promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: érdemes már az újév első napját energikusan indítani
Borítókép:  Dwi Anoraganingrum / Geisler-Fotop / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy pont egy kis pihenésre lenne szükséged, hogy felkészülj a kihívásokra? Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma eléggé felgyülemlett benned a kacér energia, szóval ha van párod, akkor egy meghitt és tüzes estét tudtok együtt tölteni. Remélhetőleg ki tudtad tisztítani a fejedet szilveszterkor, de még így is sok mindent át kell majd gondolnod. Ha vannak terveid, akkor azokkal nem árt hétvégén foglalkozni egy kicsit.  

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit ingadozó a hangulatod, főleg ha nem tudtad kialudni magadat rendesen. Nem megy jól az ütemezés, és az eszed is picit lassabban forog a kelleténél, szóval ne akarj ma komoly dolgoknak nekifeszülni. Gondolkodj el, hogy mi tud a legjobban kikapcsolni, és tedd azt. A következő nap is az a legjobb, ha spontán leszel és csak sodródsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szeretsz mindent előre megtervezni, de hagynod kellene, hogy most a dolgok rendetlenek és tökéletlenek legyenek. A környezetednek is jót tenne, ha nem oktatnád ki őket. Nem érhet semmilyen konfliktus, ha kicsit lazábbra veszed a figurát. Jövő héten ráérsz az ötleteiddel foglalkozni, és visszapattanni a versenylovadra.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet akadt körülötted néhány kellemetlen szituáció, de adj időt, és minden rendeződni fog. Akad olyan is a környezetedben, aki teljesen feleslegesen pánikol, és vigyázz, mert ezt rád tudja ragasztani. Tartogat még meglepetést neked ez a hét, de nem kell félned semmitől. Legyél határozott, mert mindenre tudod a megoldást legbelül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az életedben tapasztalható némi bizonytalanság. Most valóban szükséged van a barátaid és a családod biztató szavaira. Azon se lepődj meg, ha sebezhetőbb vagy a kelleténél. Vannak ilyen korszakok, és ha nem vagy arrogáns, akkor téged sem fog senki bántani. A vad ötleteidet mindenképpen szorítsd háttérbe a jövő hétig.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Túl sok időt töltöttél azzal, hogy minden tökéletesen menjen, így nem ártana végre kikapcsolni magadat. Az most nem elég ha lassítasz. Csak akkor foglalkozz valamivel, ha tényleg ég a ház, és ha van rá lehetőséged, még a mosogatást is bízd másra, vagy hagyd holnapra. Ne fújd fel a kis dolgokat, mert csak el fogják rontani a kedvedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jövőben ügyelned kell arra, hogy ne nyílj meg túlságosan idegeneknek. Ha túl sok mindent fecsegsz ki, akkor azzal előbb vagy utóbb vissza fognak élni. A családod is sok mindenben nem ért meg, de emiatt ne fájjon a fejed, mert a közeli barátaid nyitottak lesznek. Azt is meg kellene fogadnod 2021-re, hogy innentől ne dolgozz mások helyett. A túl jó szívedet ideje magad felé fordítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az újév napja megfelelő időpont arra, hogy átgondolj mindent. Úgy néz ki bátrabbnak kell lenned, mint máskor, mert csak így nyerhetsz. 2021-ben belevághatsz valami olyasmibe, amitől nagyon tartottál, de a kezdeti nehézségek ellenére minden rendben lesz. Ne tegyél fel mindent egy lapra, viszont nyugodtan lehetsz merész.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma is hideg fejjel kell gondolkodnod, és nem árt, ha ebben az évben ezt helyezed előtérbe. Emlékezz az erősségeidre, és nyugodtan használd őket a legtöbb szituációban, ahol megteheted. Jövő héttől akadni is fog egy olyan dolog, amiben átveheted az irányítást, csak legyél türelmes. A hétvégén még legyél csendes, aztán kitörhet a hangos éned.

Bak (december 22. - január 20.)

Az újévkor rögtön előkerülnek a párkapcsolati kérdések a csillagjegyednél. Előfordulhat, hogy picit féltékenyebb korszakba eshetsz, ha komoly kapcsolatban élsz. Erre figyelj oda, mert a birtoklási vágyad áteshet a ló túloldalára, ez pedig nem használ nektek. Ha szingli vagy, akkor inkább kalandra vágynál az év első hónapjában. Viszont ne vidd túlzásba a dolgot, különben kellemetlen meglepetésekben lehet részed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, mint máskor. Nálad kiszámíthatatlan, miképp jön elő, de azért ne akard senkire sem ezt ráerőltetni. Csak olyannak nyílj meg, aki valóban megérdemli, különben visszaélhetnek vele. Fontos számodra, hogy otthon minden rendben legyen. Előfordulhat, hogy neked kell megteremtened a harmóniát.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán tűröd a kritikát, pedig nem ártana nyitottabbnak lenned. A barátaid és a családod nem akarnak rosszat neked, hanem fel akarják hívni olykor a figyelmedet arra, hogy min kellene változtatnod. Ha nem leszel makacs, gördülékenyebben mehetnek a dolgaid a megszokottnál. A jövő héten ez lebegjen előtted, és minden fontosabb döntésed előtt gondolkozz, valamint informálódj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás