promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Google Maps félrevezette a vőlegényt, kis híján rossz arát vett el
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A násznépnek sem tűnt fel a csere, végül a házasulandó pár jött rá a tévedésre.

Indonéziában a szerelemből köttetett házasságok ritkábbak, mint a nyugati világban, de azért igyekeznek ott is lépést tartani a korral. A közelmúltban emelték fel például 16-ról 19 évre azt a minimális korhatárt, amikor a nők férjhez mehetnek. Előtte a lányok negyedének már 18 éves koruk előtt bekötötték a fejüket.

Ilyen viszonyok mellett nem csoda, hogy egy vőlegény nemrég rossz esküvőre esett be, és kis híján elvett egy teljesen vadidegent. De nem tűnt fel neki az sem, hogy senkit sem ismer a násznépből?

A probléma gyökere – mint a zűrös esetek jó részében – most is a Google Maps volt. A vőlegény némi csúszással indult el a Jáva szigetén lévő Magelang városába, és a nagy kapkodásban nem vette észre, hogy nem a megfelelő címre érkezett – írta a foxnews.com.

Az appon megjelölt címen pechjére éppen egy eljegyzést tartottak, szépen kiöltözött vendégekkel, fotóssal, feldíszített házzal. Elsőre azoknak sem tűnt fel a bibi, ezért szívélyesen üdvözölték a hamis vőlegény kíséretét, és még hellyel is megkínálták őket.

A véletlen folytán a másik vőlegény is késett, a menyasszony pedig éppen sminkelte magát, így nem akad senki, aki felvilágosítsa a két csoportot a tévedésről. Végül mégiscsak fény derült a félreértésre, és ekkor a nem odavaló társaság felszedelőzködött, és udvariasan távozott, természetesen (újabb kínos pillanat) visszavéve a szívélyesen átadott ajándékokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás