promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a fáradtág lehet nagy gondokat okozhat nálad
Borítókép:  Sean Malyon / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napján nem ártana minden csillagjegynek rendesen kipihennie magát. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha nem tudsz kellőképpen megnyugodni, akkor könnyen vitába keveredhetsz bárkivel. Pedig nem ezzel kellene elütnöd az időt a hét utolsó napján. Igyekezz törekedni a harmóniára, és a céljaid lebegjenek a szemed előtt. A jövő hét eleje döcögős lehet, szóval inkább pihend ki magad. Ha úgy van, inkább vonulj el a többiektől.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon kattog az agyad, de ez most egyáltalán nem jelent rosszat. A kreatív energiáid elkezdenek lassan felerősödni, és sodorni fognak az álmaid felé. Persze fontos, hogy közben két lábbal a földön maradj. Bizony vannak egyéb kötelezettségeid, és a barátaid, a családod sem venné jó néven, ha lelkileg elhanyagolnád őket ezekben az időkben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg el tudtad kerülni a munkát a hétvégén, mert ha nem, akkor az erős feszültséget generálhat benned. Most nem éppen van meg benned az a könnyed hozzáállás, ami szokott jellemezni. Félelmek, aggodalmak kerülhetnek elő a jövővel kapcsolatban. Egy mély, agykikapcsolós beszélgetés sokat segíthet rajtad.

Rák (június 22. - július 22.)

Nemsokára olyan információk juthatnak a birtokodba, amik miatt muszáj leszel változtatni a terveiden. Ez egyáltalán nem baj, mert a jó irányba fog terelni az egész, szóval ne legyél dühös amiatt, hogy többlet munkával jár a dolog. Fontos, hogy megértsd a közeli környezetedet, így el tudod kerülni a vitákat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit már kezd az agyadra menni sok minden. Előtörhet belőled a szeretethiány, amit mihamarabb orvosolnod kellene. Egy szimpla meghitt beszélgetés is segíthet rajtad, ahol ki tudod adni magadból a feszültséget. Ha szingli vagy, akkor szívesen elmerülnél már valami kalandban, de ez most nem a legjobb ötlet, bár ettől még nyitottan ismerkedhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Teljesen ki van nyitva a tudatod. Ezt a napot értékesen tudod eltölteni, mert benned van a vágy az új ismeretek felé. Vegyél elő néhány könyvet, böngészgess az interneten, beszélgess mély dolgokról a közeli környezeteddel. Egy új világszemlélet sokat segíthet, hogy kirántson a depresszióból. Ha van párod, akkor vele is varázslatos időt tudsz eltölteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remekül érzed magad a bőrödben, így jól zárulhat a hétvégéd. Próbáld meg felvidítani a környezetedben élőket, főleg azokat, akik nagyon közel állnak hozzád lelkileg. Így egy még szorosabb kapocs alakulhat ki köztetek. A jó hangulatod miatt te lehetsz a középpontban, amit nagyon fogsz élvezni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned. Az estét áldozd a pihenésre, akár kicsit önző módon is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a jövő hétre. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit. Abba főleg ne szólj bele, ami nem a te dolgod.

Bak (december 22. - január 20.)

lyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. Próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak. Ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor nagy kavart okozol magad körül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a jövő heted is rosszul fog indulni.

Halak (február 20. - március 20.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba sem most, sem a hét elején. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben. Nem árt, ha este tervezgetsz kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás