promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Guetta nem csípi az oltáselleneseket, és már be is adatta magának a vakcinát
Borítókép:  EDMTunes
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világelső DJ arról nem beszélt, hogy melyik vakcinát kapta meg Dubajban.

David Guetta az Euronewsnak adott interjút, amiből kiderült, hogy a producer és lemezlovas már megkapta az oltást, de arra nem akart kitérni, hogy melyiket. Az Egyesült Arab Emírségek használja a kínai vakcinát is, direkt azért, mert fel akarták gyorsítani a folyamatot.

A riporter meg is jegyezte, hogy a világelső DJ már sokszor emelte fel a szavát az oltásellenesekkel szemben. Guetta úgy látja, hogy csak a vakcina lehet a megoldás arra, hogy a világ újrainduljon, köztük a bulik is.

„Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Dubajban vagyok és itt megkaphatom. Be is adattam. Ez egy személyes döntés volt. Nem próbálom rákényszeríteni senkire, de egyszerűen nem látok más utat a világ számára. Mi mást tehetnénk? Különben örökre ebben az állapotban maradunk, a gazdaság meghal, és a világ tönkremegy. Azonkívül Franciaországban születtem, a forradalom országában, ahol a kezdetek óta sziklaszilárd volt a résistance, az ellenállás. És azt látom, hogy egyre több ember akarja beoltatni magát, ami szerintem nagyon jó hír”

- mondta a lemezlovas, aki reméli, hogy gyorsan fog haladni az oltás, mert már nagyon szeretne újra koncertezni.

A francia szupersztár egy jótékonysági koncertet tartott a dubaj Burzs Al-Arabnál, aminek a teljes bevételt a pandémia elleni globális küzdelemre fogják fordítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás