promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy felborítsák a napodat a fordulatok
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem úgy indult a heted, mint ahogy szeretted volna, de még nem késő helyre rázni.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem ártana kicsit lassítanod, és gondold át, hogy min változtatnál a közelmúltban. Fontos, hogy a készülő terveidet alaposan át tudd tekinteni magadban. Most az a kifizetődő, ha többször átgondolsz mindent, és nem cselekszel elhamarkodottan. Ügyelj a biztonságra, és próbáld meg minél többet használni a rutinodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet kétségek merülnek fel benned az eddig elért eredményeiddel kapcsolatban. Úgy érezd nem haladsz úgy, ahogyan szeretnél? Beszéld át ezt egy olyan emberrel, akiben megbízol. Előfordulhat, hogy változtatnod kell, de az is benne van a levegőben, hogy csak egy kis önbizalomra van szükséged. A bolygók megadják a lehetőséged, hogy helyre tudd tenni magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A lustaságod abszolút nem tudja megkönnyíteni a napodat. Nem ártana átgondolnod a hamarabbi lefekvést, főleg ha nehezebben ébredsz. Előtörhet a hanyagságod, és képes vagy most félvállról venni a feladatokat. Azt hiszed a nagyobb koncentráció nélkül is jól tudsz teljesíteni, de ez sajnos nincsen így. Igyekezz újra a maximumon pörögni.  

Rák (június 22. - július 22.)

Találd meg a szórakozást minden tevékenységedben, még a munkádban is. Ez tud a legjobban energiákkal feltölteni a mai napon. Lehet nehezen tudod elkerülni a konfliktusokat, de legyél könnyed, és inkább tanulságként használd fel őket. Felesleges szócsatákba ne menj bele, azok csak lemerítenek, és a kedved is elveszik mindentől.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég jól indul a heted, és nehéz téged kibillenteni az egyensúlyodból. Ne félj most kicsit jobban odatenni magadat mindenben, mert ezek az energiák remekül meg fognak térülni. Az álmaidat se hanyagold el. Olykor nehéz bejutni egy-egy ajtón, de meg fogod találni a megoldást. Ne erőltess semmit, mert mindennek magától kell jönnie.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma éles az elméd, és ezt az előnyödre tudod fordítani. Igyekezz hamar végezni a feladatiddal, és utána gondolkodj el, hogy mik azok az apróságok, amiket mostanában elhanyagoltál. Kevés dolog kerüli el jelenleg a figyelmedet. Ne engedd, hogy bárki akadályozza az előrejutásodat, szóval legyél mindenben határozott.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Merészen vágsz bele a napodba, de sok minden miatt megtorpanhatsz. Nem bízol eléggé magadban? Megéri lassabban, de inkább biztosan haladnod. Nyugtasd meg magadat, és mindenre fordíts kellő figyelmet. Nem szabad hagynod, hogy teljesen lemerüljön az elméd. Ha megtalálod a tempód, nagyszerű eredményeket produkálhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem jó ötlet másokat hibáztatni. Ha valami rosszul sül el mostanában, azért főleg magadat okolhatod. Hiába működik jól az agyad, ha olykor kacifántos utakat választasz néhány probléma megoldásához. Van, amikor muszáj vagy a rutinra támaszkodni. Az érzelmeidet sem ártana visszafognod, mert jelenleg rossz döntések felé sodorhatnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma úgy tűnhet, mintha egy hatalmi harcba keveredtél volna, amiből nagyon nehezen tudsz kiszállni, ráadásul lehet, hogy ez nem is a te harcod. Ennek a küzdelemnek elég kevés köze van hozzád és a cselekedeteidhez. Legyél óvatos és ne keveredj olyan konfliktusba, ami nem érint téged. A magánéletedben azonban lenne mit helyre rakni, inkább koncentrálj arra.

Bak (december 22. - január 20.)

A szilárd, megalapozott, és stabil elképzelésedet ma valamilyen támadás érheti. Valaki, akinek erős egója van léket üthet egy gondosan kitalált terved hajóján. Próbálj meg kitartani a tények mellett, és ne engedd, hogy bármitől is elvegyék a kedved. Felesleges egy kemény szócsatába beleállnod, inkább legyél alázatos és követlen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj oda, hogy ne függj attól, amit mások mondanak. Ma néhány ember kihúzhatja nálad a gyufát, és olyan dolgokat akarhat rád erőltetni, aminek valóban semmi értelme. Magyarázd el szépen, hogy te miképp gondolod, de semmiképpen se legyél agresszív. Nem szabad, hogy a végtelen türelmed elfogyjon, szóval töltődj fel valahogy, és kerüld a konfliktust.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagy előrelépéseket tehetsz egy hosszú távú projektben. Közben vigyázz arra, hogy semmiben se diktálj gyilkos tempót. Azt hiszed így hamarabb célt érsz, de abszolút nem. Lemeríted magad, aztán kicsúszik a lábad alól a talaj. Megfontoltan, és egyensúlyra törekedve haladj előre. Gondold át, hogy ki hol tud neked segíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás