Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Önként vállalt orális szexszel tartotta fel a rablót egy nő

Önként vállalt orális szexszel tartotta fel a rablót egy nő

Élet

Önként vállalt orális szexszel tartotta fel a rablót egy nő

Élet

Promotions - 2021.01.28. 12:52

Rablás történt január 27-én hajnalban az egyik pozsonyligetfalusi benzinkúton. S, hogy miért érdekes mindez? Mert a rablót épp a töltőállomás egyik helyiségében egy fiatal nő kényeztette orálisan, amikor megtörtént a rajtaütés.

Igen abszurd eset történt január 27-én hajnalban az egyik pozsonyligetfalusi bezinkúton. Egy úriember befáradt a benzinkút boltjában, majd előbb pénzt követelt, ezután pedig megütötte az ott kiszolgáló alkalmazottat. Az eladónak sikerült bemenekülnie az irodába, a hátsó ajtón távozott, és értesítette a rendőrséget.

Eddig egy „hagyomás" történetszál került elénk, de most jön az érdekesebb része. Ahogy arról az Új Szó beszámol, a helyszínre kiérkező rendőrök egy igen érdekes pózban kapcsolták le a bűnelkövetőt.

A férfit ugyanis épp a töltőállomás egyik helyiségében egy fiatal nő kényeztette orálisan, amikor megtörtént a rajtaütés. Hogy miként kerültek a felek ebbe a helyzetbe, azt nem tudni.

Azt azonban igen, hogy a hölgy önként ajánlotta fel szolgálatati azért, hogy feltartóztassa a támadót. A 24 éves rabló nem igazán akart együttműködni a rendőrökkel (lehet, hogy tovább akarta élvezni a kényeztetést), így kényszerítő eszközöket kellett alkalmazniuk a hatóság embereinek.

A benzinkutast a kórházba, az elkövetőt a rendőrségre szállították. A helyi hatóság pedig megindította az eljárást a férfi ellen.

Borítókép: A kép illusztrációként szolgál. IAN CHEIBUB / AGIF / AGIF VIA AFP