promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: új hét, új hónap, új lehetőségek
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem volt felhőtlen a múlt heted? Nyiss tiszta lappal! Lássuk, mit jósolnak ehhez a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Kövesd ezen a héten az álmaidat, mert hamarosan megérezheted a siker ízét. Akkor sem szabad elkeseredned, ha még nem látod jönni az eredményeket. Szenvedélyesnek kell maradnod, és energiákat meríteni mindenből, amiből csak lehet. Fontos, hogy koncentrálj közben az önszeretetre és az elfogadásra ezen a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét néhány jelentős átalakítással kezdődhet. Ez lehetőséget kínál arra, hogy fel tudd magadat fedezni. Vizsgáld meg a személyes értékeidet különböző helyzetekben. Engedd, hogy a kíváncsiságod vezessen, de közben apró lépésekben építgesd magadat. Lenyűgöző felfedezéseket tehetsz, amik lendületbe fognak hozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hét közepéig rendezned kell magadban mindent, és lezárni a múltat. A jelenlegi bolygóállás lehetőségeket hoz létre az elengedéshez, valamint az újrakezdéshez. Finom lépésekben kell haladnod, de a vége mégis jelentős átalakulás lesz. A héten középpontba kerülhet a karriered, de nem lesz könnyű megszerezned, amit szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez a hét a nyitott elme megőrzéséről szólhat. Ha éppen szerelemes vagy, akkor követned kell a szívedet. Lehet még nem, de később a bolygók szerint feltűnhet valaki, aki meg fogja kavarni a fejedet. Arra is jó ez az időszak, hogy elkezd rendszerezni a kapcsolataidat. Ki az, akiért sokat teszel, de mégse hálálja meg? Talán érdemes lenne őt elengedni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lassú, de mégis egyenletes győzelem. Ezek lehet a kulcsszavak ezen a héten. Ha türelmes tudsz maradni, akkor rengeteg sikerélményt gyűjthetsz be. Viszont ha elkezdesz kapkodni, az visszaüthet. A Vénusz elég rossz hatással lesz a romantikus énedre. Nincs a toppon most a hódító szingli oroszlán, ha van párod, akkor neki is jelezd, hogy picit önzőbb vagy, nem fogod tudni lehozni a csillagokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Próbálj meg erőteljesen kibontakozni, és megmutatni mindenkinek, hogy mire vagy képes. A vágyaid előtörnek, amikkel foglalkoznod kell ezen a héten. Ha ezt nem teszed, akkor feszültté válhatsz, és a környezeteddel se fogsz tudni jól kijönni. Azonban ha foglalkozol azzal, amit szeretsz, akkor gyengéd, együttérző leszel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás esélyt ad arra, hogy a hét közepén át tudd alakítani a családi kapcsolataidat, és erősebb kötelékeket építs ki. Ha volt is valami nagyobb nézeteltérésetek, akkor azt rendezni tudjátok. Ehhez persze az is kell, hogy a kezedben tudd tartani az irányítást. Jók szoktak lenni a megérzéseid, de jobban jársz, ha ezen a héten a rutinodra támaszkodsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok minden szólhat a kapcsolatok kialakításáról ezen a héten. Új ismeretségek jöhetnek, ha kellően nyitott vagy, akik segíthetnek neked előrejutni. Próbáld meg ezt kihasználni, és ne legyél elutasító senkivel. A munkád eléggé bekebelezhet, szóval igyekezz szórakozni is kicsit. A fantáziád nagy lendületet kaphat, így a kreativitásod szárnyalni fog.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A pénz eléggé előtérbe kerülhet ezen a héten. Vizsgáld meg a pénzügyi helyzetedet, és találd ki, hogyan tudnál javítani rajta. Picit fel kell nőnöd ebben, ha még nem tetted. Készülj fel a váratlan helyzetekre. Szükséged van egy kis nyugalomra. Törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott tudj maradni. A negatív energiákat sugárzó embereket messziről kerüld el.

Bak (december 22. - január 20.)

Kövesd a szenvedélyes énedet ezen a héten. A jelenlegi bolygóállás arra buzdít, hogy kipróbálj valami újat. Nem is baj, ha néhány probléma megoldásához más utakat keresel-. Könnyebben fogod tudni kifejezni az érzéseidet, szóval ha valami nyomja a lelkedet, akkor azt meg fogod tudni beszélni egy hozzád közelálló személlyel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mozgalmas februárod lehetett, de a dolgok végre elkezdenek lelassulni. Ha volt valami nagyobb gond, akkor az szép lassan rendeződni fog, te pedig elkezdhetsz érzelmileg gyógyulni. Most előtérbe kerülhet az otthon biztonsága, a kényelem, szóval szánj időt esténként a pihenésre. Rendkívül önzetlen lehetsz, de azért ne vidd túlzásba.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani bolygóállás segíthet, hogy megkapd azt, amire vágysz. Könnyen tudsz befolyásolni másokat, meg tudod nyerni őket, de persze vigyázz, hogy ne lépj át semmilyen határt. A jelenlegi barátaid sokat segíthetnek, ha esetleg valamilyen nagy kihívás gördül eléd. Nem szabad semmibe se egyedül belevágnod. A bolygók új kezdetet jeleznek, ha szerelemről, romantikáról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás