promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: egy hosszú hétvége is előtted áll, de vajon addig gördülékenyen megy majd minden?
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy már a hét elején a topon legyél, szóval rázd helyre az energiáidat.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég nagy lesz benned a szenvedély ezen a héten. Az új ötletek igazán fel fognak dobni, de gondold át alaposan őket, mielőtt végrehajtanád. Most a csütörtök lehet az igazi szerencsenapod. Nagyon jól tudsz alkalmazkodni mindenkihez, és még egy friss barátság is a levegőben lehet. Próbáld meg mindenkire rá ragasztani a jó hangulatodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes lenne figyelemmel kísérned a pénzügyeidet. Ha nincsen megtakarításod, akkor az még problémát is okozhat. Valamilyen váratlan kiadás ütheti fel a fejét. Lehet valami tönkremegy? Nem árt felkészülnöd az ilyesmire. A munkahelyeden kipróbálhatnál néhány új módszert, amivel lendületbe tudod hozni magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a héten ezek lehetnek számodra a kulcsszavak: szenvedély, energia, lendület. Már a hét elejét igyekezz megfogni, és akkor minden gördülékenyen mehet a hosszú hétvégéig. Nagyon sok pozitív energiát tud adni, ha egy új kezdet van a középpontban. Nem gond, ha elkezdesz más utakat keresgetni, mert ez tud igazán feldobni.

Rák (június 22. - július 22.)

Most igazán fel tudod fedezni a tudatalattidat. Minél jobban megismered magad, annál könnyebben fogsz tudni átjutni a problémákon is. Ez az egész segíthet abban, hogy milyen helyzetben mit reagálj. Gyakorold az öngondoskodást és dolgozz a belső gyógyulásodon. Nem szabad hagynod, hogy bármelyik nap lemerülj teljesen, mert akkor kicsúszhat a lábad alól a talaj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha elég határozott maradsz, akkor rengeteg csatát meg fogsz tudni nyerni ezen a héten. Előtörhet belőled a harcos éned, amit nem szabad visszafognod. Persze fontos, hogy tudj mérlegelni, és azt is belásd, ha esetleg nem neked van igazad valamiben. Könnyen tudod kezelni a konfliktusokat, és meg is tudod oldani őket, szóval még ezeket sem muszáj kerülnöd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Erősen megnőhet az ambíciód, és mindenből a maximumot akarod kihozni. Ez a munkádban is sokat segíthet, amiben szeretnél a csúcsra jutni ezen a héten. Ne fogd vissza magad: mászd csak meg azt a hegyet és tűzd ki a zászlódat. Ne hagyd, hogy a szorongásaid bármiben is megpróbáljanak kisiklatni. Sodródj az árral, és ne gondolj túl semmit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Neked fokozottan rosszat tehetnek a mostani szigorítások. Előtör belőled a kalandos éned, és szeretnél végre kiszabadulni. Készen állsz arra, hogy új dolgokat fedezz fel. Valahogy muszáj leszel csillapítani ezt, de azt már neked kell kitalálni, hogy miképp tudod elérni. Az önkifejezés sok sikert hozhat, szóval használd a kreativitásodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki a héten elég sok fontos döntést kell meghoznod. Szükség lesz a határozott énedre, szóval ne hagyd, hogy bárki is letörje a lelkesedésedet. Semmiben sem lesz könnyű a válasz, szóval gondolj át mindent alaposan. A családoddal lehet némi konfliktusod. Lehet valamit megint nem fognak megérteni, neked pedig fel kell venned a kesztyűt. Az érzelmi intelligenciád sokat segíthet mindenben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ezen a héten rugalmasnak kell lenned, ha kapcsolatoktól van szó. Szingliként olyan emberek tűnhetnek fel, akikkel talán még kezdenél is valamit, viszont ha van párod, akkor el kell fogadnia, hogy picit nagyobb szabadságra vágysz. Gondolkodj logikusan, és kommunikálj lazán, valamint könnyedén. Figyelj a belső hangokra, mert hozzásegíthetnek a sikerhez.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos, hogy ezen a héten ne készíts szigorú menetrendet. Legyél rugalmas, és készülj fel, hogy sok minden keresztülhúzhatja a számításaidat. Az energiáid elkezdhetnek szétszóródni. Jobban járnál, ha csak egy dologra koncentrálnál egyszerre, mert így lehetsz igazán hatékony. Legyél türelmessel magaddal, de természetesen másokkal is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem ártana kicsit felpezsdíteni az életedet. Elég nehéz lesz a szigorítások miatt, de meg kell találnod a módját, hogy egy kis vibrálást vigyél a hétköznapokba, mert ezek tudnak feltölteni energiával. Most az a jó, ha nem követsz minden szabályt. A kommunikációd zökkenőmentes lesz, de pont ezért is kell figyelned, mert elkotyoghatsz valami titkot. Tölts sok időt a barátaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Fontos, hogy meg tudd magadnak teremteni az érzelmi biztonságot és a stabilitást ezen a héten. Sok lehet a dráma a magánéletedben, amiket muszáj helyesen kezelned. Ez az időszak sok stresszt és szorongást okozhat, amiket le kell győznöd a hosszú hétvége előtt. A jó karma hamarosan meg fog találni, és minden erőfeszítésed meg fog térülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás