Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: igyekezz minden lehetőséget kihasználni

Napi horoszkóp: igyekezz minden lehetőséget kihasználni

Élet

Napi horoszkóp: igyekezz minden lehetőséget kihasználni

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ne ragadj bele a hosszú hétvégébe! Lássuk, hogy milyen kihívások várnak a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma jó kedvre tud deríteni a társaság, és mindenképpen ki kell mozdulnod a négy fal közül. Valakivel össze is fogsz futni, aki fontossá válhat az életedben. Ragadd meg az alkalmat. Ha nincs jelenleg párod, akkor egyre magányosabbnak érezheted magad. Szükséged van most már valakire az életedben, aki tud motiválni.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok probléma van mostanában a magánéletedben. Folyamatos változásokat kell átélned, ami megvisel egy kicsit, de ez érthető. A konfliktusokból már nagyon eleged van. Mindig bele tudsz futni egybe, ami elrontja a kedvedet. Döntések állnak előtted, és úgy érzed, nem tudsz jelenleg jól választani. Próbálj időt nyerni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit lassítanod kell és semmiképpen sem szabad gyors tempót diktálnod. Ez hibákhoz vezethet, amivel elúszhat az egész napod, mivel többször kell nekifutnod a dolgoknak. A fontos döntéseket halaszd későbbre, mert jelenleg nem tudod tisztán átlátni az összes körülményt. Ez egy afféle túlélős nap lesz a számodra.

Rák (június 22. - július 22.)

Felesleges vitákba bonyolódhatsz, és nem is vagy olyan passzban, mint aki megnyerheti. Ez nem a te gyengeségedet mutatja, egyszerűen csak jobb ütőkártyák lehetnek az ellenfeled kezében. Nem szabad olyan dolgokon felhördülnöd, amikről tudod, hogy értelmetlen felhánytorgatni őket. A kompromisszumok nyugalmat teremthetnek körülötted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lendületesen haladhatsz a feladataiddal, és a környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók állása szerint magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. Sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Igyekezz kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Halak (február 20. - március 20.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Borítókép: Luc Beziat / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP