promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a magad ura lehetsz, vagy nem árt mások tanácsára hallgatnod?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármilyen gondot is sodor az utadba a szél, törekedj a kompromisszumokra. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Végre elkezdheted remekül érezni magadat a bőrödben, persze ehhez az is kell, hogy minimalizálni tudd a problémákat magad körül. Pislogsz kettőt, és már előtted is lesz a hétvége. Minden fontosabb dolgodnak pontot tudtál tenni a végére? Gondold át ezt alaposan, mert érdemes időben lépned. Ne legyél lusta, az aktív énedre van szükség.

Bika (április 21. - május 20.)

A változás szele közelít feléd, és szeretnéd is, hogy elérjen. Ha szabad utat engedsz neki, akkor mindenképpen kezd az alapoknál. Ne csak a fejedben tüntesd el a rendetlenséget, hanem a környezetedben is. Előfordulhat, hogy az utóbbi időben rosszul sült el néhány dolog, de nem szabad, hogy ennél is több teher nyomja a lelkiismeretedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fontos, hogy ügyesen tudj egyről a kettőre lépni. A karrieredben és a magánéletedben is szeretnéd végre látni, hogy elkezdenek fejlődni a dolgok. Közben felteheted magadnak a kérdést, hogy valóban a megfelelő emberekkel veszed-e körbe magadat. Érdemes átgondolni ezt, mert lehet, hogy akik a barátodnak mondják magukat egyáltalán nem azok.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás kreatív energiákkal ajándékoz meg. Ne csak az álmodozásról szóljon ez, mert ezt a tehetséget ilyenkor be kell építened a mindennapi életbe. Ha egy problémát valamilyen csavaros megoldással oldasz meg, amit más nem tenne, az is igazi kreativitás. Próbálj meg lubickolni ebben, és használd ki.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Különösen sokat dolgoztál az utóbbi időben, és hamarosan elkezdheted kamatoztatni ennek az előnyeit. Gondold át, hogy miket tettél le az asztalra az utóbbi időben, mert az eredményeid még több motivációval tudnak feltölteni. A tapasztalatok között lehet van pár olyan, ami nem kellemes, de te mindig tudsz tanulni a hibáidból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma igazán igényled a szeretetet, de azért ne várd el, hogy körberajongjon mindenki. Ha van párod, akkor viszont egy romantikus estét tölthettek együtt. Nem muszáj megtervezni semmit, csak sodródj az árral. Azonban ha szingli vagy, akkor lehet, hogy már nagyon igényelnéd, hogy valaki melletted legyen. Ehhez merészség is kell, szóval kezdeményezz!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle. Ügyesen kell összefognod az energiáidat, hogy mindenre jusson.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem árt ma egy kicsit óvatosnak lenned. Nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj be. Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád. A munkahelyeden legyél türelmes, ha nem megy valami egyből.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz. Az értelem helyett most az ösztönös megérzés fog nyerni nálad. Közben meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd. Először csak próbáld meg a megoldás felé vezetni az illetőt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Tisztában láthatod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik. Az idegesítő embereket jelenleg nagyon nem tudod elviselni.

Halak (február 20. - március 20.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel az időjárás, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás