promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: messziről kerüld el a konfliktushelyzeteket
Borítókép:  Gareth Brown / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy főleg saját magának okozhat problémákat. Segítünk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Jelenleg tele lehetsz energiával, amit jól kell tudnod hasznosítani. A sablon feladatok nagyon ki tudnak zökkenteni, szóval igyekezz újítani, más utakat keresni. Most a kreativitásod nagyon jól fel tud pörgetni. Ami még hátráltathat, az az, hogy kevés a bátorságod. Ne félj semmitől, mert a bolygók segíteni fognak mindenben.

Bika (április 21. - május 20.)

Akkor érezheted igazán nyeregben magadat, ha tudsz alkalmazkodni másokhoz. Igyekezz háttérbe szorítani a duzzogásodat, és ne keresd a konfliktust senkivel. A magánéletedben elég sok bonyodalom adódhat. Ezeket csak akkor tudod megoldani, ha teljes mértékben őszinte vagy. Még akkor se ferdíts, ha az kegyes hazugságnak tekinthető.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van párod, akkor ideje lenne több időt töltened vele, és tisztáznotok is kellene néhány vitát. Szingliként jelenleg most tényleg nincsenek kötöttségeid, szóval a munkádra és a karrieredre koncentrálhatsz. A bolygók nem is állnak úgy, hogy rá tudj találni az ideális párra, szóval jobb, ha ebbe veted bele magadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég könnyen konfliktushelyzetekbe keveredhetsz, még úgy is, ha nem te idézted elő a problémát. A riválisaid is feltűnhetnek a közeljövőben, akik szívesen áskálódnának, furkálódnának ellened. Most lehet szövetségest kell találnod, hogy meg tudd állítani őket. Pletykák is felröppenhetnek, de az őszinteséged mindenkit meg fog győzni arról, hogy nem igazak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit vissza kell fognod magad, mert hajlamos vagy a túl nyers kommunikációra. Az nem baj, ha kimondod amit gondolsz, de jobban oda kellene figyelned, hogy ezt miképp teszed. Embereket üldözhetsz el magad mellől ezzel, akikből később jó ismerősök válhatnak. Vedd elő a türelmesebb, kedvesebb énedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Könnyen ki tud csúszni a lábad alól a talaj, ha nem koncentrálsz eléggé. Főleg a munkahelyeden kellene jobban odafigyelned, ahol hibákat véthetsz. Ha ez bekövetkezik, akkor hatalmas zűrzavar támadhat körülötted, amit nagyon nehéz lesz helyrehozni, szóval inkább előzd meg. Ne akarj mindent bonyolultan megoldani, törekedj az egyszerűségre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Néhány váratlan akadály kerülhet eléd, de nem szabad ezek miatt pánikba esned. Próbáld meg felismerni az esetleges veszélyeket, és igyekezz időben reagálni rájuk. Remélhetőleg nem áll előtted ügyintézés, mert az nagyon felőrölheti a maradék türelmedet. Este még akkor is igyekezz pihenni, ha maradt még munkád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A kapcsolatod elég vékony jégen táncolhat, ha nem fektetsz bele elég energiát. Ha elhidegülésről van szó, akkor tudod jól, hogy nem csak a másikat okolhatod érte. Ezt mindenképpen helyre kell hoznod. A munkáddal kapcsolatban közben meg kell őrizned a hidegvéredet, és akadnak olyan szituációk, ahol ki is kell várnod. A kapkodással elsüllyesztheted magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feltörőben vannak az energiáid. Az is sokat segíthet, hogy egy régóta húzódó ügyre végre pontot tehetsz. Ha sikerülne befejezned, akkor fellélegezhetnél, és visszakapnád a szabadidődet is. A kapcsolataidban próbálj a jó dolgokra koncentrálni, akár a párodról, akár a barátaidról van szó. Ne keresd mindenkiben a hibát.

Bak (december 22. - január 20.)

Továbbra is arra figyelmeztetnek a bolygók, hogy jobb lenne spórolnod. Eléggé elszaporodhatnak a pénzügyi terheid a közeljövőben, amikre fel kell készülnöd. Semmiben sem szabad fejjel menned a falnak. Legyél megfontolt és kimért, az most valóban sokat segíthet. Igyekezz hamar befejezni a feladataidat, mert elcsúszhatsz velük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki most több benned a bizalmatlanság a kelleténél. Vigyáznod kell, hogy ez nehogy rossz döntések felé sodorjon. Ettől függetlenül nem baj, ha nem fecseged ki a terveidet, főleg, ha valami komolyabb dologra készülsz. Összeszedettebbnek kell lenned, kicsit szétszórt vagy mostanában. Minél hamarabb vissza kell találnod önmagadhoz.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad, hogy a makacs éned kerüljön előtérbe. Ezzel nem csak mások, de a saját életedet is megnehezítheted. Ezt szorítsd háttérbe és akkor remekül fognak alakulni a dolgaid. Most fontos lenne, hogy ne csak a saját problémáiddal törődj, hanem másokat is meghallgass. Ezzel még te is értékes tanácsokat kaphatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás