Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: semmiképpen ne menj bele felesleges vitákba

Napi horoszkóp: semmiképpen ne menj bele felesleges vitákba

Élet

Napi horoszkóp: semmiképpen ne menj bele felesleges vitákba

Élet

Ezo Terézia 05:35

Néhány csillagjegyet könnyen elragadhatnak az érzelmei – mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned, hogy visszafogd magad.

Kos (március 21. - április 20.)

Könnyen ki tudod mutatni az igazi érzéseidet, és ez bizony bajba is sodorhat. Jelenleg jobban oda kell figyelned, hogy kivel mit osztasz meg, mert ha olyan ember birtokába kerül valami, aki nem becsüli meg, akkor könnyen visszaélhet vele. Persze az is benne van a pakliban, hogy te bánthatsz meg valakit. Jobban kordában kell ezt tartanod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha rendesen ki tudtad magadat pihenni, akkor azt érezheted magadban, hogy jelenleg nincsen előtted akadály. A pozitív energiák uralkodhatnak, de azért arra figyelj oda, hogy szállj el magadtól. A szellemi kihívásokkal nem igazán lesz gondod, de a fizikaiakhoz inkább kérj segítséget. Ne erőltesd meg magadat, mert ebben nem vagy a toppon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé megdicsérheted magadat, mert remekül tudtál uralkodni magadon. Ha továbbra is ügyesen kerülöd el a konfliktusokat, akkor egy kiegyensúlyozott időszak várhat rád. A felesleges viták elég gyorsan fel tudnak őrölni, és meglehetősen előhozhatják a türelmetlen énedet. Pedig most arra van szükség, hogy egyáltalán ne kapkodj.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki vissza kell verned majd egy hirtelen jött támadást. Még nem tudni melyik részről fog érkezni, de ha higgadt tudsz maradni, akkor remekül kezelheted és könnyen háríthatod. Készülj fel mindenre, mert nehéz feladatok állhatnak előtted. Ha valaki segítséget kér, most sajnos tudnod kell nemet mondani. Magadra kell minden energiáddal összpontosítanod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindig benned van, hogy szeretsz gyors döntéseket hozni, de a közeljövőben ez nem lesz eredményes, sőt, bizonyos szempontból hátrányt fog okozni neked. Az lenne a legjobb, ha mindent alaposan átgondolnál. Mindegy mit sodor eléd az élet, hozz megfontolt döntéseket, főleg a munkáddal kapcsolatban. Amire kell, arra inkább aludj egyet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egyre többet jár a jövő a fejedben. Kicsit felzaklat a jelenlegi helyzet, de meg kell nyugodnod, és nem is ártana kibeszélned magadból valakivel. Sok dolog miatt fáradt és meggyötört lehetsz. Gondolkodj el, mi az, amitől új erőre tudsz kapni, és azzal próbáld meg körülvenni magadat. A terveidet részletekbe menően dolgozd ki, csak úgy érhetnek célt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egyre kimerültebb vagy. Ha nagyon sok problémával foglalkozol egyszerre, az igazán fel tud őrölni. Csinálnod kellene egy fontossági sorrendet, és amit lehet, azt halaszd későbbre. Igazán rád férne egy kis kikapcsolódás és pihenés. Az is jót tehet, ha otthon vonulsz el egy kicsit, és szentelsz a hobbidban egy kis időt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok mindent teszel a környezetedért, hogy minden rendben menjen, de nem érzed azt, hogy ezeket visszakapnád. Olykor benned van az önfeláldozás, de bármikor elszakadhat emiatt nálad a cérna – valljuk be jogosan. Ügyelj arra, hogy mindenki kivegye a részét a terhekből, és ne cipelj mindent egyedül a hátadon. Ne feledd, a felelősség sem mindig a tiéd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó lenne, ha nyitott szemmel járnál, mert végre kihasználhatnál egy lehetőséget, ami mellett mindig elmész. Ha feltűnik, akkor elég motiváltnak kell lenned ahhoz, hogy belevágj. A merészséged sok kaput nyithat ki előtted, amit eddig bezártnak hittél. A bolygók remek időszakot jósolnak neked, így ne félj semmi új kihívástól.

Bak (december 22. - január 20.)

Ingoványos talajra léphetsz, és kihasználhatják a nyitottságodat. Az a legrosszabb amit tehetsz, ha bepánikolsz. Te is ugyanúgy oda tudsz csapni, csak sokan még nem ismerik ezt az énedet a környezetedben. Védd csak meg magad, mert rátalálsz majd magadban ehhez a tökéletes eszközökre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy ember iránt egyre mélyebb ragaszkodást érezhetsz. Magadban kell eldöntened, hogy fel vagy erre készülve, vagy sem. Nem szoktál félni a csalódástól, így az a legjobb, ha átengeded magad ennek az érzésnek. Most még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha az lejtmenetben van. Ragadj meg minden lehetőséget.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé ki tudsz kelni magadból, és változékony a hangulatod. Az az igazság, hogy jelenleg magadban kell keresned a hibát. Könnyen vitákba tudsz keveredni, de aztán rájössz, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak, és már mindenki elengedte a füle mellett. Találj vissza önmagadhoz, mert ez nem te vagy.

Borítókép: Mint Images / Mint Images via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria