promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz felhőtlenül zárni a hét utolsó napját
Borítókép:  Stringer / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy ki tudja kerülni a stresszes dolgokat. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad semmilyen meggondolatlan dolgot tenned a hétvégén. Ha bármi probléma van, állj meg kicsit és gondold át a helyzetet. Hatással lehetnek rád az emberek, de azért ne engedd, hogy irányítsanak is. Ezek legyenek a hétvége kulcsmondatai a számodra: objektivitás és óvatosság. Ne csinálj olyat, amit holnap megbánhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Remélhetőleg nem kell ma dolgoznod, mert már teljesen az agyadra megy a munka. Ha mégis, akkor a határokon belül legyél kicsit lazább. Az otthoni dolgokat is elengedhetnéd. Sok dolog megvár, inkább töltsd az időt pihenéssel. Jövő héttől az életed új irányba terelődhet, de közben a legfontosabb, hogy maradj önmagad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon szeretnél már kimozdulni, de nem tudod, hogy mi tehetne igazán jót. Ha a kedvenc helyeid zárva vannak, akkor otthon kell megtalálnod a helyed. Ha kreatív vagy, akkor a négy fal között is kitalálhatsz valami izgalmasat. Zűrzavar nélküli lehet a hétvége, ha nem akarod folyton a saját igazadat védeni.

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan problémák üthetik fel a fejüket, amiknek a megoldásához minden energiádra szükség lesz. Kerülni akarod az unalmas és sablonos dolgokat. Ez nem baj, viszont ne akarj mindig hevesen más utakat keresni, mert van, aminél nem lehet. Előkerülhetnek a rejtett adottságid néhány dologban, amire a környezeted is fel fogja kapni a fejét.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sajnos mostanában elkerül a szerencse, és semmi sem jön ingyen. Hála égnek minden kihíváshoz remekül tudsz hozzáállni. Legyél óvatos a következő nap, és semmilyen ajánlatot ne fogadj el, amiben nem vagy biztos. Ma szükséged lenne néhány magányos pillanatra, szóval igyekezz kikapcsolni az agyad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit letörtnek és elveszettnek érzed magad? Itt az idő, hogy lenyeld a büszkeségedet, és segítséget kérj a barátaidtól. A hízelgőkhöz abszolút nem lesz kedved, most egy őszinte emberrel kellene beszélned, aki még a hibáiddal is szívesen szembesít. Ne gondolj arra, hogy bárkit terhelsz a problémáiddal, tekintsd csak egy könnyű csevejnek.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobb lesz, ha ma egy kicsit mindenen rajta tartod a szemed. Olyan emberek vehetnek körül, akik be akarnak csapni. Muszáj leszel kiszűrni őket, hogy ne keveredj semmilyen bajba. Az ünnepek előtt csak akkor kapod meg a nyugalmat, ha minden energiáddal azon leszel, hogy megteremtsd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok mindennel akarsz haladni, de semmiképpen nem szabad kapkodnod. Olykor a dolgoknak lassan kell csordogálniuk, és neked is erre kell átállítanod az agyadat. A kulcs: lassan, de biztosan. Néhány dolgot sajnos egyre jobban elhanyagolsz, ami fontos a számodra. Próbálj meg időt keríteni ezekre, főleg akkor, ha fel tudnak dobni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma mindenkiben képes vagy meglátni a jóságot. Az a legjobb, ha lazább leszel, és kicsit ösztönösen cselekszel. A jó hangulatodat másra is át tudod ragasztani. Még azt is próbáld meg elengedni, ha valaki fel akar bosszantani. Legyints rá egyet, aztán hadd főjön a saját levében. Ne félj semmi újba belevágni.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen szót tudsz ma érteni bárkivel, de csak akkor, ha nem akarod lenyomni mások torkán az akaratodat. Sajnos a sikerszériád itt kimerül, mert nem igazán tudod meglátni az aktuális problémákat. Valahogy úgy kell ezt elképzelni, hogy nem látod a fától az erdőt. Nem ártana másokat is bevonnod a megoldásba, ha úgy érzed nehezen boldogulsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne félj gyakrabban használni az érzelmi kommunikációdat. Sokszor nem akarsz sebezhetőnek tűnni a környezeted előtt, pedig olykor meg kellene mutatnod ezt az arcodat is. Ezen a napon azzal kellene foglalkoznod, ami a leginkább kikapcsol. Sok stressz felgyülemlett benned, amit nagyon nehezen tudsz levezetni.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy régi személy fog feltűnni az életedben, és a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik. Hogy milyenhez, azt jelenleg még a bolygók sem tudják megmondani, de pozitív dologra kell gondolnod. Jövő hétre nem ártana átgondolnod mivel akarsz végezni. Egy jól megkomponált forgatókönyv sok stresszt levehet a válladról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás