Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet fontosok döntések állnak majd előtted

Napi horoszkóp: lehet fontosok döntések állnak majd előtted

Élet

Napi horoszkóp: lehet fontosok döntések állnak majd előtted

Élet

Ezo Terézia - 2021.01.21. 05:35

Mutatjuk, hogy az eszedre, vagy inkább a szívedre kell hallgatnod.

Kos (március 21. - április 20.)

Picit össze vagy kavarodva néhány dologban, pedig közel vagy a célhoz. Mintha egy kirakós játék lenne előtted, de nem találod az utolsó darabot. Ez nagyon frusztráló érzés lehet számodra, de hamarosan a kirakósod egy apró, de nagyon meghatározó darabja a helyére kerülhet. Ne próbáld keresni, ne próbáld erőltetni, ez meg fog történni magától.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon úgy néz ki, hogy valaki ellened dolgozik, és megpróbál provokálni. Ahelyett, hogy felesleges harcba kezdenél, vegyél egy nagy lélegzetet, és próbáld meg ignorálni az illetőt. Hidd el, egyáltalán nem tud ártani neked, csak akkor, ha elkezded őt komolyan venni. Ha te nyugodt maradsz, akkor ő hamarabb fog hibázni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most te tudsz lenni a nagy társadalmi kerék középpontja, na meg mozgatója. Szinte minden emberrel meg tudod találni a közös hangot, így ösztönözni tudod őket, de közben magadat is. Az új ismerősökre is úgy tekinthetsz, akár egy régi barátra. Viszont vigyázz, hogy ne legyél túl közvetlen. Ne tárulkozz ki teljesen, csak amennyire feltétlenül muszáj.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki nem jönnek könnyű napok a számodra. Valahogy túl kell élned a nagy viharokat, amik hirtelen átroboghatnak az életeden. Mivel viharokról van szó, így nem tartanak túl sokáig, de meg kell találnod a fedezékedet. Fel kell ismerned a felhőket, és ügyesen előregondolkodni, hogy mit hogyan tegyél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet most nem tudsz mindent úgy látni, mint a közeli környezeted, így ellentétek lehetnek közöttetek. Ettől még szükségetek van egymásra, szóval igyekezz mindenkivel megtalálni a hangot. Jelenleg kicsit több gond nyomhatja a válladat, de ezek szép lassan le fognak rólad gördülni. Ehhez a barátságos, de a határozott arcodat is elő kell venned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre kicsit előveheted a szemtelen és a kalandos oldaladat. Igyekezz úgy előrehaladni, ahogy csak tudsz. Nem azt mondják a bolygók, hogy legyél felelőtlen, de előveheted picit a lazább oldaladat. Nagyon jó ötleteid vannak, és a tempóváltásod is mindig igazodik az életedhez. Ha úgy érzed lassítanod kell, akkor inkább lassíts.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Általában a szabályok betartására törekszel, de most egyáltalán nem baj, ha megkerülöd őket a cél érdekében. Csak apró kitérőket tegyél, amikből egyáltalán nem lehet baj. Az energiád és a fantáziád is a toppon lehet, ha jól használod. Legyél mindenkivel őszinte, főleg a közeli környezeteddel, akik megértőek veled.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki egy kis magányra lenne szükséged, hogy átgondolhass néhány változást, amiket minél hamarabb el kellene végezned az életedben. Néhány makacs szokásod eléggé beleépült a hétköznapjaidba, amiket nem ártana elhagynod. Az életmódváltáson sem ártana elgondolkoznod, hogy közelebb kerüljenek hozzád az egészségesebb dolgok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Legyél bátor, valamint merész, és akkor mindenben első lehetsz. Most az úttörő szellemiségedre van szükség. A boldogságod akkor lesz felhőtlen, ha azokban a dolgokban haladsz előre, amik a legfontosabbak neked. Vonzanak az újdonságok, de először azokban lépj szintet, amikbe már belekezdtél.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kapcsolatod nem úgy alakult egy személlyel ahogy képzelted. Lehet csalódtál, vagy majd csak fogsz, de pontot kell tenned a végére. Rá kell jönnöd, hogy ez a dolog ennyit bírt. Még a közeli környezeted is be fogja látni, hogy jól döntöttél. Legyél bátor, mert a bolygók a megfelelő döntés felé fognak sodorni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néha úgy érzed, hogy megakadnak a dolgok, de ez nem szabad, hogy ez elvegye a kedvedet. Meg kell őrizned a lendületedet, bármiről is legyen szó. Most kicsit hanyagolod a kreativitásodat, pedig pont ebben az időszakban tudnál továbblépni, valamint fejlődni. Találd meg azt az embert, aki ösztönözni tud kicsit.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma a szokásosnál is bizonytalanabbnak érezheted magadat. Igyekezz minél hamarabb visszatalálni a határozott énedhez, mert hamarosan szükséged lesz rá. Szép reményekkel teli időszak áll előtted, és csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Észre tudod venni a lehetőségeket, de meg is kell tudnod ragadni őket.  

Borítókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP