Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: szerezd vissza az önbizalmad, és újra boldog leszel

Napi horoszkóp: szerezd vissza az önbizalmad, és újra boldog leszel

Élet

Napi horoszkóp: szerezd vissza az önbizalmad, és újra boldog leszel

Élet

Ezo Terézia - 2021.01.27. 05:35

Problémád támad, vagy önértékelési gondokkal kell megküzdened? Segítenek a bolygók, hogy túllendülj mindenen.

Kos (március 21. - április 20.)

A munkában tett erőfeszítéseid elég kalandos utakat nyithatnak meg. Próbálj meg minden feladathoz pozitívan hozzáállni, és a lendület fog jönni magától, majd meglátod. Legyél mindenben kreatív, és hamarosan lenyűgöző eredményeket láthatsz magad körül. A vállalkozói szellemed ráadásul a többi embert is inspirálni fogja.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet nehezebben fog menni az ébredés, de ma nagyon jól érezheted magadat a bőrödben. Táplálkozz a pozitív megjegyzésekből, és akkor semmi perc alatt új erőre fogsz kapni. A művészi éned is felszabadulhat, szóval ha van ezzel kapcsolatban valami hobbid, akkor mindenképpen vedd elő a munka után.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Minden kérdésedre megvan a válasz, de mostanában nagyon nehezen tudod őket megtalálni. Nagyon fontos, hogy ez ne vegye el a kedvedet az előrehaladástól. Engedj a kíváncsiságodnak, és kezd el felfedezni a körülötted lévő rejtélyek forrását. Némelyik válasz már most elkezdheti helyed irányba terelni az életedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma hajlamos vagy arra, hogy mélyebben fejezd ki magadat, és szilárdan el is tudsz köteleződni. Ez kiterjed a plátói kapcsolatokra is, így jó lehetőség egy barátság megerősítése. Lehet mostanában eléggé bezárkóztál, amit a környezeted is észrevett. A munkatársaiddal és az üzleti partnereiddel könnyebben meg kell találnod a közös hangot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szívósságod egyre nagyobb erőt jelent, és segít is abban, hogy előre tudj haladni. Azonban meg kell találnod az egyensúlyt, mert ha túl sokat dolgozol, akkor az nagyon felőrölhet. Lesz időd befejezni mindent anélkül is, hogy teljesen elzárnád magadat a külvilágtól. Ne csak az agyadat, hanem a szívedet is használd gyakrabban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem lehet mindenki a legjobb barátod, és azt se várhatod el, hogy mindenki kedveljen. Ez nem csak másokról, hanem rólad is szól. Ne akarj mindenképpen annak örömet szerezni, akiről tudod, hogy sosem fogsz vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Koncentrálj jobban azokra, akik téged önmagadért szeretnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előjöhet az az éned, amikor egyáltalán nem vagy megelégedve semmivel magaddal. Úgy néz ki szükség lesz a barátaidra, hogy nehogy valami butaság miatt ess depresszióba. Fel fogják hívni a figyelmedet arra, hogy többre vagy hivatott, mint gondolnád. Az önértékelési zavaraid sok hazugságot súghatnak. Szerezd vissza az önbizalmad, és legyél boldog.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előtérbe kerülhet a merészebb éned, pedig most lehet nem kellene felrúgnod a megszokott dolgokat. Ha más utakat kezdesz keresgélni, akkor készülj fel a nagyobb kihívásokra is. A célt bonyolultabban éred így el, és még az energiáidat is le fogja szívni az egész. Bízd magadat a rutinodra, és inkább kapcsold ki az agyad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tegyél eleget ma néhány ember kérésének, hogy elkerüld a konfliktust, de semmiképpen ne legyél lábtörlő. Húzd meg a határt, hogy mi az, amit már nem vagy hajlandó bevállalni, még akkor sem, ha az felborítja a békét. Azt főleg ne hallgasd el, ha másképp csinálnál dolgokat, mert a bolygók is azt súgják, hogy neked lesz igazad.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma elég sok nyugtalanság van benned. Ez lehet egy hosszú időszak kezdete lesz, amiben a sors tesztelni akarja a határidat. Mindegy milyen probléma kerül eléd, tudd, hogy a közeli környezeted mindenben melletted áll. A jó hír az egészben, hogy minden jelenlegi kihívás csak pozitív értelemben fog téged megváltoztatni, és ösztönöz, hogy jobb legyél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hamarosan egy váratlan meglepetésben lehet részed. Nem tudni, hogy az univerzum mit tartogat számodra, de a bolygók jelenlegi állás szerint semmi rosszat. Közben sokkal tisztábban kell látnod a jövődet. A megfelelő motivációhoz el kell képzelned a sikeredet. Ha látod, milyen lesz az életed a csúcson, akkor minden erőddel azon leszel, hogy ezt elérd.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég türelmetlen lehetsz, és a nap kezdetekor semmihez sem lesz kedved igazán. Nagyon tud bosszantani, ha valaki lassan reagál, vagy várakoznod kell valamire. Az lenne a legjobb, ha csak magadban fortyognál, és elterelnéd a munkával a figyelmedet. Így el tudod kerülni a felesleges súrlódásokat.

Borítókép: Sebastian Voltmer / Leemage via AFP