promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kedvenc tévésorozatában találta meg az anyját egy nő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szívszorító történet, amely happy enddel végződött, hiszen újra egymásra leltek.

Amikor egy Lisa Wright nevű hölgy elszánta magát, hogy megtalálja a szülőanyját, álmában sem gondolt arra, hogy akit keresett, már

évtizedek óta ott volt a szeme előtt.

Adoptált gyermekként fél évszázadig nem érdeklődött különösebben a vérrokonai iránt, miután azonban maga is szült, hirtelen feltámadt benne származása megismerésének vágya.

„Az örökbefogadóm mondta, hogy a vér szerinti édesanyám szeretett engem, viszont nagyon fiatal volt még, és úgy érezte, hogy nem tudná gondomat viselni. Igazából nem hagytak el, hanem kerestek nekem egy jobb megoldást”

– mondta az immár középkorú, 57 éves nő. A fia javaslatára készíttetett egy DNS-tesztet, és így találta meg a nagybátyját. Tőle tudta meg, hogy az édesanyja annak idején Los Angelesbe költözött, mert hollywoodi karriert akart csinálni.

A közelmúltban történt kapcsolatfelvétel után nemsokára létrejött az érzelmes anya-lánya találkozó is. Kiderült, hogy Lisa szülője a színésznő Lynne Moody (címképünkön), aki pár évtizede éppen a serdülő kislánya kedvenc sorozatában játszott.

„Úgy nőttem fel, hogy rendszeresen láttam anyut a tévében, és nem tudtam erről. Leültünk, és minden héten néztük az édesanyámat. De ki gondolta volna?”

– mesélt a szívszorító esetről. Lynne Moody az örökbeadás után már nem tudhatta, mi történt a lányával. Nem szült több gyereket, viszont mindig arról álmodott, hogy egyszer újra együtt lehet egyetlen csemetéjével. A színésznő a szülés idején 14–18 éves volt, a pontos születési dátumát nem ismerjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás