Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: hessegesd el, és ne te teremtsd a feszültséget

Napi horoszkóp: hessegesd el, és ne te teremtsd a feszültséget

Élet

Napi horoszkóp: hessegesd el, és ne te teremtsd a feszültséget

Élet

Ezo Terézia 05:35

Stresszes napok állhatnak a csillagjegyed előtt? Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A siker iránti vágyad egyre erősebb lesz, ezért nem árt, ha a megszokott utak helyett az új szituációkat és az izgalmakat keresed. Ezek meg tudják neked adni a kellő lökést valamint az energiát. Gondolkodj el a képzeletbeli kívánságlistádon, hogy mit szeretnél minél hamarabb elérni. A közeli környezeted már látja benned a lehetőséget, ideje, hogy te is lásd magadban.

Bika (április 21. - május 20.)

Kerülnöd kell azokat a szituációkat, amik nem adnak kellő biztonságot. A szerencse nem a te pártodon áll az elkövetkezendő napokban, így ne kockáztass semmiben. A közeli környezeted is arra fog ösztönözni, hogy megtaláld a teljes harmóniát az életedben. Fogadd el, aki vagy, és szeresd azt, aki vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mostanában nehezebb tudsz kijönni a környezeteddel, de ne aggódj, ez nem fog sokáig tartani. Próbálj meg elhessegetni minden feszültséget magad körül, mert ez is közrejátszik abban, hogy olykor házsártos vagy. Ha úgy érzed egy kis magányra, vagy távolságra van szükséged, akkor igyekezz ezt megteremteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyszerű lehet minden, ha nem engeded, hogy a munkahelyi problémák átvegyék feletted az irányítást. Az még nagyobb gond, ha ezek beékelődnek a személyes teredbe. Ha van rá lehetőséged, akkor semmiképpen se vidd haza a munkádat. Ami szabadidőt a szeretteiddel tudsz tölteni, az tényleg legyen az övék.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A héten nem fognak elkerülni a pozitív fordulatok. Persze vigyáznod kell, hogy ne terelje el semmi sem a figyelmedet a munkádról. Közben egy személy a múltadból meglepetést okozhat. Lehet feltűnik valaki a semmiből, és jobban ki fogsz jönni vele, mint gondoltad. Jelenleg senki sincs ellened, szóval nem kell harcokra készülnöd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most sokat kell tanulnod a kitartásról, na meg a remény megőrzéséről. A negatív energiák eléggé elkezdtek uralkodni rajtad. Nagy segítségedre lehet egy idősebb rokon, vagy egy tapasztalt barát, aki át tud lendíteni a rossz szériádon. Ha megérted a múltat, akkor az sokat segíthet abban, hogy sikeres legyél a jövőben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kezdesz helyrerázódni, és túllendülni a téli depresszión. Hamarosan a fáradtság is eltűnik, és az is segíteni fog, hogy egyre hosszabbak lesznek a nappalok. A fontos érzelmi döntéseket azonban jobb lenne későbbre halasztanod. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy végleges elhatározásra juss bármiben is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Picit le tudtál nyugodni, de azért nem árt figyelned magadra. Fontos, hogy gátat szabj a vágyaidnak és ne költekezd túl magad. Most mindenben a mértékletességen legyen a hangsúly, mert még nagy szükséged lesz a pénzre a későbbiekben. Figyelj oda, mert ez az időszak egyáltalán nem kedvez a bizonytalan terveknek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mások nehezebben tudják jelenleg követni a gondolataidat, de ezt ne vedd magadra. A belső békédet amúgy is saját magadnak kell megteremtened. Ha valaki segítségre szorul, akkor mérlegelned kell, mert lehet csak ki akar használni. A jószívűséged most konfliktusokba, problémákba sodorhat. Finom utasítsd el, hogy jelenleg van neked is elég bajod.

Bak (december 22. - január 20.)

Fel kell szabadítanod a tudatodat, és jót tenne az is, ha figyelnél az egészségedre. Egy kis diéta és mozgás nagyon jótékony hatással lenne a közérzetedre. Próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, főleg ha ülőmunkát végzel. Roppant mód igényled a szeretetet, és ha megkapod amire vágysz, akkor azt háláld is meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki egy rég látott ismerős fel fogja venni veled a kapcsolatot hamarosan. Azt neked kell eldöntened, hogy valóban a személyed érdekli, vagy érdekből bukkan fel ismét. A jelenlegi bolygóállás kedvezőtlenül hat a csillagjegyedre. Hosszú távú terveken ne törd a fejed, mert kudarcot fognak vallani. Inkább ne kockáztass semmivel.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás hozhat jót, és rossza is számodra. A magánéletedben mindenképpen konfliktusokra számíthatsz, amiket higgadtan kellene kezelned. Ha nehézségeid támadnak, akkor a közeli barátaidra továbbra is számíthatsz. Jobb, ha rájuk támaszkodsz, mert külső szemlélőként másképp látják a dolgokat, mint te magad.

Borítókép: Jean-Philippe Delobelle / Biosphoto / Biosphoto via AFP