promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nehézségek jöhetnek, de résen kell lenned
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne engedd, hogy bármi kizökkentse a csillagjegyedet, csak a célra koncentrálj. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Egyáltalán nem baj, ha kiszabadulsz a négy fal közül, de most igazán szükséged lenne egy kis passzív pihenésre is. A munka után olykor édes a semmittevés. Ha sok stressz ért mostanában, akkor viszont lehet jobb lenne a társaság. Olykor jó kibeszélni magunkból a gondokat. Közben ne kockáztass semmiben, mert a szerencse nem a te pártodon áll.

Bika (április 21. - május 20.)

A mostani bolygóállás miatt picit érzékenyebb lehetsz a kelleténél és félreérthetsz dolgokat. Ne feledd, hogy a környezeted nem akar neked rosszat semmiben. Ha felüti a fejét valami gond, akkor pillanatok alatt elveszítheted a kontrolt. Muszáj leszel visszalendülni, különben ez a nap rosszul sülhet el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Energikusnak érzed magad, amit valahogy bele kell pumpálnod a munkádba. Remekül haladhatsz, így végre több időd maradhat magadra. Gondolj át alaposan mindent, mert akadnak olyan dolgok, amiket már régóta elhanyagolsz. Ha pozitívan állsz az élethez, akkor jelenleg csak jó dolgokat kaphatsz vissza tőle.

Rák (június 22. - július 22.)

A szerelmi ügyek behálózhatják a csillagjegyedet. Ha van párod, akkor meg kellene beszélnetek egy elhúzódó problémát. Meglehet, hogy jelenleg amúgy is zavaros a kommunikáció köztetek. Szingliként hamarosan több lehetőség is felbukkanhat előtted. Ha több vasat tartasz a tűzben, azzal elég nagy hibát követsz el. Már van annyi rutinod, hogy eldöntsd, kivel randiznál igazából.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csendes napot reméltél a munkában, de túl sok kihívás kerülhet eléd, amiket muszáj leszel teljesíteni. Ha minden problémával egyszerre akarsz foglakozni, akkor hamar káoszt teremthetsz magad körül. Haladj fokozatosan, mert csak így tudsz kordában tartani mindent. Most nem szabad hagynod, hogy eltereljék a figyelmedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg tudtad növelni az önbizalmadat az elmúlt napokban, mert ma szükséged lesz rá. Újra szintekre emelheted magadat, ha magabiztos vagy. Okosan kell kihasználnod a rutinodat és a képességeidet, hogy mindenből győztesen tudj kikerülni. Legyél bátor a kommunikációban és mondd ki nyugodtan mit szeretnél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A legtöbb embert le tudod ma venni a lábáról, ami igazán jót tehet az önbecsülésednek. Persze ne szállj el magadtól, mert a saját kis harcaidat ugyanúgy meg kell vívnod. A tavasz egyre több energiával fog feltölteni, és sokat segít, hogy ki tudsz szabadulni a négy fal közül. Sétálj, sportolj sokat, ha teheted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A konfliktusoktól nagyon menekülnél, és próbálod elérni, hogy békesség legyen a környezetedben. Ha ezt sikerül elérned, akkor végre te is elkezdhetsz magadra találni. Az új kapcsolatokkal vigyáznod kell, mert nem tudod jelenleg rendesen felmérni, hogy ki akar becsapni. Most érzékenyebb vagy a kelleténél, de hát ennek az oldaladnak is elő kell jönnie olykor.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Akármennyire is előtörne belőled a jószívűség, próbáld meg kerülni, hogy szívességeket teljesíts. A jelenlegi bolygóállás túlságosan előhozza a lelkiismeretességedet, és ennek a saját ügyeid, gondjaid láthatják a kárát. Ez a hét tartogathat meglepetéseket, szóval spórolja az energiáiddal, és készülj fel mindenre.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jó lenne, ha le tudnád dönteni a korlátaidat. Visszahúzódóbb lehetsz, és ez bizony nem fog segíteni abban, hogy elérd a céljaidat. Valószínűleg nem a bolygóállás tehet arról, hogy kezded elhagyni a magabiztos énedet, hanem egy személy. Ne hagyd magadat befolyásolni, és a saját döntéseid vezessenek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Erős lehet benned a kísértés, hogy sok mindenben a középpontba kerülj, pedig semmi szükséged rá. A céljaid felé inkább csendben kellene evezned, mert a reflektorfény teljesen eltéríthet ettől. Vannak érzelmi terhek, amik már régóta nyomják a válladat. Ezektől minél hamarabb meg kellene szabadulnod, mert csak így lehetsz önmagad.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbálj meg sokat kommunikálni, mert értékes információkhoz juthatsz. Ezek valamiben fel is tudják nyitni a szemedet. Engedd be az újat! Nincs semmi baj azzal, ha változik időközben a gondolkodásod. Az álmodozást szorítsd háttérbe, és lépkedj a realitások talaján. Közben ez a mondás legyen a mottód: amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás