Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: szükséged lenne a feltöltődésre, szóval erre kellene törekedned

Napi horoszkóp: szükséged lenne a feltöltődésre, szóval erre kellene törekedned

Élet

Napi horoszkóp: szükséged lenne a feltöltődésre, szóval erre kellene törekedned

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha hanyagolhatod a gondokat, akkor tedd meg! Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé ingadozó lehet a hangulatod a hét utolsó napján. Úgy érzed túl sok teher nyomja a válladat, és emiatt olykor magányosnak is érzed magad. Valakivel jó lenne átbeszélned, hogyan tudsz jobban teljesíteni, és miképp tudod eltüntetni ezeket a problémákat. Egyáltalán nem gond, ha segítséget kell kérned, csak így szabadulhatsz fel igazán.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás miatt picit manipulatívvá válhatsz. Erre mindenképpen oda kell figyelned. A féltékenység is felébredhet benned, pedig most aztán valóban teljesen megbízhatsz a párodban. Jó köztetek az összhang, ne akard ezt semmivel sem elrontani. Helyezd a háttérbe a zsarnoki viselkedésed, akármennyire nehéz is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valaki bele akar szólni a magánéletedbe, ami miatt eléggé kiakadhatsz. Ráadásul az illető olyan dolgokat hozhat fel, amik rosszul eshetnek neked. Állj a sarkadra, és mindenképpen állítsd le ezt a személyt, mielőtt túl messzire megy. Ilyenkor még azt is elhiheti az ember, hogy segít a jótanácsaival, pedig épp az ellenkezőjét éri el.

Rák (június 22. - július 22.)

A mostani bolygóállás miatt érzelmesebb vagy a megszokottnál. Ezek mellett több időt kellene a hét utolsó napján szánnod a pihenésre. Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, ami felemésztette az energiáidat. Ha van hétvégi dolgod, akkor próbáld meg a feladatokat megosztani a többiekkel. Hidd el, aki tud, az a segítségedre lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók a hét utolsó napján kicsit rámenőssé tehetnek téged. Ebből lehet hasznod, de akár károd is. Ki kell tapasztalnod, meddig mehetsz el, és legközelebb már jobban alakulhatnak a dolgok. Ügyelned kell arra, hogy most ne mondd ki azonnal azt, amit gondolsz. Szeretsz mindig őszinte lenni, de a környezetedben jelenleg vissza kellene fognod magad, főleg , ha idegenek vesznek körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindig is hajlamos voltál arra, hogy átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz erre. Az lenne a legjobb, ha a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresnéd a mai napon. Ők tudnak igazán feltölteni. Ne hagyd, hogy bárki lehúzza a kedved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napján a barátaid tudnának a legjobban feltölteni. Ha lehet, akkor mindenképpen mozduljatok ki együtt a négy fal közül. Nagyon jól tudsz kommunikálni az idegenekkel is. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei komolyan befolyásolhatják a gondolkodásmódodat, ráadásul teljesen pozitívan kell ezt nézni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A legtöbb bolygó most nagyon is kedvező irányba befolyásolhatja a vállalkozókedvedet. Jó benyomást szeretnél tenni a környezetedre is. Azok az energiák, amik körülvesznek, azok át tudnak ragadni másokra is. Ha viszont valakivel vitába keveredsz, akkor nem szabad támadnod, mert rosszul sülhet el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma leginkább arra lenne szükséged, hogy elvonulj mások elől, és kipihend magad. Más emberek jelenléte feszülté tehet, és felesleges vitákba keveredhetsz. Vedd elő azt a hobbid, amit egyedül tudsz csinálni, és közel áll a szívedhez. Ha bágyadtan kezdesz bele a holnapi a napba, akkor az felboríthatja az egész hetedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a partneredre figyelnél a mai napon. A munka és egyéb elfoglaltságok is bekebeleztek mostanság. Ne hagyd, hogy kihűljenek a dolgok, mert tudod, hogy annak csak rossz vége lesz. Ha szingli vagy, akkor sok ajtó állhat nyitva előtted, csak nem még te sem tudod igazán, mit, vagy kit szeretnél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Próbálsz kiszabadulni a hétköznapokból. Nagyon is szükséged van arra, hogy végre feltöltődj. Ha szingli vagy, akkor egy vonzó idegennel is megismerkedhetsz. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolatod volt, talán ezért is vonz ennyire. Most amúgy is benned van, hogy újdonságokat szeretnél felfedezni. Engedj ennek mindenképp.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.

Borítókép: Profimedia