promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tereld pozitív irányba a hétvégédet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nehezebben indul be minden körülötted, de nem szabad elveszítened a lelkesedésedet. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet valami csalódást sodor az utadba az élet, de nem szabad, hogy ez elkeserítsen. Rád hatványozottan igaz, hogy a pozitív irányba kell terelned mindent. Próbálj kizárni azokat a dolgokat, amik elronthatják a kedvedet. Bizonyára érzed magadon a fizikai és szellemi fáradtságot is, szóval muszáj lesz kikapcsolnod valamivel.

Bika (április 21. - május 20.)

A pénzügyeid miatt aggódhatsz, de egy alapos elemzés után rá fogsz jönni, hogy spórolnod kell, vagy végre elengedheted magad picit. Tegyél meg minden szükséged intézkedést ahhoz, hogy enyhíteni tudd a stresszt magad körül. Ha zavar valami probléma, azt igyekezz azonnal megoldani. Legyél türelmes, főleg a magánéletedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan események kavarhatnak be a hétvégédbe. Igyekezz őket minél hamarabb letudni, mert szükséged lenne a pihenésre. Nyugodtabb szoktál lenni, ha előre tervezel, dolgozol, de végre tedd félre picit a munkát. Sokkal jobban fog majd az agyad, ha engedsz neki egy kis pihenőt. Ha van párod, akkor rövid időn belül valamilyen kihívással kell szembe néznetek.  

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet jobban kellene figyelned az egészségedre, mert azt hajlamos vagy elhanyagolni. Nem csak a megfelelő vitaminbevitelről van itt szó, hanem a mozgásról is. Hétvégén próbálj meg beiktatni valami olyan programot, ami egy kis fizikai aktivitásra ösztönöz. Ha van tennivalód, azt igyekezz még ma letudni, különben idegesíteni fog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha van párod, akkor minőségi időt tölthettek el együtt. Nem ártana, ha végre mind a ketten ki tudnátok kapcsolni az agyatokat. Szingliként nem jósolnak túl jó dolgokat a bolygók, szóval az igazi később fog betoppanni az életedbe. Ez viszont megfelelő idő lehet arra, hogy csak magaddal foglalkozz. Lehet van is pár dolog, amit helyre kell raknod a fejedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munka eléggé az agyadra ment a héten, na még néhány ember is, szóval már szükséged van egy kis fellélegzésre. Ha ez nem történik meg, akkor be fogsz sokallni, és teljesen lemerülsz. Az aggodalmaidat tedd félre, és kapcsolj ki végre. Közben állj ki magadért, és ne hagyd, hogy bárki sarokba szorítson a közeli környezetedben. Most menjenek úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokat foglalkozol a külvilággal, de olyan mértékben, hogy nem haladnak a saját ügyeid. Rengeteg inger ér mostanság, de ideje magadra figyelned, valamint a környezetedre. Összepontosítanod kell, és ehhez olykor ki kell zárni mindent, ami felkavarhat. Bízz magadban, és ne hagyd, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit az agyadra megy a bezártság, de fel kell találnod magad. Számodra a legjobb menekülés a kreativitás. Vedd elő valamelyik régi ötleted, és kezd el fejlesztgetni. Ha megtalálod a célod, akkor a hétvége semmi perc alatt fog elröppenni, de úgy lesz vége, hogy valami hasznosat hoztál létre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit lassítanod kell és semmiképpen sem szabad gyors tempót diktálnod. Ez hibákhoz vezethet, amivel elúszhat az egész hétvégéd, mivel többször kell nekifutnod a dolgoknak. A fontos döntéseket halaszd későbbre, mert jelenleg nem tudod tisztán átlátni az összes körülményt. Ez egy afféle túlélős nap lesz a számodra, de utána fellélegezhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok probléma van mostanában a magánéletedben. Folyamatos változásokat kell átélned, ami megvisel egy kicsit, de ez érthető. A konfliktusokból már nagyon eleged van. Mindig bele tudsz futni egybe, ami elrontja a kedvedet. Döntések állnak előtted, és úgy érzed, nem tudsz jelenleg jól választani. Próbálj időt nyerni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehéz a járvány miatt megtalálni a megfelelő kinti programot, de ideje lenne kicsit kimozdulnod a négy fal közül. Ha hiányoznak a barátaid, akkor próbálj összehozni egy kis találkozót. A kommunikáció fontos lehet ezen a hétvégén, mert ez nyithatja ki igazán a tudatodat. Ha nincs jelenleg párod, akkor egyre magányosabbnak érezheted magad. Szükséged van most már valakire az életedben, aki tud motiválni.

Halak (február 20. - március 20.)

Felesleges vitákba bonyolódhatsz, és nem is vagy olyan passzban, mint aki megnyerheti. Ez nem a te gyengeségedet mutatja, egyszerűen csak jobb ütőkártyák lehetnek az ellenfeled kezében. Nem szabad olyan dolgokon felhördülnöd, amikről tudod, hogy értelmetlen felhánytorgatni őket. A kompromisszumok nyugalmat teremthetnek körülötted. Törekedj erre a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás