promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fel kell pörgetned a napot, hogy nyugodt legyen a hétvégéd
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden fog könnyen menni, de segítünk eligazodni a káoszban. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé labilis lehetsz mostanában, főleg ha a párkapcsolatodról van szó. Két lehetőség van: vagy megerősödik a kötelék köztetek, vagy ellenkezőleg, és teljesen bizonytalanná válik minden. A bolygók ráadásul azt jelzik számodra, hogy egy új személy kerül be az életedbe. Ha szingli vagy, akkor ebből új szerelem lehet, de a másik esetben csak megkavarja a fejedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon lendületes vagy, és minden energiáddal a munkádra tudsz koncentrálni. Oda kell figyelned, mert a gyors tempód hibákat eredményezhet. A lendületnek igyekezz a jó oldalát kihasználni, és ne magad alatt vágni a fát. A kommunikációd nagyon toppon van, és kiváló a meggyőző képességed. Ezzel elég jól a saját malmodra tudod hajtani a vizet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A karriered jó irányba halad, szóval el kellene kezdened foglalkoznod azzal, hogy rendbe tedd a magánéleti problémáidat. Akadhat köztük könnyen helyrehozhatóak, de nagyon bonyolultak is. Inkább az előbbivel kezd, hogy meglegyen a sikerélményed, valamint a lendületed. Egy új ismeretség új ajtókat nyithat ki számodra, szóval ne zárkózz el semmitől.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán érzed jól magadat, ha nem tudod kielégíteni az intellektualitásodat. Igyekezz olyan emberekkel körülvenni magadat, akik erre vevők. Le tudsz engedni, ha nincsen pezsgés körülötted, de itt is meg kell találnod a kompromisszumokat. A munkádban is akkor érzed jól magadat, ha kihívásokat teljesíthetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Még mindig benned van, hogy új utakat keresgélj, de lehet ez nem a megfelelőbb alkalom. Maradj a állandó dolgoknál, mert jelenleg a biztonsági játék tudja teljesen megadni a nyugalmadat. Ettől még a kreativitásodat ne szorítsd háttérbe, de ne akard velük megváltani a világot. Ideje lenne kikapcsolnod az agyadat – az estét fordítsd a kikapcsolódásra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az anyagi kérdésekben még mindig bizonytalan vagy, de azért vigyázz, hogy nehogy előjöjjön a spórolós éned. Ha mindenképpen muszáj, akkor magadnál húzd meg a nadrágszíjat, és ne a környezetednél, mert ezek vitákat generálhatnak. Igyekezz jobban koncentrálni a munkádra, mert eléggé szétszórt lehetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Ha van párod, akkor vele legyél türelmesebb.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet a munkahelyeden, de az otthonodban harmónia uralkodik. Utóbbi nem csoda, mivel bőven tettél ezért, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a hajtós napért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a következő héten foglalkozz.

Bak (december 22. - január 20.)

Késések, pontatlanságok, félreértések bonyolíthatják a napodat. Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. Hétvégén fellélegezhetsz kicsit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeljövőben olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni.

Halak (február 20. - március 20.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás