promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valahogy le kell győznöd a bizonytalanságot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha rosszul indult a heted, akkor főleg össze kell kapnod magadat. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Feszültséget okozhatnak a pénzügyek a későbbiekben. Inkább már most kezdj el spórolni, hogy a hónap végén ne kelljen valami váratlan miatt a tartalékokhoz nyúlni. Ha van partnered, akkor ebből lehetnek is vitáitok. A munkában elkalandozhatnak a gondolataid, szóval muszáj leszel jobban koncentrálni. Nem engedheted meg magadnak a hibákat.

Bika (április 21. - május 20.)

Stresszes napok jöhetnek, de kordában kell tartanod az érzéseidet. Tudod jól, ha nem megy jól valami, akkor az nem a környezeted miatt van. A barátaid megpróbálhatnak ösztönözni és kitisztítani a fejedet egy mély beszélgetéssel. A negatív hangokat abszolút zárd ki, mert csak el fognak téríteni a céloktól.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon meg kellene elégedned azzal, hogy neked van igazad, nem kell ezt minden áron bizonyítani. Felesleges dolgokra pazarolhatod az energiáidat. Ha van párod, akkor ideje lenne vele is több időt töltened. Rendszerezned kellene a dolgaidat, és jobban beosztani az idődet. Jelenleg kapkodsz, és ezért sok minden háttérbe szorul.  

Rák (június 22. - július 22.)

A magánéletedben csak akkor tudod rendbe tenni a dolgokat, ha elengeded a régi sérelmeket. Túl sokat rúgózol a múlton, de az se jó, ha felemlegeted a másik ballépéseit. Le kell zárnod magadban sok mindent, amiben a barátaid nagy segítség lehetnek. Nyiss tiszta lappal, és sokkal boldogabb leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon figyelj oda, mert most nem engedhetsz a lágy szívednek. Nem veheted most át másnak a terheit, mivel van neked is elég. Lesznek olyanok a közeledben, akiknek még akkor sem hihetsz, ha éppen kérdeznek valamit. Ki kell gyomlálnod a kétszínű embereket az életedből, persze az az első lépés, hogy fel kell ismerned őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az univerzum ma meglehetősen segíteni fogja az előrehaladásodat. Igyekezz figyelni a jeleket, mert ezek tényleg meg tudják könnyíteni a dolgodat mindenben. A munkádat azonban egy ember kimondottan hátráltathatja. Próbáld meg őt kizárni, hogy ne kelljen felesleges köröket futni a feladataiddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A héten végre elérhetsz egy olyan célt, amit már régóta szerettél volna. Ez a nap nagy hatással lesz arra, hogy sikerülni fog-e. Pörgesd fel magad minden módon, és hozd ki magadból a maximumot. Ne félj attól, hogy túlhajtod magad, mert látva a pozitív eredményeket új szárnyakat fogsz kapni. Legyél optimista végre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A környezeted igazán passzív lehet, még a barátaid is. Előfordulhat, hogy túl sok csalódás érte őket a közelmúltban? Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot, és törődni mások érzéseivel, mert a héten neked is szükséged lesz erre. Az ügyek intézésében legyél türelmes, mert nem fog minden olyan gördülékenyen menni, mint gondolnád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Aggodalmaskodhatsz néhány feladat miatt, pedig nem kellene. Minden rendben fog menni, szóval ne ess kétségbe. A türelmetlenségedet igyekezz visszaszorítani, mert főleg emiatt hibázhatsz. Ha van rá lehetőség, akkor tölts több időt a családoddal. Lehet most inkább egy nyugodt estére lenne szükséged velük.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma a szokásosnál nehezebben tudod kifejezni magadat. Figyelj oda, hogy nehogy valamit félreértsenek, mert az konfliktusokat szülhet a környezetedben. A munkahelyeden végre pozitív fejlemények várhatóak, de ha éppen álláskeresésben vagy akkor is. A szenvedélyednek nagy lökést adhatnak a bolygók, szóval ezt használd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Előfordulhat, hogy elég lusta voltál néhány dologban, szóval itt az ideje felrázni magadat. Készítened kellene egy listát is, hogy mik az elengedhetetlen ügyek a héten, és mik azok, amiket picit hanyagolhatsz. Ez nem ment jól mostanában, és az idődet is jobban kellene beosztani. Ne érezd magadat fenyegetve semmi miatt, egyedül az idő az ellenséged.  

Halak (február 20. - március 20.)

Túl könnyű most téged kizökkenteni. Jobba kell koncentrálnod a feladataidra, különben sok minden fel fog torlódni, ha nem tudod őket befejezni. Nem jelent túl jót, ha már a hét közepén el fogsz úszni mindennel. Az estéidet mindenképpen tedd egy fokkal nyugodtabbá, hogy fel tudj töltődni. Nyugodtan lehetsz picit önzőbb, szóval kényeztesd magad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás