promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz mindent rendbe tenni a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok fog múlni azon, milyen hangulatban vágsz bele a problémák megoldásába. Lássuk, mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A kreativitásod még mindig magas szinteken jár, amit ki is tudsz használni. Igazából még téged is meglephet, hogy miket produkálhatsz. Lépj ki a rutinból és próbálj szabadabb lenni. A mai nap alkalmas lehet arra, hogy kibékülj valakivel, akivel az utóbbi időben nézeteltérésetek volt. Te vagy előnyben, így neked kellene nyitnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Erősen kritikus kedvedben lehetsz, de azért figyelj oda, hogy feleslegesen ne szapulj senkit. Szívesen részt veszel minden konfliktusban, de végig kellene gondolnod, hogy bele akarsz-e vágni ebbe a játszmába a hétvége előtt. A magabiztosságod segíthet megoldani néhány problémát. Lehet jobb lenne, ha tényleg a saját dolgoddal törődnél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valaki nagyon bele akarja ütni az orrát a te dolgodba, szóval az indulatok ma erősen fellángolhatnak körülötted. Igyekezz minél hamarabb eloltani a tüzet, és leállítani az illetőt. Fontos döntéseket kellene meghoznod, szóval nincs túl sok időd ezzel foglalkozni. Este végre kapcsold ki az agyad, mert különben elszalasztod a boldog perceket.

Rák (június 22. - július 22.)

A kudarcok erősen hatással lehetnek rád, de ezeken nem bánkódhatsz sokáig. Jelenleg a megoldások lebegjenek a szemed előtt, és ha úgy van, akkor kérj segítséget. Lassan mindenen túl leszel, és végre fellélegezhetsz. Ne engedd, hogy a rosszkedv eluralja majd a hétvégédet. Olyan emberekkel vedd körbe magad, aki pozitív hatást tudnak rád gyakorolni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem nagyon tudod betartani a fontossági sorrendet, azonban rajtad múlik, hogy ez huzamosabb ideig így marad-e. Néha muszáj vagy sodródni a napi rutinnal. Vannak olyan feladatok, amiket egyszerűen nem tudsz elkerülni. Utána persze foglalkozhatsz a szórakozással is, és az egészséged se szorítsd háttérbe. Találd meg a módját, hogy legalább otthon mozoghass.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma lehet meg fog találni egy olyan gondolat, amit csak álomnak gondolsz, de ne dobd rögtön a sarokba. Sokan vannak úgy vele, hogy ami tegnap még lehetetlen volt, az holnapra már valósággá vált. Ez lebegjen a szemed előtt, és próbáld megvalósítani. Vár rád a siker, azzal pedig ne törődj, hogy az ötlet aprócska, vagy világmegváltó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás sok pozitív dolgot hozhat az életedbe, de ettől még nagyon résen kell lenned. Jelenleg is vannak olyan gondok, amiket nem tudsz megkerülni. A haladék nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Van, amin jobb minél hamarabb túlesni. Ha nyugodt hétvégére vágysz, akkor tudd le minél hamarabb ezeket, még ha el is vesz a szabadidődből, mert később csak kellemetlenebb lesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindig kimondod a véleményed, és ezen ne változtass most sem. Megpróbálnak meggyőzni dolgokról, de a te meglátásod lehet a nyertes. Sokszor van, amikor engedned kell, de ez nem az a pillanat. Vigyázz, hogy valamilyen hozzád közelálló személy nehogy hibás döntést hozzon. Ez jelenleg a te felelősséged is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Már az is nagy szó tőled, ha a jelenlegi helyzetben el tudod kerülni a feszültséget. Ne bonyolódj bele nagyobb vitákba, mert olyan elszólásod lehet, amit később nagyon meg fogsz bánni. Mindig számolj el magadban háromig, még akkor is, ha nem éles helyzetről van szó. Hidd el, a dolog később meghálálja magát.

Bak (december 22. - január 20.)

Nyomja a lelked valami? Akkor itt az ideje, hogy kiadd magadból. Ha magadban tartod, az csak fel fog emészteni belülről. Ma fel tudod kutatni azt az embert, akivel őszintén beszélhetsz, és bármi problémád van, ő pozitívan áll majd hozzád, és ösztönözni fog. Ne hallogasd, mindent meg lehet beszélni. Utána nem ártana tényleg kikapcsolni az agyadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lenne elszakadnod kicsit a valóságtól. Csak be fogsz sokallni, ha állandóan a hírekkel foglalkozol. Inkább menekülj el a mindennapoktól: nézz meg egy üdítő filmet, olvass, találj valami kreatív elfoglaltságot. Mindegy mit csinálsz, csak tereld el a figyelmed a hétköznapokról. Ezen a hétvégén legyen ez az első, ha végre odakerülsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Melankolikus hangulatban vagy, így ideje felkutatnod azoknak az embereknek a társaságát, akik jó kedvre tudnak deríteni. Fontos, hogy te is pozitívabban tudj hozzáállni az élethez. Ha nem tudtok találkozni, akkor chateljetek, vagy hívd fel őket telefonon. Ideje fényesebben látnod mindent! Már eléggé kezd az agyadra menni a bezártság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás