promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: kegyes lesz hozzád a sors, vagy kihívásokat sodor az utadba?
Borítókép:  Laurent Laveder / Biosphoto / Biosphoto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem lesz könnyű hete a csillagjegyednek, de ne feledd, hogy mindenre van megoldás. Lássuk, mire kell számítanod!  

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé ingadozhatnak az energiáid, és meg kell találnod a pontot, ahol már nem szabad túlhajtanod magadat. A magánéleti problémákat igyekezz higgadtan kezelni, különben csak növelni fogod az ellentéteket. A múlt kicsit visszatérhet kísérteni, de nem szabad semmitől sem megijedned. Hétvégén új barátságokat köthetsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehetnek hullámvölgyeid a héten, de a barátaid rengeteg mindenben lehetnek a segítségedre. Ne legyél makacs, és igyekezz ezeket elfogadni. Ne nagyon engedd el magadat semmiben. Keményen kell dolgoznod, de minden erőfeszítésed meg fog térülni. A bolygók meg fogják növelni a hétvégére mindenben az ambíciódat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad semmit sem halogatnod a héten. Picit vissza kell fognod a kalandos énedet, és egy kis komolyságot magadra erőltetned. Ha egyenesen kell menned, akkor ne próbálgasd az irányokat, hogy mi van a bal, vagy a jobb oldalon. Határozott és céltudatos döntésekre van jelenleg szükséged. Ez is kell, hogy az álmaidat valóra tudd váltani.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon fel tud pörögni az agyad, és mindenben új nézőpontokat tudsz találni. Sokkal kíváncsibb vagy, mint szoktál lenni. Ez nem baj, de azért ne vedd túlzásba, és ne vállalj felesleges kockázatokat. Erős benned az együttérzés, viszont vigyázz, hogy ez ne menjen át önfeláldozásba. Ha valamilyen fájdalom ért mostanában, akkor ez a hét alkalmas lesz rá, hogy el tudd engedni.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A héten próbára tehetik a türelmedet. Nem tudni honnan fog érni kellemetlenség, de a bolygók szerint a közeli környezetedben lesz valamilyen meg nem értés. Úgy néz ki elő kell venned a diplomatikus énedet, és több kompromisszumot kötni. Többször is nyomás alá kerülhetsz, de remekül fogod tudni kezelni a helyzetet. Közben ki fog derülni, hogy ki az, aki valóban melletted áll.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A stresszes hetek után úgy néz ki új lendületet kaphat a szerelmi életed. Kedves tudsz lenni és gyengéd. Ne félj kimutatni a párodnak az érzelmeidet. Ha szingli vagy, akkor a jelöltek egy igazán megértő embert láthatnak benned, szóval használd ezt a jó tulajdonságodat. A hétvége előtt feszültséget jeleznek a bolygók, amit okosan kell kezelned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az időjárás elég erős hatással lehet rád, és most pozitív értelemben. El fog tűnni a depressziós hangulatod, amint előbújik a nap, és kicsit felmelegszik az idő. Egy kis séta igazán fel tud tölteni. Problémamegoldásban ne keresd a kihívásokat, inkább vedd elő a rutinodat. Óvakodj a kiszámíthatatlan dolgoktól.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Engedd, hogy előtörjön belőled a belső művész. A kreativitás tökéletesen le tud kötni, és fel tud tölteni a héten. A fantáziád nem ismer határokat, amikkel akár problémákat is meg tudsz oldani a környezetedben. Rengeteget tudsz fejlődni mindenben. Ez a hét akár arra is jó lehet, hogy valamilyen új hobbit találj magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előtörhet a lázadó éned, amit nem ártana azért picit visszafognod. A hangos és harcos nyilast most nehezebben tudja elfogadni a környezeted. Ha azt akarod, hogy az emberek hallgassanak rád, akkor logikával kommunikálj, ne érzésekkel. Vigyázz, hogy ne vállalj túl sok szerepet, mert hétvégére teljesen kiéghetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

A kommunikációd a csúcson lehet: ötletes, átgondolt és megértő. A környezeted szereti az empatikus énedet, szóval engedj neki. Próbálj meg mindenben reális maradni. Nem ártana erre a hétre egy kis pénzügyi tervet készítened. Ne költs feleslegesen, csak arra, amire muszáj. Ha megúsztad a váratlan kiadásokat, akkor utána elengedheted magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Összetűzésbe kerülhetsz a családoddal. Az önbizalmad a helyén van, de lehet sok mindent nem látsz át jól. Inkább nyugodtan kommunikálj, és kétszer is gondold meg, mit mondasz ki. Koncentrálj a béke megőrzésére, ez nagyon fontos. A vita senkinek sem fog használni, neked meg nyugalomra lenne szükséged, hogy jól tudj teljesíteni a héten.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a hét új kezdetet és friss lehetőségeket hozhat. Figyelj arra, hogy mit mondanak mások, főleg a barátaidra, akik mindig jó irányba tudnak terelni. Most nyugodtan álmodhatsz nagyot, és megvan benned az ambíció, hogy valóra is váltsd. Olykor szükséged van egy kis nyugalomra és térre, ezt próbáld meg megértetni a közeli környezeteddel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás