promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: minden hét egy új kezdet lehet, csak a hozzáállásodon múlik
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig meg tudsz újulni, és le tudsz tenni pozitív dolgokat az asztalra. Lássuk, hogy mi kell hozzá a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A heted elég romantikus hangulatban kezdődhet. Ha elhanyagoltad mostanában a párodat, akkor most bepótolhatod az elmaradást. Legyél gyengéd, és fejezd ki az érzelmeidet. Ez akkor is megnyilvánulhat, ha csak tetszik valaki. Beszéljetek sokat, mert akár komolyabbra is fordulhat a dolog. Azért vigyázz: csak azzal legyél őszinte, aki meg is érdemli.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindenkivel őszintének kell lenned ezen a héten. Valakinek nem is ártana tőled hallania a kemény igazságot. Ha olyan ember tér le a helyes útról, aki közel áll hozzád, akkor akár magával is ránthat. A bolygóállás szerint ez az új kezdetek és a változás ideje. Ha esetleg meg akarsz szabadulni valamilyen káros szokásodtól, akkor ez a hét megfelelő alkalom arra, hogy belevágj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A héten figyelned kell a költekezésre. Ha már bőven van pénz a zsebedben, akkor hajlamos vagy felesleges dolgokat vásárolni. Jobban át kellene gondolnod, hogy mire van szükséged. A barátaidtól plusz lendületet kaphatsz, szóval igyekezz velük sokat kommunikálni. Akkor is fel tudnak dobni, ha nagyon magad alatt vagy. A stressz az ellenséged ezen a héten, igyekezz mindenben kerülni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ezen a héten a logikádra van szükség. Hatalmas szíved van, de ez sokszor befolyásol. Vannak olyan emberek, akik nem érdemlik meg, hogy kedves legyél velük, mert sosem fogják viszonozni. A jelenlegi bolygóállás szerint a kedd lehet a szerencsenapod. Ne szaladj el lottót feladni, mert nem erről van szó, de megoldhatsz ekkor egy nagy gondot, ami már régóta nyomaszt, ráadásul az energiáidat sem fogja nagyon leterhelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az érzelmi viharok hete lehet ez. Igyekezz ezt magadban letudni, és ne vetítsd ki másokra. Nehéz, de gyakorolnod kell. Nehezebb lesz az ébredés, szóval valamilyen plusz motivációt kell találnod magadban. Könnyen megtalálhatnak a kritikák, de ezen ne sértődj meg, hanem igyekezz a javadra fordítani. A hét végül pozitívan zárul, és egy kis kaland is lehet benne.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A héten újra tudod értelmezni a kapcsolataidat. Lehet van olyan ember az életedben, akire semmi szükséged nincs, mivel nem ad semmit, csak elvesz. Ne engedj be mindenkit a privát szférádba, mert az komoly kockázatot is jelenthet. A hét közepén konfliktusokba keveredhetsz, amiket higgadtan kell kezelned. Ne félj, a hétvégén a felhők távozni fognak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy a karrieredre tudj koncentrálni. A héten eldöntheted, hogy mik a távlati céljaid. Dolgozz ki egy tervet, ne csak haladj a semmibe. Az álmaid közelebb vannak, mint gondolnád. Kommunikálj sokat: most jobban megértheted a másik embert. Sokat segíthet, ha be tudsz látni az álarcok mögé.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon oda kell figyelned a héten, mert könnyen túlhajthatod magad. Élvezettel vágsz vele mindenbe, de könnyen felborulhat az egyensúlyod. Minden elvégzett feladat után engedj magadnak egy kis pihenést, és ne ugorj rögtön a következőre. Sokszor nem árt más utakat keresned, mert nem biztos, hogy az egyenes a legcélravezetőbb.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás arra ösztönözhet, hogy merülj el picit a romantikus világodban. Ha van párod, akkor ne félj kimutatni a gyengédségedet. Szingliként legyél felszabadult, és nézz körül a társkeresőkön – nyitottnak kell lenned mindenre. A munkádban erősen megmutatkozhat a kitartásod, amire mások is fel fognak figyelni. Az erőbedobásaid végre meg fognak térülni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez a hét az öngondoskodásra és az önszeretetre ösztönöz. Szánj időt a pihenésre, és haladj az egészségesebb életmód felé. Az elsődleges az lenne, ha minden nap normálisan kialudnád magad. Szükséged is van a pihenésre, mert a hétvége előtt valamilyen komoly drámát jeleznek a bolygók. Úgy néz ki ezt neked kell majd megoldanod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne engedd, hogy felborítsák az egyensúlyodat. Vannak olyan emberek, akik pont erre játszanak, de az a legjobb, ha nem foglalkozol velük. Ha látják, hogy nem tudnak áthatolni a pajzsodon, akkor úgyis messziről el fognak kerülni. Ezen a héten a nyugalomra kell összpontosítanod, mert így tudnak megfelelően áramlani az energiáid.

Halak (február 20. - március 20.)

A héten a kreatív oldalad erősen előtérbe kerülhet. Lehet nem ártana elővenned egy régi hobbidat, ami ezen alapszik. Egyedülálló módon tudod kifejezni az érzelmeidet, amit pozitívan fog értékelni a környezeted. Ne csak a logikádat helyezd előtérbe, mert most nyugodtan hallgathatsz a szívedre is. A kommunikációd erős és győztesen jöhetsz ki a vitákból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás