promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: döcögősen és kihívásokkal fog indulni a hétvégéd?

Napi horoszkóp: döcögősen és kihívásokkal fog indulni a hétvégéd?

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne feledd, hogy mindenre van megoldás. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad bepánikolnod egyik kihívásod miatt sem. Kis lépésekkel haladj előre és legyél megfontolt. Higgadtan igyekezz rendezni minden helyzetet, mert ha kiborulsz, akkor nagyon elmerülhetsz a mélyben. Féltékenyebb hangulatban vagy a kelleténél, de rá fogsz jönni, hogy ennek semmi alapja sincs.

Bika (április 21. - május 20.)

Felborulhat a hétvégéd néhány váratlan helyzet miatt. Ne engedd magadat felbosszantani, ha keresztülhúzzák a számításaidat. Tartsd a kezedben az irányítást - tudod jól, hogy mindenre meg tudod találni a megoldást. A bolygók jelenleg felerősítik a kreatív énedet, és ezt nem ártana kihasználnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán érzed jól magadat a bőrödben, de egy nagy pihenés vissza tud terelni a helyes útra. Hétvégén előtérbe kerülhet néhány családi ügy, amiből ha kimaradsz, akkor nagyon elharapódzhatnak a dolgok. Legyél nyitott és őszinte mindenkivel, és segíts ott, ahol tudsz, mivel neked is az érdeked, hogy meglegyen a harmónia.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne feledd, ha nagyot akarsz markolni, akkor kicsit fogsz fogni. Ne akarj a hétvégén mindent egyszerre elintézni, valamint bepótolni. Érd be azzal, amit higgadtan el tudsz érni. Kesergés helyett legyél nyitott az új stratégiákra. Ha minden kötél szakad, akkor nyugodtan kérd a barátaid segítségét. Az estéket mindenképpen felszabadult pihenéssel töltsd.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég régóta húzódik már egy ügy, amit végre le tudsz zárni. Önerőből kellene ezt véghezvinned, nem pedig segítséggel, mert akkor lesz igazi a győzelem. Ráadásul mások félrevezethetik a gondolataidat, vagy esetleg rossz tanácsokat adhatnak, aminek hatására ismét nem lesz lezárás. Bízz magadban, és tegyél egyedül pontot a végére.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pillanatnyi sikerélményeid lehetnek ma, sőt, az egész hétvégéd döcögősen indul. Ez egy ilyen nap lesz, így kell elfogadnod. A lényeg, hogy ne ostorozd magad semmiért, bármennyire is nem alakulnak a saját szájízed szerint a dolgok. A szabadidődben jó lenne, ha a párkapcsolatodra tudnál koncentrálni. Ne adj esélyt annak, hogy elhidegüljetek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kommunikációdra nagyon oda kellene figyelned a mai nap folyamán. Szinte mindenkibe belefojthatod a szót erőszakosan, akár a barátaidba is. Értékes információktól esel el így, és itt nem a pletykákra kell gondolni. Lehet már sokan úgy érzik, nem szívesen nyílnak meg neked. Nem szabad mindig a saját problémáiddal foglalkoznod, meg kell hallgatnod másokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ez pozitív dolgokat is magával hoz, mivel sokat gazdagodhat az ön és emberismereted. Arra viszont figyelned kell, hogy kerüld el a nyersebb személyeket, barátaidat. Ők most nem igazán tudják megérteni, hogy mi is zajlik benned. Ha van párod, akkor nagyon romantikus estétek lehet, mivel egymásra tudtok hangolódni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma sok dologban úgy hozhatja a sors, hogy neked kell diktálnod a feltételeket. Bíznod kell magadban, hogy meg tudod állni a helyedet. A hétvégi kényes helyzetek egy picit fel tudják borítani az érzelmi egyensúlyodat. Nem szabad, hogy régi sérelmek felszakadjanak benned, mert azok nagyon rossz hatással lehetnek a hangulatodra. Próbálj meg csak előre nézni.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok érzelmet felerősíthet nálad ez a hétvége. Egy váratlan találkozás, vagy üzenet nosztalgikus hangulatba ringathat. Engedj neki, mert ez remek hatással tud rád lenni. Ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozz a barátaiddal is. A mostani helyzet alatt nehezen megoldható, de nem igazán szabad a négy fal között ragadnod. Legalább sétálni mozdulj ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felhőtlenség és jókedv kísérheti a napodat, de ehhez nem szabad semmilyen konfliktusba belebonyolódnod. Ha elvagy a saját kis világodban, akkor nem tudják megzavarni a nyugalmadat. Ha eddig került a szerencse, akkor hamarosan meg fog fordulni ez a tendencia. Nem ártana kicsit előretervezned a jövő hétre.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedvezhet neked a mostani hétvége. Tele vagy energiákkal, és vágysz az új dolgok megismerésére. Nem is árt, ha ma valamivel kielégíted a kalandvágyadat. Harmonikusan tudod megélni az érzéseidet, minden apró rezzenést észre tudsz venni mások viselkedésében. Próbáld kerülni a munkát, és a kedvenc hobbiddal feltöltődni.

Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás