promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy a stressz uralkodjon rajtad a hétvégén
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha teheted, akkor szabadulj ki a börtönödből, és a pihenés legyen az első. Mutatjuk, hogy melyik csillagjegynek mire kell figyelnie!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki még a hétvégén is alaposan a kezedbe kell venned az irányítást. Akadnak olyan problémák a környezetedben, amiket csak te tudsz megoldani, szóval ne várj másra. Mindenki figyelmesen hallgat a tanácsaidra, szóval ügyesen tudod keverni a kártyáidat. A bolygók úgy állnak, hogy mindenben meg tudod találni a szerencsédet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán akarsz kimozdulni otthonról a körülmények miatt, pedig nem ártana kicsit megmozgatnod magad. A rossz közérzeted arra is visszavezethető, hogy nem mozogsz eleget mostanában. Akár egy rövid séta is nagyszerűen fel tudna tölteni. Ha szingli vagy, és vonzódsz valakihez, akkor nem ártana tisztázni vele az érzéseidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassan a családodban helyre fog állni a harmónia. Ha volt bármilyen konfliktus köztetek, akkor azt igyekezzetek rendezni a hétvégén. Tényleg irigylésre méltó boldog hangulatban vagy, így bármit meg tudsz oldani. Ez az időszak azonban nem jó arra, hogy új tervekbe vágj bele. Ezekkel várnod kellene a jövő hét közepéig.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad pesszimistán hozzáállnod az új kihívásokhoz. Ezt igyekezz tisztázni a fejedben a hétvégén. A szerelemben nem árt, ha óvatos vagy, főleg ha még az elején tart a dolog. Az emberismereted nincsen a toppon, hiába vagy megfontolt. A szerencsés véletlenek nagy szerepet fognak játszani a hétvégédben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a hétvégén a háttérben kellene maradnod, mert könnyen konfliktusokba keveredhetsz. A legfontosabb, hogy legyél türelmes minden családtagoddal. Mindenben és mindenkiben az újdonságot keresed, de ezt a vágyadat nehéz kielégíteni a jelenlegi helyzetben. Otthon kellene megtalálnod a változatosságot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól alakulhatnak a dolgaid, ha taktikus vagy. Hamarosan olyan ajtók nyílhatnak ki előtted, amikre már régóta vártál. Nyugodtan tervezz előre a hétvégén, mert ez nagyon jól megy neked. Mindenben addig kell ütnöd a vasat, amíg meleg. Azért vigyázz, mert ha a lelkesedés túlságosan magával ragad, akkor nem fogsz tudni tisztán látni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem vagy a megfontoltság példaképe. Nem ártana lassítanod és megfontoltabbnak lenned. Elég sokat aggodalmaskodtál mostanában, szóval igyekezz kikapcsolni az agyadat. Néhány kérdéssel valóban feleslegesen kínzod magad. A hétvégén igyekezz elővenni a lazább énedet, és kerüld a provokatív szituációkat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Új lehetőségek kerülnek eléd a hétvégén, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan keresd fel a barátaidat, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon hétvégére picit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belső körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hétvégén, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltöd, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Egy jó film, sorozat, könyv is ki tud kapcsolni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hétvégén, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás