promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: még nem találtad meg az újévi lendületed?
Borítókép:  B.A.Tafreshi / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem ártana összeszedned magad, mert a héten már lehet kihívásokkal kell szembenézned.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég körülményesen indul a reggeled, és nehezen tudsz kikászálódni az ágyból. Néha olyan dolgok nem mennek, amiket máskor kirázol a kisujjadból. Próbálj meg kicsivel jobban koncentrálni, és ne aggódj, hamarosan újra a régi leszel. Ne ess pánikba, mert te sem vagy szuperhős, és ez tényleg csak rosszabb periódus, ami el fog múlni.

Bika (április 21. - május 20.)

A kisebb problémák elég könnyen ki tudják belőled venni az energiát. Tudod jól, hogy nem szégyen segítséget kérni, és te is jobban haladnál, ha megtennéd. Alapból azokra az emberekre kellene összpontosítanod, akik számítanak neked. A közös kihívásokkal ugyanúgy el tudjátok mélyíteni a kapcsolatotokat, mintha elmennétek szórakozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most jobb lenne, ha az egészséged lenne az első, és minden mást háttérbe szorítanál kicsit. Ha nem tudtad rendesen kipihenni magadat az ünnepek alatt, akkor később ebből lehetnek problémáid. Oda kell figyelned, hogy a stresszes tényezőket kizárd magad körül. Este legyél önző, és csak saját magaddal foglalkozz. Olykor ezt is megteheti az ember, hidd el.  

Rák (június 22. - július 22.)

Ma rendkívül jól érzed magad, és a pozitív energiáid is a csúcson lehetnek, ha engedsz nekik. Kommunikálj jó sokat, ha home officaban vagy, akkor nyugodtan lehet interneten is. Adj egy kicsit mindenkinek a jó kedvedből, mert remek dolgokat tud elindítani ez az egész. A te jegyed a mostani bolygóállással még szerencsésnek is mondhatja magát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Remek időt tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 Hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha tartod magadat ahhoz, hogy nehogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelően fognak állni, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni a munkád mellett. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók úgy állnak, hogy valósággal brillírozni tudsz a munkahelyeden, és akár a magánéletedben is. A gyors észjárásoddal le tudsz nyűgözni mindenkit, és a bonyolultabb feladatokon is úgy tudod átvergődni magadat, mint a forró kés a vajon. Mindenhol vesd be nyugodtan a képességeidet, és a szerencse és melléd fog pártolni.

Halak (február 20. - március 20.)

Most felbukkanhat valaki az életedben, aki egyenesen meg tud babonázni. Lehet azt érzed majd magadban, hogy bármit megadnál, hogy jobban megismerhesd. Ne fogd vissza magadat, és nyiss nyugodtan, főleg ha úgy érzed nincsen veszítenivalód. A határozott énedet pártold, és ne engedj el egyetlen lehetőséget sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás