Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: káosz vár rád a hét utolsó napján?

Napi horoszkóp: káosz vár rád a hét utolsó napján?

Élet

Napi horoszkóp: káosz vár rád a hét utolsó napján?

Élet

Ezo Terézia - 2021.02.21. 05:35

A legtöbb csillagjegynek nem kell félnie, mert gördülékenyen fog haladni ez a nap.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég érzékeny vagy a mostani napokban, szóval hamarabb megsértődhetsz olyan dolgokon, amiket alapból könnyű szerrel veszel. Próbáld meg a környezetedet figyelmeztetni, ha nem vagy jó állapotban, nehogy konfliktust szüljön. A mostani hangulatod kedvez, ha párod van. Próbáljátok meg elvonulni, főleg, ha kedveli ezt az oldaladat.

Bika (április 21. - május 20.)

A csillagok most nem úgy állnak, hogy segíteni tudnának. Kerüld el a bonyolult helyzeteket, főleg ha a magánéletedről van szó. Rossz döntéseket hozhatsz, amivel magadat is lerombolhatod. Nem vagy a toppon fejben, így könnyen keveredhetsz vitákba is. Tartalékold az energiáidat, törődj magaddal, és próbálj meg nem idegeskedni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jobban át kell gondolnod ezen a hét utolsó napján a hosszú távú céljaidat. A következő héten nagy előrelépéseket tehetsz, hogy elérd őket. Kapcsolódj ki, de próbáld meg rendezni a gondolataidat is. Ha szingli vagy, akkor a jövő hét szerencsét hozhat. Próbálj meg ismerkedni, és ne gubózz be teljesen.

Rák (június 22. - július 22.)

Bár a hét utolsó napja van, de minden képességedet száz százalékosan ki tudod használni. Nagyon pörögsz, és nem szabad az energiáidat felesleges dolgokra pazarolnod. A csillagok állása szerint nagyszerű események követhetik egymást a mai napon. Az estét viszont töltsd pihenéssel, az se baj, ha hamarabb lefekszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jó hangulatban vagy, és a problémákat is hamar tudod megoldani. Bármilyen feladatot képes vagy egyedül elvégezni, nincsen szükséged segítségre. Egy kis magány még lehet jót is fog tenni neked. Ne legyen benned semmilyen negatív szándék, mert az nagyon visszaüthet, és kerüld a konfliktusokat is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd az előtted álló kihívásokra. Ezen a napon nyugodtan át tudod gondolni, mit rontottál el, és mire kell figyelned a jövőben. Figyelj arra, hogy ne akarj mindenkit kioktatni, mert fenn áll ennek a veszélye. Könnyen magadra tudod haragítani a barátaidat, vagy a családtagjaidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatást gyakorol rád. Érezni fogod a változás szelét a levegőben, persze neked is motiváltnak kell lenned. Kérj segítséget a családodtól, vagy a barátaidtól, akik támogatnak ebben. A mai napon még megfogadhatod azt is, hogy a hátrahagyod az egyik rossz szokásodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jövő héten találkozhatsz egy olyan személlyel, aki komoly hatással van rád, de fontos, hogy ne veszítsd el a fejedet. Viselkedj teljesen nyugodtan, így nem tudsz zavarba jönni. El kell gondolkodnod azon is, hogy ezt a személyt már rég magad mögött kellett volna hagynod. Foglalkozz magaddal a hétvégén, és próbálj meg feltöltődni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne hagyd, hogy a környezeted túlzottan befolyásoljon. Akkor is ki kell állnod a véleményed mellett, ha azt mások nehezen nyelik le. Nagyon jók most a meglátásaid, szóval érvényesítsd a szavad. Az eredeti elképzeléseidet nem ártana lejegyzetelned, mert később megvalósíthatod őket.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán akarsz otthon maradni. Ha a négy fal közé szorulsz, az csak frusztrálttá fog tenni, és simán az emberek idegeire mehetsz. Az persze a legrosszabb, ha a saját magadéra. Próbálj meg valamilyen szabadtéri programot szervezni. Az is jó, ha sportolsz picit, vagy csak sétálsz egy nagyot délután. Szabadulj ki, ennyi a lényeg.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég ideges lehetsz a mai napon, és ez oda is fajulhat, hogy megbánthatsz valakit, aki közel áll hozzád. Próbáld meg elűzni a stresszt, és csak olyan dolgokkal foglalkozz, amik ellazítanak teljesen. Lehet túl nagy igényeket támasztasz a partnereddel szemben, és ezt észre is veszi. Te sem vagy tökéletes, ez járjon a fejedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Néha pár részlet elkerülheti a figyelmedet, szóval ne igazán vágj bele komoly projektekbe, még otthon sem. Nincs azzal baj, ha semmit tevéssel töltöd a napodat. Ha kapcsolatban vagy, akkor vond be a párodat is a pihenésbe, de ha szingli, akkor irány a társkereső. Most jó esélyed van arra, hogy megtaláld az igazit.

Borítókép: Noelia Ramon / Robert Harding Premium / robertharding via AFP