promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nem úgy fogod tudni lezárni a hetet, mint ahogy eltervezted?
Borítókép:  GARO / Phanie / Phanie via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne feledd, hogy minden van megoldás. Mutatjuk mit súgnak a csillagok, és hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Bal lábbal kelhetsz fel, és már reggel bosszúság érhet. Ne engedd, hogy ez befolyásolja az egész napodat. Ha már tiszta a fejed, akkor nem lesz olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. A délutánt már felszabadultan pihenéssel fogod tudni tölteni. Közben azért figyelj a környezetedre, mert lesz olyan ember, aki tőled vár egy kis lelki támogatást.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég jó hallgatóság vagy, szóval engedj a meghitt beszélgetéseknek ezen a napon. Ne zárkózz el semmitől, mert a közeli környezeteddel valóban meg tudod találni a közös hangot. Egy régi konfliktust is lehet a szőnyeg alá tudsz söpörni. Közben azért figyelj, mert a túlzott magabiztosságoddal kudarcot is vallhatsz. Semmiképp ne legyél erőszakos.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana felfrissítened néhány baráti kapcsolatodat. Nyugodtan írj rá azokra interneten, akikkel úgy érzed már rég beszéltél. Ha van is munkád, azt nem ártana a háttérbe szorítanod kicsit. Ha túlhajszolod magadat, akkor kimerülten kezdheted a jövő hetet, és a sorozatos hibák végzetesek is lehetnek.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre fel tudsz szabadulni kicsit. Ha úgy érzed egy helyzetben nem vagy elég erős, akkor a családod és a barátaid nagyszerű támogatást tudnak nyújtani. Közben most olyanokat is elhalmozhatsz szeretettel, akik nem érdemlik meg. Jobban kell mérlegelned, hogy kivel vagy jóban. Sokan bizony hátat fognak neked fordítani, ha te kerülsz bajba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán érzed biztosnak a jövőbeli terveidet. Nem ártana egy nagy átbeszélés ezekről, hogy meg tudj nyugodni végre, vagy kieszelni a fejedben a megoldást. Ha magánéleti problémákra kerülne a sor, akkor bizony az ellenkező nem tudja a legjobb tanácsokat adni. Az aprólékosságod most az őrületbe kergethet másokat.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lenne lazítanod, és egy kis szórakozást belevinni a napodba. Elég kevés az önbizalmad és nem tudod megfelelően képviselni az álláspontodat. Pont ezért el kellene kerülnöd a nagyobb vitákat. Igazat megvallva teljesen feleslegesen mennél bele egy ilyenbe. Ne hagyd provokálni magadat semmilyen szempontból.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki ezen a napon is terítékre kerülhet egy nehéz döntés. Legyél megfontolt, mert bármit választasz, az befolyásolhatja a következő időszakodat. A bolygók úgy állnak, hogy meg tudod találni a saját szerencsédet. Kicsit meg is lepődsz, hogy a családodban teljes megértésre tudsz találni – használd ki ezt az időszakot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

ha szingli vagy, akkor hamarosan egy érdekes ismerősöd veheti fel veled a kapcsolatot, akihez már régóta vonzódsz. Ne hagyd kicsúszni a kezedből a lehetőséget. Nyugodtan pihenhetsz és lustálkodhatsz kicsit ezen a napon. Nem is ártana összegyűjtened az energiáidat, mert jövő héten nagy kihívások gördülhetnek eléd a semmiből.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rendkívül találékony vagy, szóval lehet nem ártana megoldanod néhány otthoni problémát, ami már régóta húzódik. Utána a háttérbe kellene húzódnod, pihenni, és hagyni másokat érvényesülni. Észrevétlenül téve ezt a családod sok érdekes kihívást találhat magának. A jövő heted eleje hála égnek nyugodtan fog indulni, de azért koncentrálj.

Bak (december 22. - január 20.)

Figyelj oda magadra, mert hangulatváltozások várnak rád, amik főleg a bizonytalanságod miatt törnek elő. Még lehet a nézeteid is megváltozhatnak pár dologban, de ezeket nem kellene reklámoznod, mert nem tartósak. Semmiképpen ne vágyakozz olyan dolgok után, amikről úgyis tudod, hogy sosem lesznek elérhetőek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád jövő héten. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás