promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: feszült helyzetben is igyekezz megtalálni a lelki békédet
Borítókép:  Nancy Honey / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek jobban át kell gondolnia a dolgokat, ha változást szeretne. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a terhekkel és a munkád is lassabban halad a kelleténél. Magadat kell ösztönöznöd, mert a környezeted is inkább csak lassít kicsit. Gondold át, hogy mi az a dolog, amivel vissza tudsz találni a helyes útra, amivel meg tudod találni a ritmusodat. Szerelemben szerencsét jeleznek a bolygók, szóval nyílj meg nyugodtan, ha szingli vagy.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad kiengedned a kezedből az irányítást. Ha most hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, akkor nagyon rossz irányba fog terelődni minden. Figyelj jobban, mert jelenleg nem tudod rendesen felmérni a teljesítőképességed határait. Ne vállalj olyan feladatokat, amiket csak nagy nehézségek árán tudsz teljesíteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Van egy helyzet, amit fel kell ismerned és nem szabad tovább halogatnod. A megoldás az orrod előtt lesz, de ha tologatod, akkor nagyobb probléma lehet belőle. Egy keserű csalódás érhet, ami visszavetheti a lendületedet – igyekezz minél hamarabb túllépni rajta. Próbálj meg türelmesebb lenni a környezeteddel.

Rák (június 22. - július 22.)

Szürkén indulnak a napjaid a magánéletedben, és a kedved sem a legjobb az utóbbi időben. Nem szabad beleragadnod ebbe, különben az egész heted ilyen lesz. A karrieredben kedvezően alakulhatnak a dolgok, szóval ebből erőt tudsz meríteni. Persze figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magad, és jusson végre idő magadra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Akkor tudnak megfelelő mederben folyni a dolgok, ha változtatsz, és kész vagy a kompromisszumokra a környezeteddel. Kicsit feszültebb lehetsz a kelleténél, szóval igyekezz ne mindenen felkapni a vizet. Mielőtt valamiről véleményt mondasz alaposan fontold meg a szavaidat. A szingli oroszlánoknak most szerencséjük lehet a szerelemben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Továbbra is túl sokat aggodalmaskodsz, főleg a munkáddal kapcsolatban. Meg kell győznöd magad, hogy nincsen semmi baj. A maximalista énedet picit a háttérbe kellene szorítanod, így lelheted igazán örömödet a feladatidban. Most annak örülj, amid van, és ne azon rágódj, hogy mid nincsen. A pozitív látásmód sokat segíthet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Erős lehet benned a versenyszellem a következő napokban, aminek vannak negatív oldalai is. Agresszívan akarod felvenni a konkurenciáddal a versenyt, de nem biztos, hogy ez a helyes út. Nehezen tudsz felszabadulni és kikapcsolni az agyadat. Elő kellene venned azt a hobbidat, amiben igazán örömödet leled.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán vagy a toppon, és nehezen tudsz lenyugodni a konfliktusok után. Jelenleg a környezetednek is a nyugodt énedre lenne szüksége. A belső egyensúly fenntartása nagy kihívás, de jobban kell erre figyelned. A munkádban új feladatok kerülnek eléd, amik új kapcsolatokat is jelentenek. Mindenképpen becsüld meg őket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Türelmetlen vagy, így könnyen bele tudsz kerülni néhány kellemetlen veszekedésbe. A konfliktusok fel tudnak csigázni, de mégis jobb lenne a nyugalomra törekedned magad körül. A közeli környezeteddel is nehezebben tudod megosztani az érzéseidet. Jobb lenne inkább elvonulnod, és egyedül feltöltődnöd.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon oda kell figyelned a közeli környezetedre. Olyan emberek bukkanhatnak fel, akik csak érdekből keresik a barátságodat. Semmiképpen ne engedd magadat kihasználni, főleg most, mert nem igazán vagy rendben érzelmileg. Ne avatkozz most mások dolgába, inkább a saját ügyeidet akard helyretenni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban kézben kell tartanod a pénzügyeidet. Az ünnepek előtt hajlamos lehetsz túl sokat költeni, a végén pedig csak kapkodod a fejed, hogy hova tűnt a sok megtakarítás. Hamarosan elrendezhetsz egy ügyet, ami mázsás súlyként nehezedett a válladra. Találékony vagy, a kreativitásodat felerősítik a bolygók, amit ki kell használnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Mély gondolatok törhetnek elő belőled, amik sokat segíthetnek az önismeretedben. Lehet nem veszed észre, de változékony időszakon mész keresztül. Az csak rajtad múlik, hogy ez a változás pozitív lesz-e. Ne akarj most mindenáron másokról gondoskodni, inkább találd meg a saját békédet. Ha ez megvan, könnyebben fog menni minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás