promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad kapkodnod a hét elején
Borítókép:  Nathan Laine / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármennyi feladat is áll előtted, ne hajszold túl magadat, mert csak hibázni fogsz. Mutatjuk mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

Valaki, aki jól ismer egy remek ötlettel állhat elő, ami igazán a segítségedre lehet. Legyél nyitott minden ilyesmire, még ha merésznek is tűnik az elején. Ha félúton jársz az ünnepi készülődésben, akkor össze kell szedned magad. Igyekezz száz százalékosan pörögni, de azért ne vidd túlzásba. Minden probléma megoldásába türelemmel vágj bele.

Bika (április 21. - május 20.)

Bármilyen terven is gondolkozol, ideje felgyorsítanod a megvalósítás folyamatát. A pénzügyeid akkor jöhetnek igazán egyenesbe, ha próbálsz egy kicsit spórolni. Lehet néhány dolgot ráérnél karácsony után megvásárolni. A bolygók azt súgják, hogy a remek lehetőségek csak az ünnepek után fognak eléd gördülni, addig sajnos mindenért meg kell küzdened.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma úgy tudsz másokban olvasni, mintha a kedvenc könyvedet forgatnád. Lehet nem vagy tisztában néhány ember szándékával, de meg fogsz világosodni. Most rengeteg dolog motiválhat, és remekül fogsz tudni haladni a munkáddal, valamint a feladataiddal. Ha elég határozott vagy, akkor meg fogod kapni, amit szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeli környezetedben fordulóponthoz érhet az egyik kapcsolatod. Lehet ez a személy nem úgy látja a világot, mint te, de mégis közös nevezőre tudtok jutni. A szívügyeidet jobb lenne magadban tartanod, mert ebben nem igazán ért meg senki. Most jobb ha engeded, hogy mások kezdeményezzenek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A lelkesedésed hatalmasabb, mint valaha. Használd ezt az energiát és tegyél azért, amiben hiszel. Most más emberek segítségére tudsz lenni, amiket később kamatostul visszakaphatsz. Meg tudod változtatni az emberek hozzáállását is, de azért ne erőltesd rá senkire sem az akaratodat. A spontán éned igazán elemében lehet, engedj hát neki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 Nem igazán szereted, ha tanácsokat osztogatnak neked, de jobb lesz, ha most megfogadod őket. A saját döntéseid eléggé félremehetnek, fokozottan figyelj oda erre. Inkább kérj tanácsot, amiben tapasztalatlan vagy. Felpörögnek az események, de nem szabad túlhajtanod magad. Olyat ne vállalj el, amiről tudod, hogy biztosan nem lesz időd rá.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán érzed magadat illetékesnek egy problémában, de mégis rád maradhat a hálatlan feladat, hogy megoldd. Itt köszönetet nem igazán fogsz kapni, inkább csak békét kell teremtened. Próbáld meg kerülni a nem kedvelt rokonokat, elég rossz hatással lehetnek rád. Amúgy sem vagy csúcsformában, de szép lassan visszalendülsz majd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Átgondoltan, valamint megfontoltan tudsz cselekedni mindenben. Ennek meg is lesz az eredménye, szóval ügyesen használd ki. Az a legjobb, ha minden lehetőséget alaposan átgondolsz, ami változást hozhat az életedben. Lehet nem éppen felhőtlen a párkapcsolatod mostanában, de meg fognak oldódni a gondok. Nem árt, ha mindketten engedtek picit az elvárásokból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kapcsolataid vagy a rokonságod révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem szégyen ezt kihasználni, olykor mindenkinek szüksége lehet egy kis hátszélre. Lassan elérkezik a pont, amikor kívül-belül rendet kell tenned magadban. Ha ez jól sikerül, akkor újra tele leszel energiával, és át fog járni az életöröm. Ezt a környezeted is észre fogja venni.  

Bak (december 22. - január 20.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. A bolygók azt súgják, hogy egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb gond jóval türelmesebbé is fog tenni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás