promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy teljesen kikészítsenek a hétköznapok
Borítókép:  DESEO / Photononstop / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek lépcsőzetesen kell haladnia, és nem szabad azonnal belevágni mindenbe. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Végre rád mosolyoghat a szerencse. Most amibe belefogsz, az száz százalékosan sikerülhet, de azért kell hozzá a kitartásod is. Közben ne álmodozz sokat, hanem igyekezz két lábbal a földön maradni. Készülj fel egy kis feszültségre a magánéletedben. Nem szabad, hogy ez kizökkentsen bármiből.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit úgy érzed, hogy sablonosak a hétköznapjaid, és örülni fogsz, amikor a bolygók egy kis izgalmat sodornak az életedbe. Ne félj most semmilyen következménytől, csak sodródj az árral, persze a határokon belül. Feszült lehetsz, hogy nem fogsz tudni elintézni mindent az ünnepekig, de ha összeszedett vagy, bármit véghezviszel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad hanyagolnod a kisebb feladatokat, mert már ezt a hetedet bekebelezhetik. Nem számítasz rá, de ezek ha összegyűlnek, akkor hatalmas fejfájást tudnak okozni. Azt hiszed jelenleg, hogy ezek átláthatatlanok, vagy bonyolultak, de ez egyáltalán nem igaz. Kezdj bele, és megfogod látni, hogy nem olyan borzasztóak.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van párod, akkor lehet némi konfliktus köztetek. Jobban le kellene osztanotok a feladatokat, mert ezekből rengeteg konfliktus származhat. A munkahelyeden nem másokra, hanem saját magadra kellene figyelned. Így tudsz igazán haladni, és persze majd később feljebb lépni. Nem fog senki sem megsértődni, ha önző leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végig kell gondolnod, hogy kitől mit vársz a közeljövőben. Itt nem az a lényeg, hogy kihasználj valakit, hanem az, hogy megfelelően tudd használni az embereket a környezetedben. Taktikusan kell kommunikálnod, de közben persze kedvesnek is lenned. Ezzel elég sok mindenkit levehetsz a lábáról. A gondjaidat nyugodtan oszd meg mással is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindig előre tudsz látni mindent, de ez a adottságod picit háttérbe fog szorulni. Nem is kellene annyira tervezgetned, mert még rengeteg minden keresztülhúzhatja a számításaidat az ünnepekig, ekkor pedig csak nagyobb katyvasz lesz a fejedbe. Közben igyekezz elkerülni a kellemetlen szituációkat, a zavaros ügyeket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valaki nagyon ki fog tudni hozni a sodrodból a közeljövőben, ami egy hosszú ideig tartó konfliktust is szülhet. Próbálj meg mindenhez türelmesebb hozzáállni, és akkor se támadj teljes erőből, ha nagy igazságtalanságot érzel a levegőben. Védd a saját érdekeidet, de vigyázz, hogy ne szabaduljanak el az indulataid.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha elég nagy a feszültség otthon és a munkahelyeden is, akkor te vagy igazán, akinek nem szabad elveszítenie a fejét. Ne keresd a konfliktust senkivel, inkább igyekezz megtalálni mindenkivel a közös hangot. A bolygók sok energiát biztosítanak a munkádhoz, és ha ügyes vagy, jelentősen előre tudsz haladni mindennel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most jobb lesz, ha a szívedre hallgatsz, és nem az eszedre, ha döntened kell, különben nagyon emészteni fog egy bizonyos dolog miatt a bűntudat. Az élet minden területén amúgy is inkább az érzelmek kerülnek előtérbe. Lehet az egyik munkatársad többet érez irántad. Ebbe még akkor sem szabadna beleugranod, ha szingli vagy.

Bak (december 22. - január 20.)

Kiváló alkalom ez arra, hogy tisztázni tudj néhány nézeteltérést. Akár a családoddal, akár a munkahelyeden volt konfliktusod, annak pontot fogsz tudni tenni a végére. Merészen és könnyedén kommunikálj, mert mindenki díjazni fogja most az őszinteségedet. Közben egy reménytelennek tűnő helyzetre remek megoldás fog kínálkozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valahogy el kell fogadnod, hogy a határozottság nem egyenlő az erőszakossággal. Lehet rá akarod erőltetni több emberre a véleményed, de ebből semmi jó nem fog kisülni. Alapból nincsen kedved szocializálódni, és a magányban érzed a legjobban magad. Lehet nem is ártana ez, hogy feltöltődve tudj visszatérni, és az elviselhetetlen énedet eltemetni.  

Halak (február 20. - március 20.)

Mostanában sokszor mások igényeit helyezed előtérbe, és kevés időt szakítasz önmagadra. Foglalkozz a környezeteddel, de ne feledd, hogy neked is vannak szükségleteid. Ha ezeket elhanyagolod, csak fokozottan feszült leszel. A bolygók nyugalmat ígérnek, ha engedsz nekik, ne akard ezt felrúgni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás