Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Figyelmeztetést adott ki a Lidl, ami mindannyiunkat érinti

Figyelmeztetést adott ki a Lidl, ami mindannyiunkat érinti

Élet

Figyelmeztetést adott ki a Lidl, ami mindannyiunkat érinti

Élet

Helmeczi Benjamin - 2021.01.25. 12:12

Ha ilyen SMS-t kapsz a „Lidl-től”, nehogy megnyisd, mert nagyon rosszul jársz vele!

Az elmúlt napokban többen is felhívták a Lidl Magyarország figyelmét SMS-ben terjedő csalásokra, melyeknek célja, hogy a megkeresett személyektől pénzt vagy személyes adatokat csalhassanak ki - adta hírül a üzletlánc magyarországi vállalata.

Mint írják, a csalók a Lidl Magyarország nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen más értékes tárgynyereményt (pl. okostelefont) nyertek. Ennek fejében kérik a postázási költség euróban történő kiegyenlítését vagy éppen a linkre kattintva egy hamis figyelmeztetés jelenik meg, miszerint eszközünk vírussal fertőződött meg.

Közleményükben jelzik, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adnak tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérnek.

Emellett kérik, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataink védelme érdekében, mindig ellenőrizzük a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljunk, emellett semmiképpen ne utaljunk pénzt vagy adjuk meg adataikat ismeretlen személynek.

Borítókép: lidl.hu