promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jobb messziről elkerülni a vitákat ezen a hétvégén
Borítókép:  B.A.Tafreshi / Novapix / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még akkor is jobb a nyugalom, ha esetleg a csillagjegyedben buzog a harci szellem.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nagyon tudsz aggódni mások érzései, problémái miatt. Egyre jobban fel fog törni az empatikus oldalad. Nyugodtan hallgasd meg őket, de nem szabad nagyon a szívedre venni semmit, még akkor sem, ha a közeli környezetedről van szó. Muszáj megtartanod a kellő érzelmi távolságot, mert különben rossz döntéseket hozhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet jobban járnál, ha kicsit hamarabb kezdenéd a napot a lustálkodás helyett. Ekkor tud gördülékenyen menni minden. Magad körül is biztosan elhanyagoltál néhány dolgot, amit nem ártana rendbe tenned. Ha felpörögtél és túl vagy mindenen, utána már nyugodtan hátradőlhetsz. Este akár ünnepelhetsz is egyet, persze csak ha tényleg aktív voltál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki végre befejezhetsz valamit, amit már régóta szerettél volna. Lehet az egyik projekted, vagy célod, a lényeg, hogy nagy teher fog lekerülni a válladról, ha pontot teszel a végére. Nehezebben tudod még mindig kimutatni az érzelmeidet, bár nem is nagyon szereted. Valakinek, aki közel áll hozzád viszont megnyílhatnál. Legyél végre elégedett!

Rák (június 22. - július 22.)

A közeljövőben előfordulhat, hogy egyre többet fogsz álmodni. Ezekből furcsa érzésekkel ébredhetsz fel. Lehet valamilyen útmutatást szeretnének adni neked a bolygók? Nem ártana azonnal lejegyezned ezeket, különben el fogod felejteni. Hátha felfedezel bennük valami apró jelet, ami a segítségedre lehet valamilyen döntésben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé ki vagy merülve, szóval a hétvégén próbálj meg minél többet pihenni. Ne aggódj, az erőfeszítések, amiket az előhaladásodba, valamint az akadályok leküzdésébe fektetsz, azok hamarosan meg fognak térülni. Kerüld a negatív embereket, és próbáld ki mindenből a legtöbbet kihozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem találjátok mostanság a partnereddel, vagy valamelyik barátoddal a közös hangot? A bolygók szerint nem ártana jobban nyitnod a környezeted felé, és elmélyültebben kommunikálnod. Minden nehézséget le tudtál győzni eddig, szóval nem szabad megijedned semmilyen új akadálytól. Közben irányítsd, de ne rejtsd el az érzéseidet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha nem kell ma dolgozni menned, akkor se húzd a fejedre a takarót egész nap. Nagyon fel tud dobni, ha beleveted magadat valamilyen ház körüli munkába. Gondold végig mit hanyagoltál el mostanában. Neked is színesítheti a lelked, ha helyrerázod picit a környezetedet. Csináld könnyedén, és ne akarj mindent egyszerre elintézni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fogadj meg egy jó tanácsot, és ne akarj mindent egyedül elintézni ma. Olyan nehézségekbe ütközhetsz, amelyek segítséget igényelnek másoktól, amiket fogadj is el. Benned van a magányos farkas, de ezt próbáld meg félretenni a haladás érdekében. Ne kapkodj semmiben, hanem a türelem legyen ma a jelszavad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az lenne a legjobb, ha ezen a hétvégén igyekeznél nyitni a világ, és más emberek felé. A sok kommunikációtól rengeteg friss dolog és érzelem törhet fel benned. Most derülhet ki az is, hogy néhány területen több van benned, mint gondolnád. Lubickolj ebben, és engedd, hogy átjárjanak a pozitív energiák.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon érzékenyen érint, ha valamilyen változás van a környezetedben. Ez lehet pozitív, lehet negatív, csak segítséggel tudod feldolgozni. Valamiért ragaszkodsz a régi dolgokhoz, pedig nem kellene félned az újtól. Igyekezz helyretenni az érzelmeidet. Talán valami bánt legbelül, amit ki kellene adnod magadból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Bármibe is vágsz bele a hétvégén, mindenben legyél önmagad. Újabban nagyon erősen próbálsz megfelelni másoknak. Ez egy remek dolog, de nem szabad túlzásba vinned. Aki előtt állandóan álarcot kell húznod, az nem is érdemli meg, hogy időt pazarolj rá. Nem kell, hogy mindenki kedveljen, tudod jól.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé feszült voltál a héten, szóval ideje lenne megnyugodnod. Tedd félre egy picit, ami aggaszt, legalábbis most csak fejben keress megoldásokat a problémákra. Ez is hiba, hogy túl hirtelen lépsz, és nem rágod át magadat rendesen a dolgokon. Fontos, hogy stresszmentes környezetet teremts magadnak. Ha valaki, hát te tényleg maradj ki most a vitákból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás