Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy ellepjen a káosz a hétvége előtt

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy ellepjen a káosz a hétvége előtt

Élet

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy ellepjen a káosz a hétvége előtt

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha nyugalmat szeretnél a csillagjegyednek, akkor azt meg is kell teremtened. Lássuk, hogy mire figyelmeztetnek a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma olykor túl óvatosnak is érezheted magad, de nincsen ezzel semmi baj. Sok esetben elfelejtesz vigyázni, és akkor olyan dolgok szakadnak a nyakadba, amiket elég nehezen tudsz megoldani. Koncentrálj, főleg akkor, ha esetleg valamilyen új dologba vágsz bele. Az óvatosságod kifizetődő lesz, igaz ez a kapcsolatokra is.

Bika (április 21. - május 20.)

Rosszul haladhatnak a dolgok, és még valami olyasmivel is megvádolhatnak, amit nem te tettél. Higgadtan mosd ki magad, ha ilyenre kerül sor. Amúgy is a kimért éned lehet a napodnak a megmentője. Ha kapkodni kezdesz, az nem jelent semmi jót. Hétvégén szorosan ragaszkodj ahhoz, amiben hiszel, és ne engedj belőle.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a hétvégén jelentősen fel tudod fedezni magad, és már a mai napon ráállíthatod erre az agyadat. Hogyan öltözködsz, hogyan beszélsz, milyen emberekkel töltöd az idődet, hol és mire költöd a pénzed – apróságok ezek, de mégis fontosak egy ember életében. Igyekezz végigzongorázni ezeken, és kigondolni, hogy min szeretnél változtatni.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat járhat valaki a fejedben, aki nagyon közel áll hozzád. Ez a személy valószínűleg befolyásolja gondolkodásod, cselekedeted és érzésedet, a múltban és most is. Vajon ez jó, vagy éppen rossz dolog a számodra? Előre visz, vagy éppen hátráltat? Szánj időt arra, hogy megértsd a jeleket, és segíts magadnak kielemezni ezt a kapcsolatot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálj ma magadra koncentrálni, és vedd figyelembe azt is, hogy mire van szüksége a testednek, valamint a lelkednek. Lehet nem ártana, ha kicsit az egészségesebb táplálkozás felé fordulnál. Próbáld meg elhagyni a káros szenvedélyeket, vagy legalábbis visszaszorítani őket. Már kis apró változtatásokkal is jót tehetsz magadnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad elengedned az álmaidat. Semmihez sem lehet túl késő, ezt te is nagyon jól tudod. Lehet a hétvégén pont ezek a különleges álmok fognak az előtérbe kerülni. Alapból valamilyen igazán nagyszerű tevékenységre vágysz, és benned van, hogy a saját helyzetedet, és a környezeted is szeretnéd jobbá tenni. Vágj bele!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelszó most az a csillagjegyed számára, hogy higgy magadban. Nem szabad megtorpannod, még akkor sem, ha valamilyen ismeretlen kihívás kerül eléd. Ha úgy van, vannak remek kapcsolataid, és kérj tőlük segítséget. Jó esély van arra, hogy segítő kezet, vagy vigaszt kapsz valakitől, aki idősebb nálad, és törődik veled

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma előtörhet belőled a versenyszellem. Ha esetleg mindenben első akarsz lenni, az csak jó, mert elég hamar pontot fogsz tudni tenni ennek a napnak a végére. Hétvégén szánj időt néhány dolog átgondolására, amik segíthetik a jövőbeli céljaidat. Ki akartál lenni? Most közel állsz ehhez az életedben? Ha nem, akkor így is rendben van minden?

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szereted elengedni magadat, ha a pénzügyekről van szó, de épp itt lenne az ideje, hogy leszokj erről. Soha nem késő megtanulni, hogy miképp tudnál jobban spórolni. Az időskori megtakarítás fiatalon elég szürreálisnak tűnhet, pedig csak érett és magabiztos gondolat. Pörgesd végig a fejedben a céljaidat, és egyeztesd össze őket a pénzügyi helyzeteddel.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma nem ártana egy kis időt szánnod arra, hogy felmérd az egészségi állapotodat. Eleget pihensz, megfelelő ételeket, vitaminokat fogyasztasz? Mi a helyzet a mozgással? Lehet picit ebben is ellustultál, pedig nem ártana megerőltetned magadat. Már egy kis torna is rengeteget tud segíteni, és az energiáid is jobban felszabadulnának.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma erősen kézben tudod tartani mindennek az irányítását, viszont az idővel akadnak problémáid. Valahogy jobban kellene beosztanod, mert nem jut mindenre. Főleg a pihenéssel állhatsz rosszul. Lehet be kellene vezetned, hogy minden nap csinálsz egy idővonalat, de már az is jó, ha felírod, mik a teendőid. Ezen legyen rajta a pihenés is.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy nap … szeretnék lenni! Amikor kicsi voltál, mit tettél a három pont helyére? Gondold végig, hogy honnan indultál, és hova jutottál. A túlzott negatív energiák arra utalhatnak, hogy elégedetlen vagy valamivel. Ha nem olyan az életed, mint amilyet szeretnél, akkor változtass rajta, ha kell, akkor akár drasztikusan.

Borítókép: B.A.Tafreshi / Leemage via AFP