Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: tartsd kézben az irányítást a hétvége előtt

Napi horoszkóp: tartsd kézben az irányítást a hétvége előtt

Élet

Napi horoszkóp: tartsd kézben az irányítást a hétvége előtt

Élet

Ezo Terézia - 2021.02.19. 05:35

A nyugalmat csak te tudod megteremteni magad körül. Lássuk, mire figyelmeztetnek a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Az otthoni változások átmeneti frusztrációt okozhatnak, ami némi feszültséget okoz a családtagokban. Muszáj leszel valahogy stabilizálni a helyzetet, különben csatatérré változhat minden. A higgadtságodat át tud ragasztani a többiekre is. A hétvégén az indulatok alábbhagyhatnak és minden rendben lesz.

Bika (április 21. - május 20.)

Valakivel erős vitába keveredhetsz. A mosolyszünetet máris könyvelheted, mert amúgy sem vagytok valami jóban egymással. Az egódnak a helyén kell lennie, és a felfokozott érzelmeket is háttérbe kell szorítanod. Nem ártana, ha elővennéd az okos enged, szamár szenved taktikát, és ne te legyél a szamár.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma igazán jó a problémamegoldó képességed, amire szükséged is lesz. Már a nap elején félreértések merülhetnek fel, amiket tisztáznod kell. Nyugodtan használhatod a megérzéseidet. Minden problémát türelemmel mérj fel, és előbb fejben találj rájuk megoldást. Kapkodnod semmiképpen sem szabad.  

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit aggódhatsz a pénzügyi stabilitásod miatt. Nem árt spórolnod, de ötletességgel meg fogsz tudni oldani mindent. A szerelmi életed is egy kis kalamajkába keveredhet. Úgy tűnik valaki, aki vonz, más iránt érdeklődik. Ne fogd ezt fel csalódásnak, ezeket az embereket el kell engedned. Ha párkapcsolatban élsz, akkor többet kellene beszélgetnetek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki valaki el akar titkolni előled valamit. Legyél résen, nehogy meghiúsítsák valamelyik tervedet a hétvége előtt. A megérzésed meg fogja mondani, hogy ki az a személy. Próbáld rávenni, hogy nyomás nélkül megnyíljon. A befejezetlen feladatok is keresztbe tehetnek neked, szóval akkor is végezz mindennel, ha csak estére tudsz pontot tenni a végére.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A járvány már eléggé az őrületbe kerget. Nem szabad hagynod, hogy a jelenlegi körülmények mindenben akadályozzanak. Találd fel magad, hogy ki tudj valahogy mozdulni a négy fal közül. Sok csalódásban volt részed, most már ideje lenne egy kis pozitív hullámnak, amit tökéletesen meg tudsz lovagolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben fog beindulni a napod, de ne félj, mert fokozatosan fel fogsz pörögni. Most minden projekt, amibe belevágsz, fokozott figyelmet igényel. Ne ijesszen meg semmilyen kihívás, de legyél koncentrált. A sok munka után hétvégén, vagy akár már ma este nem ártana kényeztetned magadat valamivel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A közeli környezeted tőled várhatja a megoldást néhány problémára. Tanácsokat nyugodtan adj, de azért hívd fel rá a figyelmet, hogy nem te fogod megváltani a világot. Hétvégén nagyon erősen megnyílhat a tudatod. Ne zárkózz el semmitől, és mindenképpen vesd papírra az ötleteidet. Érdemes emlékezni rájuk.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ügyesen keverted a kártyáidat, és tervezgettél, de mégis sok minden felborulhat körülötted. Nem tehetsz róla, a körülmények rondíthatnak bele mindenbe, szóval felesleges ostoroznod magad. Az élről visszacsúszhatsz a középmezőnybe, de nem kell sokáig ott tanyáznod. A leleményességed a toppon van, szóval használd ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Ezen a napon alaposan kiboríthat valaki, vagy valami. Általában higgadt szoktál maradni, de most abszolút elveszítheted a fejed. Felesleges mást hibáztatnod, inkább találd meg közösen a megoldást valakivel. Vizsgáld meg alaposan a gondot, és nyugodtan gondold át mit kellene tenned lépésről lépésre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A féltékenység ma nagyon bekebelezheti a lelkedet. A pároddal és a környezeteddel is nehezebben tudsz kijönni a kelleténél. Próbálj meg kompromisszumokat találni, és kivételesen ne zárkózz el a csapatmunkától. Nem ment jól az utóbbi időben a feszültséglevezetés, pedig valahogy muszáj leszel kikapcsolni az agyadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana egy kis szünetet tartanod, mert nagyon ki fogsz merülni idegileg. Ha teheted, dobd kicsit félre azokat a dolgokat, amik alacsony szinten tartják az energiáidat. Ne akard magadat túlterhelni, mert akkor csak mélyebb gödörbe fogsz kerülni. Jelölj ki magadnak egy stresszmentes övezetet.

Borítókép: AFP