promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem indul jól a hétvégéd? Már az elején hozd egyenesbe
Borítókép:  Sebastian Voltmer / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne engedd, hogy bármi miatt kicsússzon a lábad alól a talaj. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Valaki, aki távol van tőled nagyon sokat gondol rád, de nem mer rád írni. Vajon ki lehet az? Próbáld meg kideríteni a fejedben, és dobd fel a napját azzal, hogy felkeresed. Közben azon is el kellene gondolkodnod, hogy ki az az ember a közeli környezetedben, aki abszolút csak hátráltat. Nem minden ember arra hivatott, hogy megérdemelje a közelségedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez egy kiváló nap arra, hogy csinálj egy nagytakarítást, de nem a szekrényedet kell, hanem saját magadat. Nevezzük ezt egy érzelmi nagytakarításnak. Nem bölcs dolog minden érzelmedhez ragaszkodnod, különben nem tudsz előrébb jutni. Főleg azokat próbáld meg kigyomlálni magadból, amik frusztrációt okoznak neked.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit nem ártana megfeledkezned a problémáidról ezen a napon. Lásd fényesebben a világot! Kikapcsolódásban is azokat a dolgokat keresd, amik a pozitív energiákat tudnak sugározni feléd. A mozgás nagy örömet okozhat. Most amúgy is sok mindent le tudsz kommunikálni szimplán testbeszéddel.

Rák (június 22. - július 22.)

Szórakoztató, izgalmas,és roppant hatékony lehetsz ma. Ha elakadsz valamilyen helyzetben, vagy úgy érzed meghaladja a képességeidet, még úgy is jól kijöhetsz az egészből, ha átblöffölöd magad rajta. Ne élj vissza ezzel, tudd be picit a szerencsének is. Ha apróbb dolgaid akadnának, azokat ne hagyd átcsúszni a következő hétre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jól mozog az agyad, és bárkit le tudsz nyűgözni a tudásoddal. Néha nem érted ezt, mert tényleg csak azt teszed, amit máskor tennél bizonyos kényes helyzetekben. Ez jó, mert jelenleg kisujjból jönnek mindenhez a megoldásaid. Azért ne bízd el magad, mert a bolygóknak is köze van ehhez a szerencsés szériához.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bájos beszéd és a szájbarágás között van egy határ. Lassan kezded megérteni, hogyan kell haladnod ezen a vonalon. Jó lenne, mert a környezetedet eléggé idegesítheti, ha erőltetetten akarod őket rávezetni bizonyos dolgokra. Arra főleg figyelj oda, hogy nem mindenben neked van igazad, szóval találd meg a kompromisszumokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma jó és rossz energia is kering körülötted, és ki kell találnod, hogy kerülheted el a rosszat. Persze a negatív hangulat is az élet része, de ezt most fokozottan el kell kerülnöd, mert depresszióba taszíthat. Találj valami elfoglaltságot, ami igazán feldobhat. Megérdemelsz egy napot anélkül, hogy egy csomó különféle gonddal kellene megküzdened.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ambiciózus vagy és sikerre törekszel. Az alkotási vágyad nagy, és új dolgokat hozhatsz létre, amiből akár pénzt is teremthetsz később. Az se baj persze, ha magadra koncentrálsz, és valamilyen új hobbit találsz magadnak. Ki fogsz virágozni teljesen, és még egy friss szerelem is kezdetét veheti. Figyelj oda a jelekre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Változás, és megújulás következik be az életedben. Ez a lelki és az anyagi helyzetedet is érintheti. Most kell eldöntened azt is, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnél kigyomlálni a mindennapjaidból. Amik csak energiát szívnak el, de nem adnak cserébe semmit, azokat nem éri meg megtartanod. Az önbizalmad a csúcson van, használd ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet elég sok dolog fog a nyakadba szakadni a hétvégén. Kell csinálnod egy rendszert, hogy mindenre legyen időd. Rosszul méred fel az energiáidat. Nem szabad, hogy rengeteg erőt vegyen ki belőled a hétvége, pont, hogy fel kell töltődnöd pihenéssel. Kapkodás helyett állíts fel fontossági sorrendet. Nem biztos, hogy mindennek most kell pontot tenned a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit szétszórt vagy, és még azt se tudod konkrétan, hogyan nézzen ki a hétvégéd. Lehet túl sok a meghívás? Válaszd azt, amihez a legjobban kedved van, és udvariasan utasítsd vissza a többit, nehogy sértődés legyen belőle. Megterhelő heten vagy túl, szánj időt az otthoni pihenésre is.

Halak (február 20. - március 20.)

Meglepő híreket kaphatsz a hétvégén a családtól. Remélhetőleg ezek nem lesznek negatívak, mert ha igen, akkor lehet bele kell folynod a probléma megoldásába, amihez jelenleg nagyon nincsen kedved. Fontos kérdésekben nem érhettek most egyet, de próbáld meg kerülni a konfliktust. Egy románc van kibontakozóban, de ha már van valakid, akkor még a flörtöt is kerüld el, mert félreértés lehet belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás