Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bang! – mondta a mosógép, és szétvitte a konyhát

Bang! – mondta a mosógép, és szétvitte a konyhát

Élet

Bang! – mondta a mosógép, és szétvitte a konyhát

Élet

Promotions 08:08

Füstölni kezdett, és már robbant is, szerencsére ember nem volt a közelben.

A skóciai Laura Birrell azt hitte, bomba csapódott a házába, amikor váratlanul felrobbant a mosógépe. Vasárnap volt, és éppen a masina közelében tartózkodott, amikor az füstölni kezdett. A nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan kikapcsolja – írta meg a Metro.

Szerencséjére aztán gyorsan elhagyta a konyhát, mert nem sokkal később bekövetkezett a detonáció. Amikor a helyiségben eloszlott a füst, Laura mindenfelé roncsokat és törmelékeket talált. Hálát adott az égnek, amiért a gyereke és férje éppen nem voltak odahaza, hiszen bárki a konyha környékén sertepertélhetett volna.

Fotó: facebook.com/laura.birrell

A Glasgow-ban élő hölgy mindenkinek azt javasolja, hogy ne hagyják magukra működés közben a mosógépeiket, mert bármikor történhet egy hasonló, végzetes üzemzavar. A gyártó egyelőre vizsgálja az esetet, ők sem láttak még hasonlót.

Az az igazán érdekes, hogy a mosógép fölfelé robbant: elöl szinte egy karcolás sincs rajta, a konyhai munkapultot azonban szétvitte. A dobja is furcsán megcsavarodott, alighanem valami peches elakadás okozta a problémát.

„Hűha! Nem is gondoltam volna, hogy egy mosógép ilyenre képes. Elég ijesztő” – kommentálta a Facebookra kitett képeket az egyik ismerős.

A tulajdonos most abban bízik, hogy a biztosító gyorsan megtéríti a kárát, mert a konyhája szinte teljesen gallyra ment, még a csapok, vízvezetékek is szétdurrantak. A mosógép gyártója soron kívüli vizsgálatot ígért számára.

Borítókép: facebook.com/laura.birrell