Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ha nem figyelsz, akkor nagyon könnyen elcsúszhat az egész heted

Napi horoszkóp: ha nem figyelsz, akkor nagyon könnyen elcsúszhat az egész heted

Élet

Napi horoszkóp: ha nem figyelsz, akkor nagyon könnyen elcsúszhat az egész heted

Élet

Ezo Terézia 05:35

Már ilyenkor könnyű nagyon nagy hibákat véteni. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki jelenleg nem nagyon szabad bíznod a külsős emberekben. Most még olyan is kecsegtethet szép ígéretekkel, aki közel áll hozzád, csak hogy ne bántson meg. Az az igazság, hogy neked is több őszinteséget kellene elvárnod az emberektől. Legyél határozott, és merj az asztalra csapni, még ha kellemetlen is olykor.

Bika (április 21. - május 20.)

Az alkotói vénád még mindig toppon van, így a hét elején ezt semmiképp ne engedd el. Elégedett lehetsz önmagaddal, mert mindig az események előtt jársz. Minden alkalmat remekül ki tudsz használni, még akkor is, ha változások vannak körülötted. Ma inkább csak a saját érdekeiért állj ki, a többi amúgy is veszett ügy lenne.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai nap a kapcsolatteremtés, az ismerkedés napja lehet gyakorlatilag minden ikrek jegyű számára. Próbáld meg úgy szervezni az estédet, hogy valahova mozdulj ki. Ha van rá lehetőség, mindenképpen vond be a barátaidat. Szinte semmi perc alatt a társaság középpontjába tudsz kerülni, és nagyon értékes emberekkel ismerkedhetsz meg.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap kedvez az aktív pihenésnek, ha el tudsz picit szabadulni a munkától. Mozogj, sportolj, vagy vesd bele magadat valami szórakozásba. Ezt akkor is érdemes bepróbálnod, ha kevés időd van rá. Nagyon jól fel fog tudni tölteni a hétre. Sok feladat vár rád, és nem szabad mindig csak a terhekkel foglalkoznod, különben be fogsz sokallni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon pozitív hatással van rád. Újult erővel tudsz belevágni a hétbe a hétfő után, és a munkádba is. Olyan, mintha valami láthatatlan erő hajtana, nem akarod elfogadni, hogy létezik a lehetetlen. Próbálj meg erőt meríteni mindenből. Most jelenleg a legkisebb dolog is motiválhat. Az energiádat másokra is át tudod ragasztani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szokásos körforgás megy a napodban újra meg újra. Kezdesz túlságosan rutinszerűvé válni. Habár szereted a biztonságot, egyre jobban kezdenek untatni ezek a dolgok. Ébredezik benned valami, és érezni fogod, hogy változtatnod kell. Nyugodtan legyél egy kicsit lazább, spontánabb a közeljövőben. Próbálkozz először az aprós változtatásokkal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon fel tud tölteni, ha hasznos munkával töltheted el a napodat. Szeretnéd érezni, hogy leteszel valamit az asztalra, valami újat alkotsz. A környezetedben is családias a hangulat, így minden adott, hogy remekül érezd magad. Ha vannak is pillanatnyi viharfelhők a fejed felett, azokat gyorsan hessegesd el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon nagyon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Mindenen lehet változtatni menet közben is. Legyél okos és taktikus. Ez segíthet neked, hogy gyorsan tudj reagálni mindenre. Hosszú távon jók a kilátásaid, és ilyen apróbb kudarcok nem fognak tudni az utadba állni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég bonyolult napod lehet ma. Egyszerűen nem tudsz mindenkinek és mindennek megfelelni, bármennyire is szeretnéd. Ezzel felesleges is próbálkoznod, csak fel fog menni benned a pumpa miatta, és a végén meg is sérthetsz valakit, pedig ezt nagyon nem szeretnéd. Az ügyeskedés, és a taktikázás sem használ. Próbálj meg túllendülni a napon, és holnap minden jobb lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki elég jelentős lesz ez a nap a bak jegyűek számára. Amit eddig csak reméltél, az szép lassan valósággá válik. Ha sikerült lefektetni a terved alapjait, akkor minden el fog kezdeni épülni előtted. A mai nap sok izgalmas, és érdekes eseményt tartogat. Koncentrálj oda mindenre, és nem fog tudni elromlani semmi körülötted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold és a csillagok állása remek hatással lehet rád. Kedvezően alakulhatnak a dolgok körülötted, és minden úgy fog menni, ahogy eltervezted. Sokkal ambiciózusabb is tudsz lenni, mint amilyen szoktál. Még egy nagyobb kalandba is belekeveredhetsz, ha engedsz a dolognak. Pénzügyekben is egyenesbe jöhetsz, ha ügyes vagy.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem éppen úgy fognak alakulni a dolgok, mint ahogy ma eltervezted. Váratlan emberek is feltűnhetnek a környezetedben, akikkel ha túl sok időt töltesz, akkor teljesen fel tud borulni a napi rutinod. Persze szükséged van a társaságra, de arra még inkább, hogy hamar túl tudj lendülni ezen a napon. Utána foglalkozhatsz végre magaddal és másokkal.

Borítókép: Profimedia