tartsd szem előtt, hogy az üzletet nem szabad keverni a barátsággal.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyekben szerencse, a magánéletedben kedvezőtlen fordulatok várhatóak. Te sem tudod igazán, mit szeretnél. Ha esetleg több utat hagytál magad előtt, akkor szép lassan mindegyik járhatatlanná válhat. Erről sajnos te tehetsz, mert nem vagy elég elszánt. A bizonytalanságodért nagy árat fizethetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég nehezen tudod rávenni magadat a munkára, pedig érdemes lenne szorgalmasnak lenned a mai napon. Lehet nem is tudsz róla, de titokban megfigyelik a teljesítményedet, amit ha pozitívnak ítélnek meg, akkor az előrelépést eredményezhet. Próbáld meg aktívan magad mögött hagyni ezt a napot, este pedig adj teret a pihenésnek, amilyen módon csak kedved van.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok kérdőjel lehet a fejedben, főleg a karriered terén. Ha nem vagy biztos egy adott döntésben, akkor azt nem ártana elhalasztanod, és még rágódni rajta egy picit. A hirtelen elhatározás most amúgy sem valami nyerő taktika nálad. A vitákat is kerüld el, mert rosszul jöhetsz ki belőlük. Az ellenfeleid semmi perc alatt le tudják söpörni az érveidet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás