promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a hóember gyilkos kukást – videó
Borítókép:  Kirill KUDRYAVTSEV / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tragédia történt az angliai Herefordshire megyében, ahol különös kegyetlenséggel pusztítottak el egy hóembert.

Meglepődnél, ha készülne erről egy dokumentumfilm, és bemutatnák az Investigation Discoveryn. Aki nem ismerné, ez egy bűnügyekkel foglalkozó tematikus csatorna, ahol többnyire gyilkosságokkal foglalkoznak. A címhez nem kellene túl sok kreativitás, csak bele kellene csapni a közepébe. Például:

„A hóember gyilkos kukás”

vagy

„Terror Herefordshire megyében: a hóember halála”

Az eset valóban nagy port kavart, és még a helyi hírekbe is bekerült. Hereford városában járunk, ahol észrevették, hogy az egyik aranyos hóembert valaki szétrúgta. Miután visszanézték a biztonsági kamerák felvételét kiderült, hogy a kegyetlen elkövető az egyik kukás volt.

Közben a három éves kisfiút látta, hogy mi törtét, de nehezen tudott róla beszámolni. A hóembert ő, valamint a hatéves nővére építette meg a szomszédok segítségével. A kisfiú szerette nézni a kukásokat az ablakból, mindig integetett nekik, ezért lett szemtanúja az esetnek, amiről sírva számolt be az édesanyjának, Sophie Taylornak.

Sophiet sokkolta, amikor visszanézte a videókamerák felvételét, és nem értette, hogyan képes valaki ilyen tettre. A kukás nem akart leállni, és addig rúgta szegény hóembert, amíg végül az kettétört. Ez még a Mortal Kombat 11-ben is egy kegyetlen kivégzés lenne.

Az esetből botrány lett a helyiek körében, így az önkormányzat úgy döntött, hogy inkább kirúgja a férfit, aki nem igazán értette, miért kellett ezért a tettéért elbocsátani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás