promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a véletlen is befolyásolhatja a sorsodat?
Borítókép:  B&S.Fletcher / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet a saját kezedbe kellene venned az irányítást. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet, hogy nehezen megy, de félre kell tenned a sértődöttségedet. Hagyd hátra a korábban felhalmozódott haragodat, mert ez nem fog segíteni az előrejutásban. Ha ügyes vagy, akkor még békülések is kijöhetnek a helyzetből. Ha csak a rosszat veszed észre, akkor azzal a saját esélyeidet is gyengíted. Pozitívabban kell látnod a világot.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem kellene mostanában belevágnod komolyabb költekezésbe. Kicsit rövidebbre kell húznod pénzügyekben a nadrágszíjat, de hamarosan rendbe fog jönni minden. Munkával kapcsolatban nem szabad, hogy túlvállald magad, mert elég komolyan visszaüthet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned, végre aludd ki magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold miatt meg tudod találni magad. Gyorsabban vág az eszed, mint szokott, így úgy tudsz átvágni a problémákon, mint forró kés a vajon. Nem ártana kihasználnod ezt az időszakot arra, ha van valamilyen elhúzódó ügy. Ha erre koncentrálsz, akkor pontot tudsz tenni a végére. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert viszonzásra találhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki az egyik munkatársad, vagy valamelyik közeli ismerősöd eléggé az idegeidre mehet. Figyelj oda magadra, mert alaposan kitörhet belőled a düh emiatt. Ezzel olyan ellenszenvet válthatsz ki, ami erős éket ver kettőtök közé. Ez most igazán nem hiányzik az életedbe, szóval próbáld meg diplomatikusan megoldani a problémát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lesz rá lehetőséged, hogy feljebb emelkedj a ranglétrán. Ehhez nem feltétlenül kell megszakadnod, elég, ha a mostani teljesítményedet tartod. Ha viszont úgy érezd, nem ismerik el a tehetségedet, akkor lehet nem ártana elgondolkodnod a váltáson, esetleg a magad urává válnod. Ha hezitálsz, az csak rontja az esélyeidet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Továbbra is figyelned kell az új információkra, mert nagy segítségedre lehetnek a közeljövőben. Érdemes újragondolnod a terveidet, esetleg a megoldandó problémákat, mert kiváló megoldásokat tudsz találni rájuk. Remek hangulatod van, így az este picit el is engedhetnéd magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mostani bolygóállás felerősítheti nálad a munkabírásodat és a szorgalmadat. Most kellene pontot tenned néhány olyan dologra, amihez nem szokott kedved lenni. Ma jól tudod venni az akadályokat és a segítőkészséged is előjön. Ezzel sok jó pontot szerezhetsz a közeli környezetedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most a munkával kapcsolatos terveidhez kaphatod meg a kellő lendületet. Ha ebben szeretnél előrelépni akkor nyugodtan ereszd el a fantáziádat, akár váltani, akár fejlődni szeretnél. Jelenleg az eddigieknél sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Arra azért figyelj, hogy ezek miatt ne keveredj vitába senkivel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy szükséged lehet a találékonyságodra a mai napon. Olyan változások kerülhetnek eléd, amik felforgathatják a nyugodt hétköznapokat. Néha ilyennel mindenkinek meg kell küzdenie, szóval ne érezd balszerencsésnek magad. Nem árt, ha inkább néhány dologgal kapcsolatban biztonsági játékot űzöl. Közben legyél őszinte mindenkivel.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki valaki bele akar szólni a magánéletedbe, akinek nem kellene. Ez nem csak rosszul eshet, de egyenesen fel is dühíthet. Nem szabad ezt hagynod, és a tudtára kell adnod, de vigyázz, nehogy túl erősen fogalmazz. Azonban a közeli barátaid jó tanácsokkal láthatnak el, szóval érdemes rájuk hallgatnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túlságosan sokat töprengsz mostanában a múlton, amik fel is boríthatják az amúgy jó kedvedet. Inkább a jövővel kellene foglalkoznod, és előre tervezni. A bolygók állása szerint sok segítséget kaphatsz ehhez. Szerencsés időszakod azonban csak akkor lehet, ha nem kívülről várod, hogy megoldják a problémáidat.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók sokat segítenek neked, és jóval fegyelmezettebb vagy a szokásosnál. Kitartóan tudod végezni a napi rutinfeladatokat, és még a felmerülő akadályok se tudják elvenni a kedvedet. Néhány kihívás még növelheti is az elszántságodat. Az érzelmeidet azonban nehezen éled meg, így számíthatsz vitákra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás