Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Google Maps félrevezette a vőlegényt, kis híján rossz arát vett el

A Google Maps félrevezette a vőlegényt, kis híján rossz arát vett el

Élet

A Google Maps félrevezette a vőlegényt, kis híján rossz arát vett el

Élet

Promotions 19:38

A násznépnek sem tűnt fel a csere, végül a házasulandó pár jött rá a tévedésre.

Indonéziában a szerelemből köttetett házasságok ritkábbak, mint a nyugati világban, de azért igyekeznek ott is lépést tartani a korral. A közelmúltban emelték fel például 16-ról 19 évre azt a minimális korhatárt, amikor a nők férjhez mehetnek. Előtte a lányok negyedének már 18 éves koruk előtt bekötötték a fejüket.

Ilyen viszonyok mellett nem csoda, hogy egy vőlegény nemrég rossz esküvőre esett be, és kis híján elvett egy teljesen vadidegent. De nem tűnt fel neki az sem, hogy senkit sem ismer a násznépből?

A probléma gyökere – mint a zűrös esetek jó részében – most is a Google Maps volt. A vőlegény némi csúszással indult el a Jáva szigetén lévő Magelang városába, és a nagy kapkodásban nem vette észre, hogy nem a megfelelő címre érkezett – írta a foxnews.com.

Az appon megjelölt címen pechjére éppen egy eljegyzést tartottak, szépen kiöltözött vendégekkel, fotóssal, feldíszített házzal. Elsőre azoknak sem tűnt fel a bibi, ezért szívélyesen üdvözölték a hamis vőlegény kíséretét, és még hellyel is megkínálták őket.

A véletlen folytán a másik vőlegény is késett, a menyasszony pedig éppen sminkelte magát, így nem akad senki, aki felvilágosítsa a két csoportot a tévedésről. Végül mégiscsak fény derült a félreértésre, és ekkor a nem odavaló társaság felszedelőzködött, és udvariasan távozott, természetesen (újabb kínos pillanat) visszavéve a szívélyesen átadott ajándékokat.

Borítókép: Profimedia