promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: bátran kell belevágnod ebbe a hétvégébe
Borítókép:  Peter Muller / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne hagyd, hogy bármi elvegye a kedvedet. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot otthon. Amiatt ne fájjon a fejed, hogy nincsen közös véleményed a környezeteddel, mert ez gyakran elő szokott fordulni, de az esetleges vitákat te tudod a legjobban megakadályozni most. Próbálj meg türelmes és empatikus lenni. Neked is szükséged lenne egy nyugodt hétvégére felesleges civakodás nélkül.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. A hétvégén lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen, viszont a kezdő lépést neked kell megtenned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvége kedvez minden családi programnak. Alapból jobb kicsit a kedved, és szükséged is van a pihenésre. Ráadásul jó hírek érkezhetnek a családon belül, amik szintén felvillanyozhatnak. Azért ha el szeretnél kicsit vonulni, akkor nyugodtan tedd meg. Próbálj meg hódolni a hobbidnak, és szánj időt magadra is.

Rák (június 22. - július 22.)

Kissé személyesebb hangulatban vagy, de nem jó dolog, ha kikotyogsz mindenkinek mindent. Azt főleg nem szabad most elvárnod, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteidet. Ha téged ez dob fel a hétvégén, akkor vágj bele nyugodtan egyedül is. Könnyen dühbe gurulhatsz, de muszáj leszel kompromisszumokat is kötni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé felerősödhet az érzelmes oldalad. A gyengéd érzelmeket kimutathatod a párod felé, vagy feldobhatod a napját annak is, akihez vonzódsz, elég csak néhány bók is. Otthon tudod a legjobban eltölteni az időt, és nem is szabad túl sok programot szervezned. A pihenésre fektesd a fő hangsúlyt. Ha nincs kedved, akkor inkább ki se mozdulj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el a szabadságot. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon, különben semmit nem fogsz tudni pihenni. Legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Magaddal és másokkal szemben is túl nagy elvárásokat támasztasz mostanság. A hétvégén ideje lenne megpihenned, na meg másokat is pihenni hagynod. Hidd el vannak olyan dolgok, amik várhatnak. Gondold végig, hol tudsz egy picit ereszteni a gyeplőn, mert túl szorosan fogod. Próbálj meg lazábban viszonyulni az élethez.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon meghatóan tudsz másokról gondoskodni, másoknak ápolni a lelkét, amit a környezeted is észrevesz. Közben persze figyelj arra, hogy neked is szükséged van a boldogságra. Néha nem látod át tisztán a helyzetet, és rosszul választasz párt. Lehet ez ismét elő fog fordulni veled. Munkával nem szabad foglalkozni, mert az előhozhatja a kötözködő énedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tőled nem megszokott módon a szerelem és a párkapcsolat állhat jelenleg az első helyen. Nem is baj, mert eléggé elhanyagoltad ezt az egészet magadban. Ha szingli vagy, akkor úgy érezheted, hogy hiába vágyakozol valaki után, és hogy az illető egyáltalán nem vonzódik hozzád. Kicsit érthetőbben kell kifejezned az érzéseidet.

Bak (december 22. - január 20.)

Most aztán tényleg nem szabad, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Ne tervezz előre semmit, csak sodródj az árral. Sok bosszúság ért az utóbbi napokban, de hamarosan rendbe fog jönni minden körülötted. Az egyik váratlan esemény követheti a másikat, de mivel rugalmas vagy, ebben még örömödet is fogod lelni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai nap lehet próbára fog tenni egy nehezebb kihívással és döntéssel. Olyan dolog ez, amiben nem csak az eszedre, de a szívedre is hallgatnod kell. Pozitív a kisugárzásod a hétvégén, amit be is kellene vetned. Mozdulj ki nyugodtan, mert olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy hasznodra lehetnek. Talán egy új szerelem is felbukkan.

Halak (február 20. - március 20.)

A húzósabb, fárasztóbb programokat nem ártana hanyagolnod. Egy kisebb konfliktus teheti nehezebbé ezt a napot. Nem szabad homokba dugnod  a fejed, és úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Ha így teszel, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot. Olykor bele kell állnod egy kis vitába, hogy minden rendben legyen körülötted. Legyél nyugodtan határozott, és őszinte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás