promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nem ártana elszámolnod tízig, mielőtt cselekednél
Borítókép:  PATRICK PLEUL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most a legtöbb csillagjegynek picit óvatosabbnak kell lennie. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Bizonyos napokon a szerencse teljes mértékben melletted áll, mindegy kivel mit csinálsz, vagy milyen bolondos ötletek jutnak eszedbe. Ez a nap is teljes mértékben ilyen, szóval engedd el magad picit, de azért csak a kereteken belül, vagyis ne legyél túl merész. Ha viszont félénknek érzed magad, akkor gondolj arra, hogy a bolygók mindenben segítenek.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha arra ösztönöznek, hogy adományozz, vagy vásárolj valamit, aminek a bevétele egy nonprofit szervezethez kerül, akkor tedd meg. Persze csak akkor, ha a pénztárcád is engedi. Ez igazán elégedettséggel tud eltölteni, és a karma is meg fogja hálálni, mivel vissza fogja neked forgatni ezt az egészet. Hagyd megenyhülni a szívedet, viszont arra figyelj, hogy nehogy kihasználjanak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vigyázz, és gondolkodj, mielőtt ma megszólalnál bármiben is. Oda is sózhatsz valakinek, akinek alapból nem szeretnél, de akár egy titkot is kifecseghetsz. Az a legjobb megoldás, ha visszaveszel a tempóból, főleg a kötetlen beszélgetéseknél. Ha benned ragadt a fecsegés, akkor tudd ezt le este a legjobb barátoddal, akiben megbízol.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem ártana jobban kifejezned az érzelmeidet a barátaid és a családtagjaid előtt. Szerencsére készen állsz erre, és kezdesz rájönni, hogy nincsen mitől félned. Ha jobban meg tudsz nyílni, akkor a gondjaidat akár együtt is meg tudjátok oldani. Néha elég egy jó tanács, hogy közelebb kerülj a megoldáshoz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Álmok és nosztalgia: most kicsit a múltban tudsz ragadni, és elgondolkozhatsz azon, hogy milyen jó volt minden korábban. Az emlékek kicsit erőteljesebben is hatnak rád. Ha hiányoznak ezek a dolgok, akkor törekedj arra, az érzések visszatérjenek. Próbáld felszínre hozni a múlt boldogságát a jelenedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A fejedben lehet ma az első megoldás lesz a helyes, viszont ha választanod kell valami között, akkor nem ártana elszámolni tízig a fejedben, és rendesen átgondolni a dolgot. A családod most rengeteg mindenben a segítségedre lehet. Ne zárkózz el tőlük, és igyekezz hallgatni az idősebbekre azokban az ügyekben, amikben tapasztalatlan vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fecsegős kedvedben vagy, de ne oszd meg azokat a titkokat, amiket nem feltétlenül kell megosztanod senkivel. Jelenleg az a legjobb, ha a kulisszák mögé rejtőzöl, mert a feltűnősködés nem sülhet el jól a bolygók jelenlegi állása szerint. A munkádban is csináld tovább, amit eddig tettél, és ne térj rá a kerülőutakra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Figyelj oda jól, mert elég befolyásolható vagy. A környezeted is érzi, hogy lágyabb a szíved a kelleténél, így könnyen kihasználhatnak. Főleg a pénzügyeidet tartsd kordában, és ne adj kölcsön senkinek, még akkor sem, ha előadja, hogy óriási bajban van. A barátaidtól nem kell tartanod, ők ugyanúgy fognak hozzád állni, mint eddig.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Követnéd a rutinodat, de elég sok minden megbolygathatja. Készülj fel, ha nem vagy résen, akkor ebből egy elég bonyolult nap lehet. Nem szabad most azzal számolnod, hogy a menetrended úgy fog alakulni, ahogy eltervezted. Ahelyett, hogy idegeskednél, próbálj meg kreatív megoldásokat találni, és megmutatni, hogy rajtad nem lehet kifogni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehéz mostanában ismerkedni a jelenlegi helyzet miatt, de mégis érdemes kimozdulnod a négy fal közül, ha megteheted. A bolygók szerint egy unalmas helyszínen is olyan embert sodorhat az utadba a sors, akit igazán meg fogsz kedvelni. Barátság, vagy szerelem? Az jelenleg még mindegy. Most minden új ember fel tudja dobni az életedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elakadhatsz néhány dologban, de az idősebbek nagy hasznodra lehetnek. Olykor csak legyintgetsz az unalmas történeteiken, viszont be kell látnod, hogy az élet néhány kérdésében tapasztaltabbak, mint te. Látni fogják a problémákat, valamint a zavaró tényezőket, szóval kérdezz, aztán nyisd ki a füledet, mert érkezik a segítség.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet nem ártana lenyelned a büszkeségedet, és elfogadnod néhány ember támogatását. Mindenki előrébb szeretne jutni az életben, ahogy te is, ehhez pedig néha olyan személyekkel is szövetkezned kell olykor, akiket nem kedvelsz annyira. Gondolj a pozitív változásra, és arra, hogy utána minden jobb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás