promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon
Borítókép:  Lilly Bloom / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek meg kell próbálnia a saját útját járni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon bele tudsz tapadni a szürke hétköznapokba, ami teljesen leszívja az energiáidat. Untatnak a sablonos dolgok, és szeretnél valami izgalmat magad körül. A bolygók sajnos úgy állnak, hogy a pezsgés el fog kerülni, de azért próbáld meg összekötni a kellemeset a hasznossal. Mostanság nehéz kimozdulni, de a munka végén próbálkozz meg vele.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyra törő terveid vannak, de ezek jelenleg elérhetetlenek fognak bizonyulni. Persze ne tegyél le róluk teljesen, csak jegeld őket egy picit. Amúgy is a realitások talaján kellene maradnod, és lépésekbe haladni előre. A munkáddal kapcsolatban kicsit fásult lehetsz, úgy érzed nehezebben megy minden, de amint feltöltődsz újra energiával, ez változni fog.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Le kellene szoknod arról, hogy meggondolatlanul cselekszel olykor. Ha belemerülsz egy ilyenbe, akkor nagyon erősen visszaüthet. Koncentrálj, és legyél mindenben megfontolt – a lazaság most egyáltalán nem célravezető a számodra. A szerelemben kellemes meglepetések várhatnak rád, és csak rajtad múlik, élsz-e a lehetőséggel.

Rák (június 22. - július 22.)

A határozottság jó dolog, de most túlságosan is görcsösen ragaszkodhatsz néhány elképzelésedhez. Hiába figyelmezetnek, hogy rossz úton jársz, elég makacs lehetsz. Ha látod, hogy nem boldogulsz valamivel, és rosszak az előjelek is, akkor muszáj leszel elengedni a dolgot. Az se baj, ha néhány problémát félreteszel, és később újult erővel küzdesz meg velük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán érzed magadban az energiákat, és fáradtabb, letörtebb lehetsz a kelleténél. Sok dolog kiesik az életedből, amiket régen úgy imádtál. Most valahogy otthon kell rátalálnod a feltöltődésre. A mozgást se hanyagold el, mert a lustaság is ugyanúgy levertséget okozhat, mint az, ha túlhajszolod magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit érzékenyebben érintenek a konfliktusok. Jobb lenne, ha elkerülnéd messziről a vitákat. A bolygók amúgy is úgy állnak, hogy nem jönnél ki jól belőlük. Ha zsörtölődni támad kedved, inkább tedd azt magadban. Észre kell venned a pozitív dolgokat az életedben, még ezekben a nehezebb időkben is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Okosan tudsz kommunikálni, és remekül olvasol az emberekben. Ha ügyesen alkalmazod, akkor sok problémától megkímélheted magadat. Ne befolyásolj senkit, csak hozd ki mindenből a legjobbat. A bolygók érzelmeket és érzékenységet jeleznek – ne félj ezeket kimutatni, főleg a szeretteidnek. Akit lehet, azt engedd közel magadhoz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók úgy állnak, hogy sok mindenben szerencsét hozhatnak neked, de nem szabad elbíznod magadat. Ami könnyű feladatnak látszik, abba beletörhet a bicskád, ha túl lazán veszed. A szerencse akkor állhat melléd igazán, ha kellően koncentrálsz. A bonyolultabb munkáidat se engedd ki gyorsan a kezed közül, inkább nézd át őket még egyszer.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nem vigyázol, akkor könnyen túlzásokba eshetsz. Eléggé rámenős is lehetsz, ami meglehetősen idegesítheti a környezetedet. Mindennel az ellenkező hatást válthatod ki, mint amit szeretnél. Legyél visszafogott, figyelmes, most így haladhatsz könnyedén, és a környezeted is így játszhat a kezedre legjobban.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon oda kell figyelned mindenre, mert úgy tűnik valaki nem őszinte veled a környezetedben. Ha nagyon elharapódznak a dolgok, akkor még lehet valakit hazugságon is kaphatsz. A pénzügyekkel közben nagyon rosszul bánsz. Ha elkezded felélni a tartalékaidat, akkor annak nagyon rossz vége lesz. Gondolj a decemberre is, és az akkori kiadásokra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nyugtalanabb vagy a szokásosnál, főleg úgy, ha változást érzel a levegőben. Nem kell félned semmitől, mert a határozottságod a felszínen fog tartani. Nem szabad törődnöd azokkal, akik felhőket hoznak feléd, mert el tudod őket hessegetni. Legyél könnyed, és ne akarj semmit se görcsösen.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha vannak jelenleg magánéleti problémáid, akkor azok erősen kiboríthatnak. Oda kell figyelned, hogy ez az egész ne hasson ki a munkádra. A megoldás kulcsa nem a te kezedben van, így hagynod kell, hogy lecsituljanak kicsit a dolgok. Egy kis magányra, csendre vágysz, amiért harcolnod kell, de meg fogja érni, mert újult erővel támadhatsz fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás