promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami beárnyékolja a hétvégédet?
Borítókép:  Fred de Noyelle / Godong / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem érhet semmi meglepetés, ha odafigyelsz, hogy mit súgnak a csillagok és a bolygók.

Kos (március 21. - április 20.)

Azt hiszed az életed minden lépését irányítani tudod, de a sors olykor keresztbe tudja húzni a számításaidat. Most egy ilyen időszakra kell felkészülnöd a bolygók szerint. Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, de érezned kell mikor muszáj közbelépned. Legyél határozott, és ne engedd, hogy elszabaduljanak a véletlenek, amik kárt okozhatnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé elhanyagoltál mindent magad körül. Nézz körbe a környezeteden, mert lehet ideje lenne egy alapos rendrakásnak és leltározásnak. Minden legyen a helyén, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod, ha szükséged van valamire. Ha tovább akarod ezeket halogatni, akkor már a káosz határát fogod súrolni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy igazán üde napban lehet részed, ha engedsz neki. Legyél rugalmas, és nyitott minden újdonságra, és akkor olyan élményekkel gazdagodhatsz, amit még sokáig fogsz emlegetni. Most tényleg olyan dolgokról maradhatsz le, amik nehezen pótolhatóak. Ha van munkád, akkor igyekezz gyorsan a végére érni.

Rák (június 22. - július 22.)

Picit túlhajtottad magad, amit ideje lesz észrevenned. Nehezebben tudsz koncentrálni, és a kedved sincsen igazán a toppon. Ma csak a legsürgetőbb feladataidat kellene elvégezned. Muszáj egy kis szabadidőt hagynod magadnak, különben teljesen szét fogsz esni. Legyél a barátaiddal, és kapcsolódj ki a kedvenc hobbiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha úgy érzed, hogy igazi zűrzavar vesz körül. Ki kellene teljesen szellőztetned a fejedet, és akkor képes leszel a puszta jelenléteddel is nyugalmat teremteni, mert ez jelenleg nem igazán megy. Előveheted picit a parancsolóbb énedet, ha azt érzed muszájnak, de azért ne teremts le senkit. Most ne csinálj az apró dolgokból nagy problémát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok minden járt a fejedben mostanság, de a szimpla tervezgetés is le tud fárasztani. Egy igazán szép és stresszmentes nap állhat előtted, ha teret engedsz a pihenésnek. Az lenne a legjobb, ha megfeledkeznél a tennivalókról. Teremtsd meg az éppen szükséges környezetet, ne gondolj túl semmit, és dőlj hátra végre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg minden nézeteltérést tisztázni tudtál a hétvége előtt. Ne tarts haragot senkivel, mert az nagyon erős negatív érzelmeket hozhat ki belőled. A nyugtalanságtól még pihenni sem fogsz tudni igazán. Ha ezt megoldod, akkor szellemileg és fizikailag is a csúcson érezheted magad. Ki is kellene szabadulnod a négy fal közül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igyekezz valamennyi időt tölteni a családoddal vagy a barátaiddal, még akkor is, ha nagyon sok a munkád. A felszabadult pillanatok egy teljesen új embert varázsolhatnak belőled. Ha teret adsz a stressznek, az eléggé eláshatja a kedvedet. Feltöltődve minden jobban fog menni, még akár a házimunka is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Merkúr továbbra sem kedvez annak, ha döntéseket kell hoznod, szóval ezeket mindenképpen el kellene halasztanod a hétvégén, vagy másra bízni. Muszáj leszel egy kicsit a saját igényeidet háttérbe szorítani, ha azt akarod, hogy minden rendben menjen körülötted. Kényelmetlen lehet, de hidd el, meghálálja magát később.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha esetleg dolgoznod kell ma, akkor azt tedd teljesen felszabadultan. A munkán kívül is érvényes az, hogy ne engedd senkinek, hogy felbosszantson. Ha bármiben kizökkensz, akkor nagyon nehezen tudsz visszatalálni. Aki morcos körülötted, azt ignoráld, vagy válaszolj neki vidámsággal. Csinálj mindent úgy, hogy örömödet leled benne.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Bár belevágunk a hétvégébe, de úgy néz ki nem lesz egyszerű napod. Jól át kellene gondolnod mivel vagy elmaradva, és azt végre behozni. A lustaságot és hanyagságot abszolút nem engedheted meg magadnak, csak akkor, ha mindent elrendeztél magad körül. Neked kell kézbe venned a dolgokat, hogy rendet tudj teremteni.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók továbbra is a kezedre játszanak, ha változást szeretnél az életedben. Most akár valamelyik rossz szokásodat is el tudnád hagyni. Gondold végig mi lenne az, és tedd meg az első lépéseket. Nem szabad közben haragtartónak lenned. Előfordulhat, hogy a közeljövőben békejobbot fog nyújtani. Az a legjobb, ha hagyod magadat kiengesztelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás