promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyj semmi kihívást a hétvégére
Borítókép:  Eric Audras / AltoPress / PhotoAlto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek az lenne a legjobb, ha megmentené magát a pörgéstől a hétvége előtt. Lássuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nincs igazán kedved hozzá, pedig a karriered és a magánéleted kirángat a négy fal közül. Ha a kötelező programok vannak, akkor igyekezz mosolyt festeni az arcodra, és ne kötekedj senkivel. Érdemes átgondolnod, hogy hosszútávon milyen szerepet szeretnél bevállalni. Most sok minden jótékony hatással lehet az előmeneteledre.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha este ki szeretnél mozdulni, akkor nagyon is kellemes élményekben lehet részed. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert meglepő és izgalmas dolgokra derülhet fény. Vigyázz azért, ne nyúljon nagyon éjszakába a dolog, mert a hétvégén még kihívások várhatnak rád. Igyekezz felkészülni mindenre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha megy a szekér, akkor könnyen úgy érezheted, hogy mindenki felsorakozik melletted. Oda is kell figyelned nehogy kihasználjanak. Ez az egész azonban biztonságot nyújt neked. Igyekezz okosan használni ezeket az embereket. A kellő tudás megvan benned ehhez. Persze önállóan is helyt tudsz állni, nem kell tartanod semmitől.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy elég fárasztó nap állhat előtted, de sajnos a folyamatos koncentráció nehézségeket okozhat neked. El kell üldöznöd magad körül a traumákat, amik rossz tapasztalatokat okoztak, és csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Ez más helyzet egy teljesen más időben. Hozd ki magadból a legjobbat – este végre fellélegezhetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kényelmetlen érzések gyötörhetnek, mintha elfelejtettél volna valamit. Neked fokozottan kell figyelned arra, hogy ne maradjon kihívás a hétvégére. Hazaérve mindenképpen valami pihentető dologgal foglalkozz. Ürítsd ki a gondolataidat, és próbálj meg lazítani. Az aggasztó gondolatokat mind háttérbe kell szorítanod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy fontos tevékenység állhat ma előtted, amiben kulcsszerepet vállalhatsz. Igyekezz ne csak jól, hanem profin végezni a dolgodat, így nem érhetnek meglepetések. Izgalom lehet benned néhány dolog miatt, de ezeket el kell hessegetned. Próbálj meghallgatni másokat és nyitott lenni, mert ez neked is segíthet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelemben egy elég szerencsés időszak köszönthet be rád. Végre visszajelzést kaphatsz valakitől, aki iránt már jó ideje vonzalmat érzel. Hogy mit fogsz lépni, az nagyban függhet a helyzettől. Ha már van párod, akkor igyekezz vele több időt tölteni a közelgő hétvégén. Kölcsönösen fel tudjátok tölteni egymást pozitív energiákkal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Meglehetősen energikus és elszánt lehetsz ma, szóval bármire képes lehetsz, ha az akaraterőd a helyén van. A kitűzött célig több út is vezethet, érdemes tehát kihasználnod a logikus gondolkodásmódodat. A hétvégén semmiképpen ne hanyagold el a barátaidat és a családodat. Az önzőségedet háttérbe kell szorítanod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon kemény hajthatsz a célért, de ennek nem biztos, hogy jó vége lesz az elkövetkező napokra nézve. Jobban be kell osztanod az energiáidat, mert a hétvégén plusz kihívások gördülhetnek eléd a semmiből. Legyél türelmes mindenkivel, főleg saját magaddal. Ha lépcsőzetesen haladsz, akkor nem lehet semmi gond.

Bak (december 22. - január 20.)

Szótlanabb és befordultabb lehetsz a szokásosnál. Lehet eléggé lemerültnek érzed magad, amit a hétvégén fogsz tudni orvosolni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal. Most azonban még túl kell élned a mai napot. Ha segítségre van szükséged, akkor igyekezz megtalálni ehhez a megfelelő embert minél hamarabb.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, mert lehet már a hétvégén jár az agyad, pedig még van mit helyretenned magad körül. Nem szabad, hogy mindenfelé kalandozzanak a gondolataid. Ha van egy adott feladat, akkor csak arra koncentrálj teljes erőbedobással. Utána fellélegezhetsz, és úgy néz ki gondmentes napok állnak majd előtted.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok ember rokonszenvét el tudod ma elérni. Kommunikációban erős lehetsz, így minden gondot így kellene megoldanod. Bármilyen munkafolyamat áll előtted, könnyen át tudod rajta rágni magadat. Vonzanak az új megoldások, új utak, így használd ki őket nyugodtan. Az estét töltsd a közeli barátaiddal vagy a családoddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás